Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Svibanj 2020. 23:04

Napokon 2804

Onka

Evo cure moje slika moje polako vidljive LINIJE
    https://ibb.co/F7qLgzM

https://ibb.co/cwLmL8f

Nadzire se 😍
    Smijem pitat od cega je oziljak iznad pupka?

Kod mene su jedino dlačice pocrnile

Naravno, bio je piercing

Tejic
    11. Svibanj 2020. 23:36

Nista od mog pregleda danas.. Dobro da sam zvala da se najavim prije nego sam otisla i nema mi ginekologa do petka 😩😔😔
    U četvrtak idem privatno na gin pregled i na 4D uzv. Tak da jos cu se nekak strpiti tih 2 dana. 
    Linea se i meni lagano pocela nazirati
    Onka i ja imam oziljak tak od piercinga. Dal te kad boli rupica? Meni jucer bila bas neka nelagodna bol al na srecu nije dugo trajalo 😕
    Brinu me i ovi menstrualni bolovi koji se javljaju po nekoliko puta dnevno.. Sva sam opet u nekom strahu i grcu jer samo osluskujem di me kaj bolucka a i vec dugo nisam bila na UZV 😕
    Bas sam se veselila danas pregledu i da mi potvrde da je sve oke i sad nista s toga, i opet cekati ☹️😔

Napokon 2804
    11. Svibanj 2020. 23:50

Spomeni na pregledu bolove... 
    Kod mog ginica je svakih 8 tjedana uzv, tak da razumijem te skroz, i sama sam sebi zahvalna sto sam panicar i što zbog i najmanjeg bola dolazim, pa me mora pogledat 

11. Svibanj 2020. 23:54

Tejic za sada nemam problem s rupicom nadam se da će tako i ostati . Bas me zanima da li ću kasnije kad rodim moći bez ponovnog bušenja vratiti ga
    Mogu si misliti najgore je kad tako otkazu pregled pogotovo ako su neki bolovi u pitanju. Svakako pitaj za to ginekologa 

2020
    11. Svibanj 2020. 23:59

Ja nisam još skinula piercing s pupka jer mi ne smeta niti malo zasad 🤷‍♀️ Naručila sam i 2 trudnička ali je ona silikonska 'šipka' tako duga da pregadno izgleda, neću ga ni stavljat nego skinut ovaj kad zasmeta. Nakon 15 godina jako mi je čudno kad skinem. 

Tejic
    12. Svibanj 2020. 00:04

Jedva cekam sad taj cetvrtak pa cu pitati, vec sam si popis sa pitanjima napravila za danas al eto.. 
    Citala sam da ste pisale da magnezij moze pomoci oko bolova pa zadnjih par dana kak imam te bolove popijem magnezij navecer.. ne moze stetiti a mozda pomogne

Tejic
    12. Svibanj 2020. 00:14

2020

Ja nisam još skinula piercing s pupka jer mi ne smeta niti malo zasad 🤷‍♀️ Naručila sam i 2 trudnička ali je ona silikonska 'šipka' tako duga da pregadno izgleda, neću ga ni stavljat nego skinut ovaj kad zasmeta. Nakon 15 godina jako mi je čudno kad skinem.

Ja ga morala skinuti prije evo tjedan i pol, jer mi se zacrvenila rupica.. 🤔 Nadam se da cu ga moci vratiti iako sam cula da rupica jako brzo zaraste kad se skine. Evo kak je to izgledalo
    https://ibb.co/ky0LKxx
    https://ibb.co/RH8MsYV

Halila
    12. Svibanj 2020. 00:33

Vita26

Halilakoliku dozu Eutyrox pijes?

4 dana 75, 3 dana 100. Al mi svakih mjesec dana povisuje dozu jer nikako ne mogu tsh dovest u red. Bio je ok prije trudnoce, taman smo ga spustili ispod 2 i otkad sam zatrudnila, stalno je 2,8-3. Nije previsoko, al nije ni idealno s obzirom na trudnoću. 

Halila
    12. Svibanj 2020. 00:41

Malamala

Halila

Malamala

Halila

Malamala

Demetria

Malamala

Cao cure, evo i mene nakon dugo vremena… Zadnje sam vas pitala za nalaze kombiniranog koji meni i nisu bili baš najbolji. Ni ja nisam bila baš najbolje do danas kad sam saznala da nosim zdravu curicu ☺️ i da je sve u redu. Doktorica me slala na amniocintezu, ali sam napravila nifty. Da sam znala koliki stres ce mi prouzrocit nikad ne bi radila taj kombinirani s obzirom da je na uzv sve bilo super i po godinama ne spadam u rizicnu skupinu.

Čestitam na curici :)
    Možeš li samo napisati datum termina i bolnicu da refresam listu? Hvala

6.11. Koprivnica 🙂

Možda se sretnemo u rodilištu 😁 meni je 7.11. termin, isto Kc.

Bila sam na pregledu danas, sve ok, beba je 8 cm i 90 grama, kaže dr da je sve kako treba biti, ali me šalje na triple test u Petrovu jer pijem velike doze euthyroxa pa kaže bolje provjerit da smo sigurni da je sve ok. Sutra moram zvat da me naruče. Nije mi baš svejedno, koliko čitam, nije baš pouzdan i često bude loš nalaz, a u biti je sve ok.

Oo pa tu smo :) možda se poklopi…
    Jao da sad kak sam puno istraživala i čitala dosta je nepouzdan. Meni je npr. sad ultrazvučno na kombiniranom sve bilo savršeno al biokemijski dio je pokazal malo veći rizik točnije 1:65. To je čista statitstika kao i triple. Al eto fala bogu sve je ok :)

Baš se bojim rezultata. Iako dr kaže da je po uzv sve super.
    Jesi danas bila na pregledu? Možda smo se srele 😁
    I čestitam na curici i dobrom nalazu!!
    Čestitke i drugim curama na urednim pregledima!

Ma nemaš se zakaj, da je bar meni netko objasnio da je to samo statistika i da i dok je velik rizik u malim slucajevima na kraju nije ok.. Mene su odmah prestrašili sa amniocintezom ali na to ne bih pristala.
    Držim fige da nalazi budu odmah dobri i da ne prolazis to kaj sam ja u dva tjedna…
    Nisam bila danas, tek krajem mjeseca :)

Hvala ti! Neću ni zamišljat koje si brige imala! Bitno da je na kraju ipak sve ok i da je curica zdrava!
    Ja sutra moram zvat u Zg, naručit se za triple. Pokušat ću se ne živcirat previše oko toga, mantram si da je rekao dr da je po njemu sve baš kako treba biti i točka. 
    Nego... Što mislite, ima li šanse da mi na tom uzv-u za triple kaže i spol? 😁 

2020
    12. Svibanj 2020. 00:50

Tejic

2020

Ja ga morala skinuti prije evo tjedan i pol, jer mi se zacrvenila rupica.. 🤔 Nadam se da cu ga moci vratiti iako sam cula da rupica jako brzo zaraste kad se skine. Evo kak je to izgledalo
    https://ibb.co/ky0LKxx
    https://ibb.co/RH8MsYV

Ajoj onda bolje da si skinula. Ma ne vjerujem da ce brzo zarast, možda slično ko kad ih ušima ne nosiš dugo pa ti malo čudno... Hmmm vidjet ćemo 🤷‍♀️ Ja se ne mogu zamislit bez njega iako znam da je to već "izašlo iz mode" 😅
    Nadam se da ti nije ništa što se tiče tih bolova 🤞😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.