Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bosco
    28. Travanj 2020. 10:24

justagirl2201

Jutro ženiceee 😁 ja jucer bila na pregledu. 13tt beba super. Srce kuca ko ludo. Beba velika 6.8cm. I doktoru se cini da je dečko ali nalazi krvi potvrde 100% u cetvrtak pa javim 😍 ja se borim s mucninama i glavoboljom. Nadam se da ste sve dobro i da su bebice super 😍

Cestitam na uspješnom pregledu i na deckicu 🧚‍♂️🧚‍♂️

Marta14
    28. Travanj 2020. 10:25

Bosco

justagirl2201

Jutro ženiceee 😁 ja jucer bila na pregledu. 13tt beba super. Srce kuca ko ludo. Beba velika 6.8cm. I doktoru se cini da je dečko ali nalazi krvi potvrde 100% u cetvrtak pa javim 😍 ja se borim s mucninama i glavoboljom. Nadam se da ste sve dobro i da su bebice super 😍

Cestitam na uspješnom pregledu i na deckicu 🧚‍♂️🧚‍♂️

I ja se pridruzujem cestitkama 😊

Napokon 2804
    28. Travanj 2020. 10:28

Čestitam na uspješnim pregledima😁😁😁

Ninche9
    28. Travanj 2020. 10:32

Jutros sam bolje, prespavala sam, narucila se idem 15.5 i do tad ostajem optimistična.
    Danchy ja sam propustila tuzne vijesti a vidim sada na stickeru  saljem zagrljaj, uvijek rado vidim tvoju poruku 

Ledolina
    28. Travanj 2020. 10:46

Pozdrav cure  ja sam danas 14+5 i imam lagane kao menstrualnw bolove, jučer popodne pa se smirilo navečer, a sad opet... Ne znam koliko je to normalno za ove tjedne. Doktorica mi se ne javlja.. Što vi mislite i jel bilo kojoj tako? 

nada23
    28. Travanj 2020. 10:52

Ledolina

Pozdrav cure ja sam danas 14+5 i imam lagane kao menstrualnw bolove, jučer popodne pa se smirilo navečer, a sad opet… Ne znam koliko je to normalno za ove tjedne. Doktorica mi se ne javlja.. Što vi mislite i jel bilo kojoj tako?

Mislim da nemaš razloga za brigu ako su lagani bolovi. I ja ih ponekad imam pa je sve ok. U nama se događaju velike promjene, maternica se širi, organi se pomiču... Mora nas nešto malo i zaboliti. Bebice su na sigurnom i zaštićene. ❤️ U slučaju da bol postane intenzivnija, onda najbolje poći na hitnu. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Demetria
    28. Travanj 2020. 11:02

nada23

Ja sam dobro spavala unatoč dizanju na wc i okretanju. Pretežno spavam na ljevom boku, ali se ukočim pa se okrenem na leđa pa na desni bok. Pritom me zaboli trbuh ( ne jako). Uglavnom jedva čekam jastuk za trudnice punjen sa heljdom. Stiže ovaj tjedan i nadam se da će pomoći. 😊

Ajd baš javi kakav je. Davno sam gledala klasične jastuke od heljde pa me ovaj sad baš zanima.
    *
    Cure što ćete kuhati danas?
    Kako me još uvijek malo boli ovo i kako sad moram paziti što jedem nemam ideju što kuhati.
    Mislila sam pileći paprikaš, neki lagani ipak je to na žlicu.
    Otkako sam jučer popila dva Rupuruta malo mi je bolje.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Napokon 2804
    28. Travanj 2020. 11:03

Demetria

nada23

Ja sam dobro spavala unatoč dizanju na wc i okretanju. Pretežno spavam na ljevom boku, ali se ukočim pa se okrenem na leđa pa na desni bok. Pritom me zaboli trbuh ( ne jako). Uglavnom jedva čekam jastuk za trudnice punjen sa heljdom. Stiže ovaj tjedan i nadam se da će pomoći. 😊

Ajd baš javi kakav je. Davno sam gledala klasične jastuke od heljde pa me ovaj sad baš zanima.
    *
    Kako me još uvijek malo boli ovo i kako sad moram paziti što jedem nemam ideju što kuhati.

Ja kuham cobanac... Strasno sam ga se zazelila a jucer je bila paradajz juha, cordon blue i pomes 

Demetria
    28. Travanj 2020. 11:11

Napokon 2804

Demetria

nada23

*

Ja kuham cobanac… Strasno sam ga se zazelila a jucer je bila paradajz juha, cordon blue i pomes

Zavidim ti. Volim i ja čobi samo mi to sad malo teško.
    Dobar tek!

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

nada23
    28. Travanj 2020. 11:11

Demetria

nada23

*

Javim dojmove čim stigne. 😊
    .
    Ja danas za ručak pravim blitvu sa kuhanim jajima. Jednostavno i zdravo. 😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.