Čestitam curkama na urednim pregledima i držim fige za sutra ko ide ...
Evo da i ja kažem bolnicu posto vidim da je priča o tome , ja ću roditi u Merkuru.
Cure koje osijete bebu imam pitanje. Znaci osijetila sam ga sa točno 20 tj prvi puta i ta dva dana se javljao. No sada ga bas i ne osijetim možda tu i tamo ali ne često i skroz lagano to bude kao da je jako miran . Neki kažu da to ima veze s posteljicom zato sto je sprijeda ?
Cao cure, evo i mene nakon dugo vremena… Zadnje sam vas pitala za nalaze kombiniranog koji meni i nisu bili baš najbolji. Ni ja nisam bila baš najbolje do danas kad sam saznala da nosim zdravu curicu ☺️ i da je sve u redu. Doktorica me slala na amniocintezu, ali sam napravila nifty. Da sam znala koliki stres ce mi prouzrocit nikad ne bi radila taj kombinirani s obzirom da je na uzv sve bilo super i po godinama ne spadam u rizicnu skupinu.
Čestitam na curici :)
Možeš li samo napisati datum termina i bolnicu da refresam listu? Hvala
6.11. Koprivnica 🙂
Možda se sretnemo u rodilištu 😁 meni je 7.11. termin, isto Kc.
Bila sam na pregledu danas, sve ok, beba je 8 cm i 90 grama, kaže dr da je sve kako treba biti, ali me šalje na triple test u Petrovu jer pijem velike doze euthyroxa pa kaže bolje provjerit da smo sigurni da je sve ok. Sutra moram zvat da me naruče. Nije mi baš svejedno, koliko čitam, nije baš pouzdan i često bude loš nalaz, a u biti je sve ok.
Oo pa tu smo :) možda se poklopi…
Jao da sad kak sam puno istraživala i čitala dosta je nepouzdan. Meni je npr. sad ultrazvučno na kombiniranom sve bilo savršeno al biokemijski dio je pokazal malo veći rizik točnije 1:65. To je čista statitstika kao i triple. Al eto fala bogu sve je ok :)
Baš se bojim rezultata. Iako dr kaže da je po uzv sve super.
Jesi danas bila na pregledu? Možda smo se srele 😁
I čestitam na curici i dobrom nalazu!!
Čestitke i drugim curama na urednim pregledima!
Ma nemaš se zakaj, da je bar meni netko objasnio da je to samo statistika i da i dok je velik rizik u malim slucajevima na kraju nije ok.. Mene su odmah prestrašili sa amniocintezom ali na to ne bih pristala.
Držim fige da nalazi budu odmah dobri i da ne prolazis to kaj sam ja u dva tjedna...
Nisam bila danas, tek krajem mjeseca :)
Mala
Čestitam curkama na urednim pregledima i držim fige za sutra ko ide …
Evo da i ja kažem bolnicu posto vidim da je priča o tome , ja ću roditi u Merkuru.
Cure koje osijete bebu imam pitanje. Znaci osijetila sam ga sa točno 20 tj prvi puta i ta dva dana se javljao. No sada ga bas i ne osijetim možda tu i tamo ali ne često i skroz lagano to bude kao da je jako miran . Neki kažu da to ima veze s posteljicom zato sto je sprijeda ?
navodno da ima. na zadnjem uzv na kojem sam bila (20tt) pitala sam ginića kad ću počet osjećat udarce i rekao mi je za neka 2 tj, kad dostigne težinu od nekih 600-700 g. sad je još ok i nije zabrinjavajuće da si bebu ne osjetiš non-stop, tek od nekog 24.tj postane češće. i ja sam znala paničarit pa mi baš tu noć nije dao zaspati
Ja san ti prvi puta bebu osjetila s 19 t + koji dan.. Tocno dan nakon pregleda. Ginek mi je taj dan rekla da se ne brinem i da cu zasigurno znat kad se beba javi. Isto ko i tebi, taj dan mozda dvaput i onda rijetko.. Dok evo posljednja dva tri tjedna, bebu cujemo redovito. Posteljica mi je također sprida :)) samo strpljivo, bit ce udaraca sve vise 🤗💞
Pisete o linei negri.. Ja ju jos ne vidin, doduse iman vise dlacica u području ispod pupka ali famoznu crtu jos ne vidin 😅🤭
Čestitam svima na uspješnin pregledima. Oticanje nogu mene muči već sigurno mjesec dana al ja to povezujem s tim što sam na nogama od jutra do mraka i puno pješačim po njima. Problemi sa spavanjem me prate isto već duže vremena pogotovo zadnje dvije noći odkad sam ono pala al danas mi je već malo bolje. Boli ali nešto manje jedino ako sjedim duže od 15 minuta imam problem dok ustanem jer jedva krenem hodati.
Zbog spavanja sam naručila jastuk i danas je konačno stigao 🤩! Na prvu mi izgleda super i nije ni pretvrd ni premekan al zanima mekak će biti spavati noćas, hoće imati ikakvog efekta?
Dora, to su oni leptirići/mjehurići kao uvertira za prave udarce :)
ja isto još znam osjetiti jako nisko kako udara, iako su ti udarci jači i nisu svi 'prema van' nego baš osjetim kako mi skače po mjehuru. na zadnjem uzv su tu bile nogice pa kažem da plešea kad krene boksat… jučer sam držala mob u rukama, ruku naslonila na trbuh i udario je tako jako da mi je mob poskočio iz ruke
Ahaa a ja bas osjetim kao udarce lagane i to prema van cak mogu i osjetit pod rukom pa mi je to skroz cudno a i tek sam 16 tj 😂 bome taj tvoj boksa😂
Mozda se okrenuo nekako drugacije, onako da lupa negdje na unutra pa ne mozes bas osjetiti.. I meni je nekad vise a nekad manje tj laganije
Evo cure moje slika moje polako vidljive LINIJE
https://ibb.co/F7qLgzM
https://ibb.co/cwLmL8f
Evo cure moje slika moje polako vidljive LINIJE
https://ibb.co/F7qLgzM
https://ibb.co/cwLmL8f
Nadzire se 😍
Smijem pitat od cega je oziljak iznad pupka?
Kod mene su jedino dlačice pocrnile
Sortiraj odgovore
Najstariji