Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ketty1309
    10. Svibanj 2020. 17:48

Hvala vam svima na brizi. Divne ste! Vidjet ću razvoj situacije i naravno ako bude potrebe otići i kod doktora. Čitala sam da padovi u trudnoći nisu tako neuobičajni zbog toga jer se zglobovi olabave i centar ravnoteže se pomiće a bebe su dobro zaštičene tekućinom, vodenjakom i mišićnom maternicom pa su male šanse da im se nešto dogodi. Ti moji padovi nisu toliko čudni jer radim fizički (poljoprivreda) pa se pokliznem ili spotaknem. 

Vita26
    10. Svibanj 2020. 17:50

Ketty i ja mislim da trebas otici kod doktora

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Marta14
    10. Svibanj 2020. 18:07

Ja mislim da bi Ketty osjetila da treba kod doktora, ipak je najiskusnija, ima najvise komada😊Ali pazi malo kak hodas 😁
    Ja bi vjerojatno vec jucer bila tamo 😅

Ja mislim da cu uskoro imati dlake kao musko, imam ih po trbuhu kolko hoces i tamne su..
    A sto se zubara tice spremam se vec odavno ali nikako otic, ne boli nista ali bolje sprijeciti nego lijeciti.
    Meni je pupak uvucen bio cijelu proslo trudnocu, nadam se da ce i ovu. 

Marta14
    10. Svibanj 2020. 18:18

Znam da je rano za dude 😁 Samo me zanima da li je imala koja mama iskustva sa BIBS dudicama? Ja sam sa malim koristila Nuk👌 ali ove bas kul izgledaju.. 

Vita26
    10. Svibanj 2020. 18:52

Zubi
    Sva sreca do sad nikakve problema..4 trudnoca nijedan zub nije pokvaren,redovno kontroliram ,dobri su 😃😃😃

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Princess Mimi
    10. Svibanj 2020. 19:07

Marta14

Znam da je rano za dude 😁 Samo me zanima da li je imala koja mama iskustva sa BIBS dudicama? Ja sam sa malim koristila Nuk👌 ali ove bas kul izgledaju..

E to i mene zanima 😅 kupila sam u paketu Avent sa sterilizatorom i bocicama i dude, ali nisam iskusna pa ne znam kakve su 

mara1992
    10. Svibanj 2020. 20:27

Mana_Mare

Evo i mene, u nas nema nista nova, sve je ok. Beba je jucer u nocas aktivna, valjda kako je subota pa tulumari 😂😂😂
    Pisale ste o kolicima i autosjedalicama. Ja sam stala sa istrazivanjem, odlucila sam uzivo vidit baby merc kolica 3u1.
    Samo me zanima ako neka od vas zna. Ako kupim bazu za u auto na koju stavim jaje, a kasnije kad beba preraste jaje i kupimo novu autosjedalicu, znaci ta baza koja je kupljena posli ne koristi nicemu ili??

Ja imam baby merc Q9. Odlična su mi 😁. Jel te zanima nešto posebno?

url=https://lilypie.com]

mara1992
    10. Svibanj 2020. 21:24

Mana_Mare

mara1992

Mana_Mare

Evo i mene, u nas nema nista nova, sve je ok. Beba je jucer u nocas aktivna, valjda kako je subota pa tulumari 😂😂😂
    Pisale ste o kolicima i autosjedalicama. Ja sam stala sa istrazivanjem, odlucila sam uzivo vidit baby merc kolica 3u1.
    Samo me zanima ako neka od vas zna. Ako kupim bazu za u auto na koju stavim jaje, a kasnije kad beba preraste jaje i kupimo novu autosjedalicu, znaci ta baza koja je kupljena posli ne koristi nicemu ili??

Ja imam baby merc Q9. Odlična su mi 😁. Jel te zanima nešto posebno?

Gledala sam Baby Merc Faster style 3, zanima me opcenito jel to ok marka, da mi budu koristila dokle god beba bude mogla u njih, da se ne rasklimaju i da nisu preteska. I koliko sam gledala cijena im je ok, cak su sad i na akciji u Babyland

Kolica su meni super stabilna čvrsta udobna za dijete  ali konstrukcija je među težima. Ali stvarno su mi se isplatila

url=https://lilypie.com]

Ninche9
    10. Svibanj 2020. 21:34

Princess Mimi

Marta14

E to i mene zanima 😅 kupila sam u paketu Avent sa sterilizatorom i bocicama i dude, ali nisam iskusna pa ne znam kakve su

Super je Avent!
    Bocice osobito.. A ima kasnije i kupit posebno raznih sisaca ovisno i dobi djeteta, meni je Avent prvi izbor ak cu mu dati dudu ili ak ce trebati bocica. 

Marta14
    10. Svibanj 2020. 21:47

Princess Mimi

Marta14

A to ti je sve slicno.. 😊
    Meni su ove Bibs dude zapele za oko, malo cu ih proucit. Ako ne njih onda ostajem na Nuk dudi a boce cu uzeti Dr. Browns. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.