Marta14 hvala ti, doduse izgledam sebi ko kit 🙄😂 danas mi je takav dan. Bas cu ti uslikat ovu pamucnu iz lidla. Znaci vrh vrhova i figura je odma drugacija. Procackaj malo, moze se nac.
Ja sam niska pa mi ne stoji bas sve, ali naci cu nesto.. Znam da kad dodem na +15 kila i 30 stupnjeva necu gledat sta mi stoji nego samo da imam sta za obuc 😅
Ja sam sada narucila nekoliko pelena sa Minigreeny, jos danas je popust pa da vidim kakve su. To su za van😁, doma cu obicne bijele i peri deri..
Naravno morala sam i jednu traku za glavu narucit.. Prvi shopping 🎉🎉
Nestala mi poruka pa ću ovaj put ukratko 🤣
Dobro sam i fizički i psihički. Čekam da prođe još bar jedan ciklus pa ću se probati ubaciti među trudnice u zimskim bebama 🥰
Najbitnije je da se osjećaš dobro... I da si nastavila dalje... I kad odes u zimske bebe, nemoj ni slučajno zaboraviti na nas😘😘
Moj jastuk je uz Bubamare i pretvrd mi je. Super je što se navlaka skida i periva je, ali bas ga nekako slabo koristim.
Napokon, bas su slatke tetre, kakva je kvaliteta?
Skakavac, sviđa mi se haljina, izgleda udobno 🤗
Ja sam niska pa mi ne stoji bas sve, ali naci cu nesto.. Znam da kad dodem na +15 kila i 30 stupnjeva necu gledat sta mi stoji nego samo da imam sta za obuc 😅
Ja sam sada narucila nekoliko pelena sa Minigreeny, jos danas je popust pa da vidim kakve su. To su za van😁, doma cu obicne bijele i peri deri..
Naravno morala sam i jednu traku za glavu narucit.. Prvi shopping 🎉🎉
Pametno zboris, ja mrzin lito i trazin samo komodno i ladno bez obzira na ista.. E super :)) bas mi javi kakve su ti, kod njih na ljetnim ih hvale da su kvalitetne i mekane.. Ja jos niti komad nisan kupila za bebu, sve nesto odgadan. Nez ni sama
Jutro cure! 😃
Prvo cestitam svim curama na uspjesnim pregledima 🥰
Mi smo danas isli u ducan pogledati kolica i naravno da je baka (moja mama) pokupovala pola ducana za svoje unuce, tako da imam danas zanimaciju cijeli dan i bas sam happy 😃😃
Sto se tice glavobolje mene jucer rasturila, i danas mi je nekako tesko ali mislim da je to zbog promjene vremena...
A za ruckic radim piletinu s povrcem i krumpirom u pecnici 😃
Ja sam na komplikacijama jis 15 dana i onda mi izlazi ugovor na poslu, vraca se zena koju sam mijenjala.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Ja sam na roditeljskom dopustu od sina (drugih 6 mjeseci),on će navršiti 8 godina u siječnju pa će i suprug iskoristiti dio kad se prebacim na rodiljni dopust za novog člana obitelji 🤗
Jutro cure! 😃
Prvo cestitam svim curama na uspjesnim pregledima 🥰
Mi smo danas isli u ducan pogledati kolica i naravno da je baka (moja mama) pokupovala pola ducana za svoje unuce, tako da imam danas zanimaciju cijeli dan i bas sam happy 😃😃
Sto se tice glavobolje mene jucer rasturila, i danas mi je nekako tesko ali mislim da je to zbog promjene vremena…
A za ruckic radim piletinu s povrcem i krumpirom u pecnici 😃
Znaci slikaj sve 😍
Ja imam zabranu rada, jer je fizicki tezak posao
Sortiraj odgovore
Najstariji