Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    12. Svibanj 2020. 09:09

Ok hvala cure, morat cu uzivo vidjeti, bas sam mislila da su manja.. Meni nije problem za stan, a za auto je ali to cu u svakom slucaju imati problem 🙈
    Ja imam doma Peg Perego, plavo nebo skoro kao ta sto ti zelis. Ti kotaci iza nisu veliki kao od cybexa ali su cvrsti i stabilni opcenito. 

Marta14
    12. Svibanj 2020. 09:11

Mona super za pregled 😊😊 Sto se kila tice ja dobijem 2 u tjedan dana 🙈

Marta14
    12. Svibanj 2020. 09:21

U Bubamari je 15% na kolica.. 

Napokon 2804
    12. Svibanj 2020. 09:48

Mona1309

Dobro jutro cure,
    da se javim s novostima s pregleda od jučer poslijepodne. Dr. nam je odradila anomaly scan i sve je u redu, u skladu s tjednima u kojima je bebica. Sada ima 450 grama, raste
    https://ibb.co/8zgsFvG - ovo je jedina slika koju sam dobila pa ću je staviti, ali mi nije baš najjasnija :)
    A izgleda da rastem i ja, u 2 mjeseca, od posljednje evidencije vaganja sam dobila 4 kg, znači 2 kg mjesečno. Djeluje mi da je to možda i puno. Kako vi stojite sa dobivanjem kila?
    Linea negru ne vidm za sada, ali definitivno su mi dlačice potamnile na trbuhu.
    Sretno curama koje imaju pregleda danas :)

Drago mi je za uspješan pregled😍😍😍 
    Kile, ne znam, ne zelim se vagati jer mi je svaka vaga pokazala drugačije pa se drzim one kod doktorice... 

Vita26
    12. Svibanj 2020. 10:13

Mona 🌸🌸🌸❤️🌞

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    12. Svibanj 2020. 10:16

Dobro jutro cure,sinoc uhvatila me panika,citala sam malo o carskom rezu,jer ja moram ici na carski i ovaj ce mi biti 4.caski.imam dvoje djece,a tjela bi to jedno jos.valjda sto vise trudnoca na prjeduje to vise i mislim na to.ova tri su bila super,podnjela sam dobro,jedino sto mi tjesi sto je razmak vise od 6gpdina.znam da vi nemate stime izkustva ali nekako lakse kad kazem netkome.

Napokon 2804
    12. Svibanj 2020. 10:26

Vita26

Dobro jutro cure,sinoc uhvatila me panika,citala sam malo o carskom rezu,jer ja moram ici na carski i ovaj ce mi biti 4.caski.imam dvoje djece,a tjela bi to jedno jos.valjda sto vise trudnoca na prjeduje to vise i mislim na to.ova tri su bila super,podnjela sam dobro,jedino sto mi tjesi sto je razmak vise od 6gpdina.znam da vi nemate stime izkustva ali nekako lakse kad kazem netkome.

U svakom slucaju rana je zarasla, nema panike, a i to je uz strije nesto najljepše sto zena moze nositi na svom tijelu, a u naručju držati svoje dijete. I ne kaže se uzalud CARSKI, tako da opusti se. Bit će sve to dobro. Mi smo zene svemoguće, zapamti to! 

Vita26
    12. Svibanj 2020. 10:44

Napokon🥰🥰🥰🥰
    Hvala ti na ovim rjecima💋

Malamala
    12. Svibanj 2020. 10:47

Halila

Malamala

Halila

Malamala

Halila

Malamala

Demetria

Malamala

Cao cure, evo i mene nakon dugo vremena… Zadnje sam vas pitala za nalaze kombiniranog koji meni i nisu bili baš najbolji. Ni ja nisam bila baš najbolje do danas kad sam saznala da nosim zdravu curicu ☺️ i da je sve u redu. Doktorica me slala na amniocintezu, ali sam napravila nifty. Da sam znala koliki stres ce mi prouzrocit nikad ne bi radila taj kombinirani s obzirom da je na uzv sve bilo super i po godinama ne spadam u rizicnu skupinu.

Čestitam na curici :)
    Možeš li samo napisati datum termina i bolnicu da refresam listu? Hvala

6.11. Koprivnica 🙂

Možda se sretnemo u rodilištu 😁 meni je 7.11. termin, isto Kc.

Bila sam na pregledu danas, sve ok, beba je 8 cm i 90 grama, kaže dr da je sve kako treba biti, ali me šalje na triple test u Petrovu jer pijem velike doze euthyroxa pa kaže bolje provjerit da smo sigurni da je sve ok. Sutra moram zvat da me naruče. Nije mi baš svejedno, koliko čitam, nije baš pouzdan i često bude loš nalaz, a u biti je sve ok.

Oo pa tu smo :) možda se poklopi…
    Jao da sad kak sam puno istraživala i čitala dosta je nepouzdan. Meni je npr. sad ultrazvučno na kombiniranom sve bilo savršeno al biokemijski dio je pokazal malo veći rizik točnije 1:65. To je čista statitstika kao i triple. Al eto fala bogu sve je ok :)

Baš se bojim rezultata. Iako dr kaže da je po uzv sve super.
    Jesi danas bila na pregledu? Možda smo se srele 😁
    I čestitam na curici i dobrom nalazu!!
    Čestitke i drugim curama na urednim pregledima!

Ma nemaš se zakaj, da je bar meni netko objasnio da je to samo statistika i da i dok je velik rizik u malim slucajevima na kraju nije ok.. Mene su odmah prestrašili sa amniocintezom ali na to ne bih pristala.
    Držim fige da nalazi budu odmah dobri i da ne prolazis to kaj sam ja u dva tjedna…
    Nisam bila danas, tek krajem mjeseca :)

Hvala ti! Neću ni zamišljat koje si brige imala! Bitno da je na kraju ipak sve ok i da je curica zdrava!
    Ja sutra moram zvat u Zg, naručit se za triple. Pokušat ću se ne živcirat previše oko toga, mantram si da je rekao dr da je po njemu sve baš kako treba biti i točka.
    Nego… Što mislite, ima li šanse da mi na tom uzv-u za triple kaže i spol? 😁

Ako imaju dobar uzv ima šanse :) meni su na kombiniranom rekli već da je prema spolnoj kvržici curica, a tek sam bila 12 t i 2 dana 

Mala

Demetria
    12. Svibanj 2020. 11:02

Znam da je netko napisao ali da ne pomislite da je popust samo taj jedan dan (utorak) evo:
    Od danas do subote 16.5. iskoristi 🎯15% popusta na dječja kolica 🎯 U svim Bubamara prodavaonicama i na bubamara.eu

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.