Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gonal
    29. Travanj 2020. 09:54

Hvala curke♥️

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• Mojamrva
    29. Travanj 2020. 10:04

Bok svima,
    Pošto sam imala vanmaterničnu a nema od toga ni 20 dana, htjela bi navesti da imam pune kutije Elevit i Lactibiane probiotike, inaće Elevit dođu 124kn a Lact. 163kn..Ako kojoj budućoj mami treba, poslala bi tiskom, ili Hp-om.. oboje za sto kn.. 

Mojamrvaa

happy_m
    29. Travanj 2020. 10:12

nada23

happy_m

Gonal

Drage moje. Evo me nakon euforije i dok su se slegli dojmovi.
    Na pregledu sam bila ravnih sat vremena, dr Mi je pokazivao svaki cm bebe i sve je u najboljem redu.
    Dobili smo slicice ujutro vam stavim.
    Iiiii dolazi nam curka😍😍😍

Cestitaam na princezi 😍😍
    Cure jedno pitanjce, zadnja dva dana me.cicke bas jako bole, pogotovo kad sam bez grudnjaka…kak je kod vas stanje? 😊

Mene najviše bole ujutro kada se dignem.

Tak je i meni, ali zadnja dva dana bol kroz citav dan ukoliko ne stavim grudnjak 🤷‍♀️
    Mozda su odlucile malo narast, nebi se zalila 😂

teica30
    29. Travanj 2020. 10:20

Gonal slikice su divne, Čestitam na curici 🥰💜
    Ja sam planirala za spavanje onu kukuljicu uzeti... To je beba skroz zamotana, ne može micati rukicama i tako se buditi, a u tome spavaju najmirnije... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Napokon 2804
    29. Travanj 2020. 10:40

Gonal prekrasno 😍 čestitam

nada23
    29. Travanj 2020. 10:41

happy_m

nada23

happy_m

Gonal

Na pregledu sam bila ravnih sat vremena, dr Mi je pokazivao svaki cm bebe i sve je u najboljem redu.

Cestitaam na princezi 😍😍
    Cure jedno pitanjce, zadnja dva dana me.cicke bas jako bole, pogotovo kad sam bez grudnjaka…kak je kod vas stanje? 😊

Mene najviše bole ujutro kada se dignem.

Tak je i meni, ali zadnja dva dana bol kroz citav dan ukoliko ne stavim grudnjak 🤷‍♀️
    Mozda su odlucile malo narast, nebi se zalila 😂

Pa da, rastu pa zato bole. 😁 Kada se počnu puniti mlijekom onda će još više bujati. 😂

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Vita26
    29. Travanj 2020. 11:01

Happy,Nada
    I mene bolu najvise ujutro lad se dignem,ali obucem grudnjak onda mi je lakse,raste skolo nijedan grudnjak mi vise ne pase😝😂😂😂
    Da i kad pocinje mljeko,meni zna i kapati van,pa posle sam stalno u grudnjaku i uloske za dojke,kad aam rodila cerku meni sestra rekla-tako male sike a mozes 5raniti kolilo mljeko proizvodi🙈🙈nadam se da ce i to tako i sada biti ,kao i prijašnje trudnoce.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Bosco
    29. Travanj 2020. 11:03

happy_m

Gonal

Cestitaam na princezi 😍😍

Mene znaju bradavice peć, jučer navečer baš jako. A ovako me ne bole više baš. 

Napokon 2804
    29. Travanj 2020. 11:19

Mene su znale pec isto bradavice pa ssm počela i sise mazat i super je sad 

Princess Mimi
    29. Travanj 2020. 11:35

Mene svrbe bradavice povremeno i znale su biti suhe, ali mazem ih Mustelom pa je bolje. 
    Ima li koja od vas bolove u leđima? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.