Drage mamice sretan vam majcin dan😍❤️💐💐
Zubi - sutra zovem zubara da se narucim na redovnu kontrolu, nemam vecih problema osim osjeyljivijih desni pa znaju ponekad krvariti kod cetkanja.
Menstrualni bolovi - osjecam ih po nekoliko puta dnevno, i mislim da je to normalno jer nisu dugi i intenzivni al cu svakako sutra na pregledu pitati gin. Jedino me malo brine sto u zadnjih nekoliko dana ponekad osjetim kao laganu bol u rodnici kao neki pritisak iznutra i to me strah jer imam mekani cerviks da mozda ne dolazi do otvaranja i to moram sutra obavezno spomenuti gin. 🙄🙄
Ma nista, najbolje ce ti pomoci na fejsu u grupi Rodini savjeti o autosjedalicama, tako otprilike se zove.. Tamo ima najvise zena s iskustvom, ponekad i prodavacice gledaju samo da prodaju al najbolje na licu mjesta vidjet..
Jel se nekome od vas vec vidi linea negra? Meni je krenulo malo svjetlih dlacica po trbuhu, samo ja ih vidim koliko su male i svjetle al ono
Meni se pojavila,neznam kada ali sad kad sam se otuširala sjetila sam se tvog pitanja i pogledala i vidila nju. Još sam mislila da mi se priviđa pa sam i muža pitala ako ju i on vidi pa me pitao od čega ti je to? 😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Duda, sa prvim sam koristila Avent Soothie, sad sam uzela twistshake, twistshake boce sam i sa prvim koristila dok se još nisu ni pojavile na našem tržištu i ispale su mi najbolje za grčeve i bljuckanje.
Sad mi se sviđa ona Nukova sto ima samo onaj obruč sa strane.
Aventove nam nikako nisu sjele. Ni boce ni dude.
Nadam se da nisam nešto loše napisala ali evo liste za početak tjedna, cure koje već znaju bolnice javite pa ćemo ubaciti u listu ili koje su saznale spol pa da i to stavimo.
Stanje je trenutno ovako: 15 Curica 💜 vs 24 Dečko 💙 , 20 🌞 = sve skupa 59 lijepih malih jesenskih bebica
*
Mana_Mare 20.08. Curica 💜 Split
Slatke_brige 22.8. Dečko 💙 Čakovec
Skakavac 27.08.🌞 Split
Mabel 28.8. Curica 💜
Celaena 28.8. Dečko 💙
LUX 30.08. Curica 💜
Hannica0 04.09. Curica 💜
Tejić 05.09 Dečko 💙 Varaždin
Mara1992 05.09 Dečko 💙 Slavonski Brod
Princess Mimi 06.09. Dečko 💙 Sveti Duh(ZG)
tashee 08.09. Dečko💙 Vinogradska (ZG)
ela32 08.09. Curica💜
_ana_ 11.09. Dečko 💙
LoMa 15.09.🌞 Petrova
Malisa 15.09.🌞
Talija 17.09. Dečko 💙
StizeBeba2020 17.09. Curica 💜
Ninche 18.09.🌞
Mona1309 18.09. Curica 💜
mc_mouse 19.09. Dečko💙 Virovitica
Marta 20.09.Curica 💜
Onka 21.09. Dečko 💙
Ana1305 21.09.Curica 💜 Virovitica
Bulba 23.09. Dečko 💙Sveti Duh(ZG)
Judita 24.9. Curica 💜 Zadar
2020 25.09.🌞 Dubrovnik
Dinosaurus 26.09. Curica 💜 Zadar
Kokica37 26.9 🌞
Rosha 27.09. Dečko 💙 Petrova
Lepepa 28.9. Curica 💜 Sveti Duh(ZG)
Napokon2804 30.09. Dečko 💙
Happymom 01.10. Dečko 💙 Split
Ivy88 01.10. Dečko 💙 OB Zabok
Sif 03.10. Curica 💜 Varaždin
Bebacica 04.10.🌞 Zabok
Demetria 06.10.🌞 Split
nada23 07.10. Dečko 💙 Dubrovnik
happy_m 08.10.🌞 (ZG)
Crwena 08.10. Dečko 💙 Sveti Duh(ZG)
Makarska 10.10. Curica 💜
Leia 11.10. Dečko 💙
Martina1988 20.10.🌞 Pula
Orangina 21.10.🌞
Ketty1309 22.10. 🌞 Koprivnica
Vitae 26.10. Dečko 💙
jasamja 26.10. 🌞 Rijeka
Gonal 26.10. Curica 💜 Gospić/Petrova
Kikic 27.10. Dečko 💙 Split
Bosco 30.10.🌞 Vinogradska (ZG)
Teica30 30.10.🌞 Osijek
Mina 29 31.10. Dečko 💙 Zabok
Zojo 02.11. 🌞 Pula
Justagirl2201 03.11. Dečko 💙
Isabelagregorijan 05.11.🌞 Zabok
SmileA 05.11. Dečko 💙 Vinogradska (ZG)
Vita26 07.11.🌞 Osijek
Halila 07.11 🌞 Koprivnica
Unakit 09.11🌞
Hip_hopsica 13.11 Dečko 💙
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Cao cure, evo i mene nakon dugo vremena... Zadnje sam vas pitala za nalaze kombiniranog koji meni i nisu bili baš najbolji. Ni ja nisam bila baš najbolje do danas kad sam saznala da nosim zdravu curicu ☺️ i da je sve u redu. Doktorica me slala na amniocintezu, ali sam napravila nifty. Da sam znala koliki stres ce mi prouzrocit nikad ne bi radila taj kombinirani s obzirom da je na uzv sve bilo super i po godinama ne spadam u rizicnu skupinu.
Mala
Dobro jutro cure . Mene zadnjih par dana od sjedenja valjda sve boli slabo se krećem trebala bi početi ići u neke šetnje . Po noći ne spavam nikako nemrem se namjestiti ali dobro proći će .
Malamala zao mi je sto si to prosla ali evo sve je u redu, i sada mozes opusteno uzivati. Cestitam na curici 💜
Ovo za godine i rizicnu skupinu, na zalost vidjeli smo tu u grupi da nista nije pravilo, tako da.. Bolje je uvijek provjeriti..
Cao cure, evo i mene nakon dugo vremena… Zadnje sam vas pitala za nalaze kombiniranog koji meni i nisu bili baš najbolji. Ni ja nisam bila baš najbolje do danas kad sam saznala da nosim zdravu curicu ☺️ i da je sve u redu. Doktorica me slala na amniocintezu, ali sam napravila nifty. Da sam znala koliki stres ce mi prouzrocit nikad ne bi radila taj kombinirani s obzirom da je na uzv sve bilo super i po godinama ne spadam u rizicnu skupinu.
Čestitam na curici i urednim nalazim ❤️❤️❤️
.
Mene cim sjedim duže od sat vremena krene bolit trtica i doljni dio leđa, tako da sam ugl u ležećem položaju ili stojim
Cao cure, evo i mene nakon dugo vremena… Zadnje sam vas pitala za nalaze kombiniranog koji meni i nisu bili baš najbolji. Ni ja nisam bila baš najbolje do danas kad sam saznala da nosim zdravu curicu ☺️ i da je sve u redu. Doktorica me slala na amniocintezu, ali sam napravila nifty. Da sam znala koliki stres ce mi prouzrocit nikad ne bi radila taj kombinirani s obzirom da je na uzv sve bilo super i po godinama ne spadam u rizicnu skupinu.
Čestitam na curici :)
Možeš li samo napisati datum termina i bolnicu da refresam listu? Hvala
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Čestitam, bitno da je sve ok prošlo, sada pozitivo naprijed
Demetria- molim te kada stigneš, možeš kod mene dodati- KBC Osijek. Hvala
Cure, jel još nekoga zna gadno boliti trtica ? Jučer me je cijeli dan bolila, neovisno o tome ležala/sjedila ili nešto treće. A kada prošetam sa psićem na 20 min- pola sata, se znam uzdihati kao da sam maraton trčala. Ima li još netko takve situacije?
Sortiraj odgovore
Najstariji