Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    2020
    06. Svibanj 2020. 11:43

Mona1309

2020 čestitam na urednom pregledu. Također razmišljam o 4D privatno. Koliko ranije se treba naručiti, odnosno koliko se inače čeka termin? Da se znam javiti/organizirati :)

E ne znam, ja idem u Dubrovnik i bas sam htjela da bude za cca 2 tjedna, na vrijeme sam zvala, tako da je bilo mjesta bez problema. A uvijek što prije to bolje, traje pregled oko 40min. 

Demetria
    06. Svibanj 2020. 11:49

cure koje imaju jastuk za spavanje koji jastuk imate i kako vas služi?
    Nada mislim da je tvoj bio onaj od heljde je ti stigao?

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Vita26
    06. Svibanj 2020. 12:12

2020 Cestitam na urednom pregledu 🌞🌞🌞
    Demitria ja ti uzela iz bubamare i jako sam zadavoljna,ovaj dio Di mi je glava je smekšao i super mi je spavati ,

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

nada23
    06. Svibanj 2020. 12:12

2020 čestitam na uspješnom pregledu! 😊 Bitno da je sve OK a dobit ćeš sliku kako spada na 4D uzv😍 Super da si se naručila privatno. 
    Meni je privatni dr dopustio pratnju na zadnjem pregledu prije 2 tj., s tim da smo muž i ja morali nositi maske...
    Demetria maloprije mi je stigao Heraclein jastuk od heljde ali u puno manjim dimenzijama nego što sam naručila tako da sam baš ljutaaaa! 😡 Ova veličina odgovara jastuku za dojenje, ali ne za spavanje jer nije dovoljno dug. Očito je došlo do greške. Kontaktirala sam Heracleu i tražila zamjenu. Jastuk je dosta tvrd što je meni ok, samo da dobijem odgovarajuću veličinu.... 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Hip_Hopsica
    06. Svibanj 2020. 12:21

2020 čestitke na uspješnom pregledu... A Ana tebe čekamo sa lijepim vijestima popodne...
    Ja sam u prvoj trudnoći u 10tom tjednu napravila Nifty... A sad još nemogu radi Blizanca  koji je stao sa rastom pa trebam čekati još 2 tjedna. Al za 2 tjedna ću definitivno ići napraviti Nifty. Meni spol nije bitan, doktorica mi je ionako već rekla da je dečko, al me jako strah bolesti pa želim provjeriti da je sve OK.

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Napokon 2804
    06. Svibanj 2020. 12:41

Jastuk imam neki sa Amazona, najbitnije mi je da me pridrzava da ne odem na leda ili trbuh
    Mare prekrasno, i trbuh i beba 😍😍😍
    Nifty mi smo radili sličan test kao nifty radi moje psihe da se ja u glavi smirim i ako bude nešto pripremim psihicki... Uglavnom hvala Bogu sve okej
    Bolovi ako se sjecate mene i mog kukanja i odlaska na hitnu radi probadanja e pa danas sam opet otisla svojoj ginici jer me boli, i probada, i sva sam napeta i gledala je samo cerviks (znaci vaginalno) i u tom trenutku me probolo tako da je dr fino vidjela da se zapravo cijelo vrijeme radi o laznim trudovima pa mi je dala nekakav prasak + magnezij da se to smiri.
    Bebi sam vidjela samo nogicu kad je vaginalno gledala i dopplerom je sestra otkucaje pustila.. Cekamo i dalje 20.5. Za veliki uzv. Uglavnom cekam popodne da odem podici taj prasak da vidim hoce mi se smiriti. 
    Naravno da sam kukala da me svrbi i slicno da uzme bris. Tako da na prvu kaze izgleda sve uredu sto vidi ona pod mikroskopom, ali ce napraviti i detaljno, pa je rekla do petka da ce bit rezultati, pa da ak me nazovu onda je nesto, ako ne nazovu sve super i cisto.
    Ostalo oprostite mi ak sam sta zaboravila prokomentirat, zaboravila sam, jbg trudnicki mozak

Tejic
    06. Svibanj 2020. 13:07

Mana_Mare predivnoo i beba i busica 😍😍
    Sto se jastuka tice ja imam svoj iz baby centra al neznam tocno ime marke sad, samo znam da je bio skup al isto tak vrijedi svake lipe, spavam na njemu vec 2 mjeseca 😁

Da li znate ista o trudnickim tecajevima, kad ce se poceti opet odrzavati i kada bi bilo prikladno da krenemo  na tecaj? Ja bih svakak da i muz ide sa mnom jer hocemo da bude pratnja na porodu. Gdje se uopce raspitati za odrzavanje tecaja, kod svog ginekologa ili? 🤔 🤔 

Napokon 2804
    06. Svibanj 2020. 13:10

Tejic

Sto se jastuka tice ja imam svoj iz baby centra al neznam tocno ime marke sad, samo znam da je bio skup al isto tak vrijedi svake lipe, spavam na njemu vec 2 mjeseca 😁

Da li znate ista o trudnickim tecajevima, kad ce se poceti opet odrzavati i kada bi bilo prikladno da krenemo na tecaj? Ja bih svakak da i muz ide sa mnom jer hocemo da bude pratnja na porodu. Gdje se uopce raspitati za odrzavanje tecaja, kod svog ginekologa ili? 🤔 🤔

Možda da pitas u ljetnim bebama jer one prate sve zivo sto se tice i tečajeva i pratnji i to... 
    Meni je super u njemačkoj otac ne mora proći tečaj, i ustvari može u radaonu tko god hoce, odnosno kog rodilja odabere, npr. Ja cu tražiti da budu sa mnom i muž i mama 

Marta14
    06. Svibanj 2020. 13:14

Tejic

Da li znate ista o trudnickim tecajevima, kad ce se poceti opet odrzavati i kada bi bilo prikladno da krenemo na tecaj? Ja bih svakak da i muz ide sa mnom jer hocemo da bude pratnja na porodu. Gdje se uopce raspitati za odrzavanje tecaja, kod svog ginekologa ili? 🤔 🤔

Tecaj ides u bolnici gdje ces roditi.. 
    Ja sam bila u Rijeci, zoves ginekologiju i pitas kada ima i ostalo, oni ti sve kazu..U Ri tata moze u radaonu bez tecaja, al moj je isao sa mnom. 
    Sad isto planiram ici ako se bude odrzavalo zbog korone.. 

Marta14
    06. Svibanj 2020. 13:17

Jel ti rekla sta jos o bolovima Napokon? To su BH ili..? I ja imam 20.5 anomaly 🎉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.