Bok svima,
Pošto sam imala vanmaterničnu a nema od toga ni 20 dana, htjela bi navesti da imam pune kutije Elevit i Lactibiane probiotike, inaće Elevit dođu 124kn a Lact. 163kn..Ako kojoj budućoj mami treba, poslala bi tiskom, ili Hp-om.. oboje za sto kn..
Mojamrvaa
Drage moje. Evo me nakon euforije i dok su se slegli dojmovi.
Na pregledu sam bila ravnih sat vremena, dr Mi je pokazivao svaki cm bebe i sve je u najboljem redu.
Dobili smo slicice ujutro vam stavim.
Iiiii dolazi nam curka😍😍😍
Cestitaam na princezi 😍😍
Cure jedno pitanjce, zadnja dva dana me.cicke bas jako bole, pogotovo kad sam bez grudnjaka…kak je kod vas stanje? 😊
Mene najviše bole ujutro kada se dignem.
Tak je i meni, ali zadnja dva dana bol kroz citav dan ukoliko ne stavim grudnjak 🤷♀️
Mozda su odlucile malo narast, nebi se zalila 😂
Gonal slikice su divne, Čestitam na curici 🥰💜
Ja sam planirala za spavanje onu kukuljicu uzeti... To je beba skroz zamotana, ne može micati rukicama i tako se buditi, a u tome spavaju najmirnije...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Na pregledu sam bila ravnih sat vremena, dr Mi je pokazivao svaki cm bebe i sve je u najboljem redu.
Cestitaam na princezi 😍😍
Cure jedno pitanjce, zadnja dva dana me.cicke bas jako bole, pogotovo kad sam bez grudnjaka…kak je kod vas stanje? 😊
Mene najviše bole ujutro kada se dignem.
Tak je i meni, ali zadnja dva dana bol kroz citav dan ukoliko ne stavim grudnjak 🤷♀️
Mozda su odlucile malo narast, nebi se zalila 😂
Pa da, rastu pa zato bole. 😁 Kada se počnu puniti mlijekom onda će još više bujati. 😂
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Happy,Nada
I mene bolu najvise ujutro lad se dignem,ali obucem grudnjak onda mi je lakse,raste skolo nijedan grudnjak mi vise ne pase😝😂😂😂
Da i kad pocinje mljeko,meni zna i kapati van,pa posle sam stalno u grudnjaku i uloske za dojke,kad aam rodila cerku meni sestra rekla-tako male sike a mozes 5raniti kolilo mljeko proizvodi🙈🙈nadam se da ce i to tako i sada biti ,kao i prijašnje trudnoce.
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Cestitaam na princezi 😍😍
Mene znaju bradavice peć, jučer navečer baš jako. A ovako me ne bole više baš.
Mene su znale pec isto bradavice pa ssm počela i sise mazat i super je sad
Mene svrbe bradavice povremeno i znale su biti suhe, ali mazem ih Mustelom pa je bolje.
Ima li koja od vas bolove u leđima?
Sortiraj odgovore
Najstariji