Hvala vam za lijepe zelje za vjencanje 💖
Diranje trbuha. Meni je jos mali, pa valjda ljudi nisu sigurni dal sam trudna ili samo imam debeli trbuh🤣 neznam jos svoj stav o tome, kad pocnu ispitivat dal smiju dirat, vidjet cu dal mi je okej ili ne.
Makarska. Cestitam na curici!! I na urednom pregledu :) 🌸
Mislim da je ovo bila zadnja ažurirana lista pa dodajte ako što fali. 😊
.
Mana_Mare 20.08. Curica 💜(Split)
Skakavac 27.08.🌞(Split)
Mabel 28.8.💜
Celaena 28.8. Dečko 💙
LUX 30.08. Curica 💜
Hannica0 04.09. Curica 💜
Tejić 05.09 Dečko 💙 (Varaždin)
Mara1992 05.09 Dečko 💙 Slavonski Brod
Princess Mimi 06.09. Dečko 💙 Sveti Duh(ZG)
tashee 08.09. Dečko💙 Vinogradska (ZG)
ela32 08.09. Curica💜
_ana_ 11.09. Decko 💙
LoMa 15.09.🌞 Petrova
Malisa 15.09.🌞
Talija 17.09. Decko💙
Ninche 18.09.🌞
Mona1309 18.09. Curica 💜
mc_mouse 19.09. Dečko💙 Virovitica
Marta 20.09.💜
Onka 21.09. Dečko 💙
Ana1305 21.09.🌞
Bulba 23.09. Dečko 💙Sveti Duh(ZG)
2020 25.09.🌞 Dubrovnik
Dinosaurus 26.09. Curica💜 Zadar
Kokica37 26.9 🌞
Rosha 27.09. Dečko💙
Lepepa 28.9. Curica💜Sveti Duh(ZG)
Napokon2804 30.09. Dečko💙
Happymom 01.10. Dečko💙(Split)
Tea2807 01.10. Dečko💙
Ivy88 01.10. Dečko💙 ( OB Zabok)
Sif 03.10. Curica💜Varaždin
Bebacica 04.10.🌞Zabok
Demetria 06.10.🌞 (Split)
nada23 07.10. Dečko 💙 Dubrovnik
happy_m 08.10.🌞(ZG)
Crwena 08.10. Dečko 💙 Sveti Duh(ZG)
Makarska 10.10. Curica 💜
Leia 11.10. Dečko 💙
Martina1988 20.10.🌞 Pula
Orangina 21.10.🌞
Ketty1309 22.10. 🌞 Koprivnica
Vitae 26.10. Dečko 💙
jasamja 26.10. 🌞Rijeka
Gonal 26.10. Curica 💜 ( Gospić/Petrova)
Bosco 30.10.🌞 Vinogradska (ZG)
Teica30 30.10.🌞 Osijek
Mina 29 31.10. Dečko 💙 Zabok
Zojo 02.11. 🌞 Pula
justagirl 03.11.🌞
Isabelagregorijan 05.11.🌞 Zabok
SmileA 05.11.🌞 Vinogradska (ZG)
Vita26 07.11.🌞 Osijek
Halila 07.11 🌞 Koprivnica
Unakit 09.11🌞
Hip_hopsica 13.11🌞
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Makarska čestitam na curici i uspješnom pregledu 😍
.
Sto se osjecanja bebe tice, jos uvijek su mi to nestvarni osjećaji tako da jedva cekam da trbuh pocne skakati na sve strane da ja budem sigirna 😂
Ali u četvrtak sam cijeli dan bila na nogama i bas aktivna i mogu rec da sam forsirala i kad sam se navece. Otusirala i legla, onda je bas bio nemiran, i jedno sat vremena se sigurno osjetio... Jučer i danas uglavnom ako legnem tu i tamo se mrdne i to je to...
Valjda je ok, i valjda je to sto osjetim beba 😂😂😂
.
Ja cekam 20. 5. Za pregled, pa planiram onda naručiti kindu i to je onda to sto se tice kupovine velikih stvari.. Za ostalo cu cekati, 7. I 8. Mjesec pa do kupiti sta mi bude trebalo
Jucer je jedna od vas napisala kako je zivcana bez razloga, pardon kaj se ne sjecam tko je. 🙄
Ja sam jucer zivcanila cijeli dan na zarucnika, dok on mene navecer nije pitao gdje je stvarni problem i ja se ko malo dijete rasplakala i shvatila da on nije nis kriv i da sam ja tuzna valjda od hormona i svega, jer nije bilo razloga. Tako da razumijem i suosjećam ako se osjecate tuzno/zivcano bez razloga + ja se znam rasplakat od srece kad se sjetim da sam trudna, sta isto hormoni rade🤣
Jucer je jedna od vas napisala kako je zivcana bez razloga, pardon kaj se ne sjecam tko je. 🙄
Ja sam jucer zivcanila cijeli dan na zarucnika, dok on mene navecer nije pitao gdje je stvarni problem i ja se ko malo dijete rasplakala i shvatila da on nije nis kriv i da sam ja tuzna valjda od hormona i svega, jer nije bilo razloga. Tako da razumijem i suosjećam ako se osjecate tuzno/zivcano bez razloga + ja se znam rasplakat od srece kad se sjetim da sam trudna, sta isto hormoni rade🤣
A ja sam s druge strane previše smirena. Totalno sam flegma i sve ono što bi me inače živciralo kod muža mi sad uopće ne smeta, haha.😂 Mislim da njemu to odgovara. 🙃
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
A ja sam s druge strane previše smirena. Totalno sam flegma i sve ono što bi me inače živciralo kod muža mi sad uopće ne smeta, haha.😂 Mislim da njemu to odgovara. 🙃
Ja imam dana kad svog volim samo kad je na poslu i cim dode kuci ja zivcana 😂😂😂
Ja sam danas zivcana nemoguce, nista mi nije napravio ali me iritira i sto god napravi zadavila bi ga.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Makarska cestitke 💝 Bosco ti ces biti jos ekstra zivcana pred vjencanje 😊 Bas lijepo da ste uspjeli, meni su mala vjencanja puno draza.
.
Cure lijepi su trbuscici 💜💙Vec se to dobro vidi! Prolazi vrijeme nekako brzo..
.
Sto se raspolozenja tice ja sam tuzno-zivcana vecinu vremena.. Nervozna sam jer bi htjela toliko toga a ne mogu.. Pa onda plac.. 😁
Makarska cestitam na uspjesnom pregledu i na princezi 💜💜
Ja sam vecinom super volje, ali u sekundi me zna prebacit na plac (bilo od tuge ili srece) ili se naljutim iz cista mira i nakon par sati me prode 😆
Cure slike su preslatke a vi ste stvarno prekrasne, bas grupa lijepih mama 😍
Jucer je dragi prvi puta osjetio bebicu, i to ga je odgurnula jer se lagano lego na moj trbuh, tako da smo bili bas presretni 🥰🥰
Evo i mi smo se poslikali da vidite kako rastemo...s obzirom da imam 51 kilu imam osjecaj da mi je trbuh bas jako naraso jer je uvijek bio bas ravan😍
https://ibb.co/db8zmhc
Sortiraj odgovore
Najstariji