Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    02. Svibanj 2020. 16:38

Happy predivna si🥰🥰🥰 
    Neka vi samo rastete🥰🥰

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Napokon 2804
    02. Svibanj 2020. 16:38

happy_m

Makarska cestitam na uspjesnom pregledu i na princezi 💜💜
    Ja sam vecinom super volje, ali u sekundi me zna prebacit na plac (bilo od tuge ili srece) ili se naljutim iz cista mira i nakon par sati me prode 😆
    Cure slike su preslatke a vi ste stvarno prekrasne, bas grupa lijepih mama 😍
    Jucer je dragi prvi puta osjetio bebicu, i to ga je odgurnula jer se lagano lego na moj trbuh, tako da smo bili bas presretni 🥰🥰
    Evo i mi smo se poslikali da vidite kako rastemo…s obzirom da imam 51 kilu imam osjecaj da mi je trbuh bas jako naraso jer je uvijek bio bas ravan😍
    https://ibb.co/db8zmhc

Aime zenoooo pa ti si bas mršava, a trbuh je predivan.. 😍😍😍😍

Skakavac
    02. Svibanj 2020. 17:00

Makarska cestitke od srca na malenoj srici i dobrom pregledu 😍
    happy_m ma bas ti se lipo oblikova, super trbuscic. 🤗🤗

Tila san se nadovezat na raspoloženje, ja san na dane. Pisme su me npr oduvik dirale, a otkad san trudna opere me na veliko. Muz mi je na terenu pa san cesto cendrava zbog najbanalnije stvari. Zadnja dva tjedna tilo mi nije ko sta je bilo, tj elan i volja.. Nekako se brze umorin, tilo ko da mi padne i najrade bi isla lec. I da, sa zivcima san na vi 🤧 
    Sve se Mislin kako se natirat da odradim jedan kucni trening. Rucala rizi bizi i pohanu piletinu iz spakera. Disat ne mogu. 🙆‍♀️ 

• LoMa
    02. Svibanj 2020. 17:25

Raspoloženje ooo ja isto imam dana kad sam tako živčana da sam živčana sama na sebe, a ne mogu prestat živčani...uzas, a još uz to imamo radove..kombinacija da se ubiješ 🙈
    Poljska kolica ja sam isto znala naići na to da ljudi jako loše govore o poljskim količinama zato sam i počela dalje gledati...onda sam se pogubila među silnim kolicima 👀 i onda sam upitala 2 svoje rodice, obje dobro financijski stoje i nije da im je bio problem dati novce za stokke...i obje imaju bebetto, i obje ih koriste sad za drugo dijete...jedino su obje navele da se velika tj zauzimaju puno mjesta, pogotovo u gepeku... srećom, meni to nije stavka, meni će stajati u prizemlju kod svekrve, a auto imamo ogroman tako da samo nek zauzimaju koliko hoće...

• LoMa
    02. Svibanj 2020. 17:26

Tetra pelene zaboravila sam kaj ste preporučile di uzeti tetra pelene?? Čini mi se da je netko od vas spomenuo dm? Je li to dm u HR?

• SmileA
    02. Svibanj 2020. 17:32

Evo drage moje cure da se i ja javim 🤗 puno nas je, stalno prebacujemo s teme na temu pa je tesko i pratiti vise tko je sta rekao i poslao🙃
    Uglavnom sve pupe su vam prekrasne bile male ili velike🥰😍 mi polako isto rastemo
    Bosco cestitam na vjencanju, biti ce i ovako bas prekrasno💐🎂🥂
    Makaraka cestitke na curici!! 😃💟🥰 Ide polako ta zenska grupa za muskima

Nama danas na nase veliko iznenadenje vec stigao nalaz Nifty-a i Bogu hvala sve je u redu😃🙏 tako da smo presretni🥰 
    A i eto saznali da stize nas mali djecacic 🌈 💙 🥰🥰🙏 veselje do neba😃😃😃

🌈💙👣🙏

Napokon 2804
    02. Svibanj 2020. 17:43

LoMa

Tetra pelenezaboravila sam kaj ste preporučile di uzeti tetra pelene?? Čini mi se da je netko od vas spomenuo dm? Je li to dm u HR?

Ja sam uzela martex baby, imas na fejsu stranicu... 12 kn/kom sa uzorkom, i velike su, njih cu uglavnom na podlogu stavljati, a planiram uzeti u pepcu ili tako negdje obicne bijele, svejedno kakve, da ih mogu prebaciti preko ramena ako bude bljuckao... 

SmileA bas mi je drago za uredan nalaz i čestitam na deckicu😘

Mene opet počelo onako bas jace probadat. Lezim u krevetu i ne mrdam, pa da vidim kak ce biti dalje, da znam hocu li na hitnu ili ne. Malo sam mirnija jer sam maloprije osjetila bebaca, iako mi se bol kao bol uopće ne sviđa 

Dinosaurus
    02. Svibanj 2020. 17:50

Cjre cestitke na pregledima i na curicama i deckicima i urednim testovima! 💞
    Mi sno cili dan u sadnji cvica i sl na terasi i vec vidim da ce mi noge natec 🤦‍♀️
    Sta se raspolozenja tice cak sam skroz ok, ili se bar meni tako cini, morala bi mozda pitat muza za "objektivnije" misljenje 😁
    Evo i nase slikice poslije rucka 😅
    https://ibb.co/txSpWNK

• LoMa
    02. Svibanj 2020. 17:59

Evo vidim da pljušte slike na sve strane i sve ste preslatke pa sam se i ja odvažila na jednu sliku. 
    Ovo mi je točno na pola trudnoće. 
    https://ibb.co/cc4NY4p 

Marta14
    02. Svibanj 2020. 18:02

Joj super ste sve 😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.