Tejic blago tebi. Meni doduse navecer zgaravica krene pa pojiden nesto sa nije tesko.
Svaka ima neki svoj nacin ishrane :)
Meni danas stiže ljetni tekstil za kolica, ajme jedva čekam da ga namontiram 😄😄😄
Skakavac probam veceras jogurt, nadam se da se necu u 3h ujutro iz frizidera javit 😁
.
Netko je pisao za alergije i tablete, ja sam alergicar ali rekla doktorica mi je da ne smijem tablete🙄.. Imam samo sprej za nos, ali ne koristim ga cesto..
Kikic super, neka je bar tebi dobar. 😊 I meni bi bio super da je duži kao što sam mislila da će biti. Kod nas se Bubamara otvara za par dana pa ću prvo tamo poći da ih opipam i vidim uživo. 😂
Evo maloprije došla narudžba iz HM-a ( 5 haljina, 2 para tajica,pareo za plazu...) Sve je u M veličini koju inače nosim i prezadovoljna sam! 🤗🤗 Haljine su baš pogođene i jako su udobne a tajice isto savršene i čvrste. 👌👌👌
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Kad vas citam malo se i zabrinem jer nemam nikakve simptome 🙈🙈 ali jos uvijek stignu doc hahaha
Tak mi je lijepo gledati slike trbuscica, prekrasne ste sve 😍😍
Pa evo da se i mi malo pohvalimo kako rastemohttps://ibb.co/6WxQFvW ❤
Danas evo sastavljamo komodicu za presvlacenje, pa vam poslikam kad bude gotovo 😃
I kupili smo kolica, peg perego 3u1 futura modular 🙂
Tako da polako sam nabavila sve ove vece stvari. Htjela sam vas pitati za madrac za kinderbet, hocete li uzimati normapan ili onaj antibakterijski?
😍😍😍😍😍
Slikaj i komodicu i kolica, ma sve, uživam u slikama 😊
Za madrac jos ne znam sta bi i kako bi... To planiram otic u trg di su samo madraci i raspitati se.
Marta14 uzmi jedan dvopek ili u tekući jogurt stavi cornflakesa malo.. Ja san sinoc taj vocni kefir i posli topli kakao. Drzin fige da me se ne sitis usrid noci 😂 ja se doduse nikad dosada nisan digla nocu nesto pojist
Skakavac probam veceras jogurt, nadam se da se necu u 3h ujutro iz frizidera javit 😁
.
Netko je pisao za alergije i tablete, ja sam alergicar ali rekla doktorica mi je da ne smijem tablete🙄.. Imam samo sprej za nos, ali ne koristim ga cesto..
Ja sam pitala. Znaci nista 😔 onda samo Eucerinova antialergijska krema za suncanje i moram se trackat cim virnem na sunce.
Happy presladak ti je trbuh! 😍😍 Baš je lijepo narastao. I bravo za odličan shopping! 👌👌👌
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Heej, pratim vas vec dugo pa sam odlucila da vam se pridruzim. Ja sam u 21. tjednu i nosim curicu
Iako mi je prva trudnoća, mala me udara vec dobra tri tjedna, posteljica mi je sprijeda ali sam bebu svejedno rano pocela osjecati :) Nemam nikakvih problema, odmaram, jedem , narucujem odjecicu za malu :) jedino nam tata fali jer smo ostali odvojeni zbog korone :(
Crwena i happy m trbuščići su vam 😻😻, i ruksak od Marte mi se baš sviđa!
Ja isto nemam još ništa od opreme i baš jučer pitam priju kakva su joj kolica Maxi Cosi, kaže odlična i eto dogovorim se s njom da možda kupim od nje (ako se ne predomislim). I bacim na netu oko na auto sjedalice, pa kao ajd isto cu Maxi Cosi.. Cabriofix(1200kn). I sinoc na onoj FB grupi aukcije vidim tu autosjedalicu, reko moja je i ničija 😅😅 I izborila se jutros za nju za 575kn 💪 top
Sortiraj odgovore
Najstariji