Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    28. Travanj 2020. 11:42

Tetrice cu uzeti u DMu. Dobile sam za sina 2 na poklon, nesto najljepse i najmekanije na svijetu 
    Svakako zaobiđite one iz Etherala, motivi su lijepi a kvaliteta UZAS kao i pepco
    Ja cu jos malo pricekati s kupovinom, mozda bude srece pa cu moci direktno u ducan

• Gonal
    28. Travanj 2020. 11:42

Kod mene je danas punjena paprika, mm je to zazelio a posto je na godisnjem i napokon smo skupa po cijele dane ispunit cu mu zelju.
    Veceras u 19 imam pregled i nadam se dobrim vijestima a vjerovatno je i bolji uzv pa mi kaze i spol.

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Marta14
    28. Travanj 2020. 11:58

Napokon 2804

Marta14

Skakavac je li haljina stigla? 😁
    Ja nemam pojma sta cu, mozda riblje stapice, krompir, salata.. Danas nemama volje za kuhinju..

Najviše volim takve dane, onda se naruči pizza 🍕😁

Pretvorila bi se u pizzu onda 😅
    Meni su muz i mali doma skoro 2 mjeseca i kuham skoro svaki dan, uskoro se vracaju na posao/vrtic.. Tamo jedu, tako da cu ja onda jesti.. nista 😁salatee.. 

Marta14
    28. Travanj 2020. 11:58

Gonal sretno! 🍀

Malamala
    28. Travanj 2020. 11:59

Evo cure radila sam kombinirani, po uzv je sve super, nn je 1.13, vidljiva nosna kost, a nalaze čekamo... Doktorica kaže da je curka :) 

Mala

Napokon 2804
    28. Travanj 2020. 12:05

Ninche9

Tetrice cu uzeti u DMu. Dobile sam za sina 2 na poklon, nesto najljepse i najmekanije na svijetu
    Svakako zaobiđite one iz Etherala, motivi su lijepi a kvaliteta UZAS kao i pepco
    Ja cu jos malo pricekati s kupovinom, mozda bude srece pa cu moci direktno u ducan

Moji su na fejsu nasli martex baby, pa su tamo uzeli i stvarno su prekrasneeeee i mekane i velikeee

Napokon 2804
    28. Travanj 2020. 12:06

Malamala

Evo cure radila sam kombinirani, po uzv je sve super, nn je 1.13, vidljiva nosna kost, a nalaze čekamo… Doktorica kaže da je curka :)

Jeeej čestitam na uspješnom pregledu... 
    Curke koje čekaju pregled sretno i naravno detaljan izvještaj +slikica 
    ❤️❤️❤️

Skakavac
    28. Travanj 2020. 12:13

Marta14 mozda ti se na prvu ne cini bas, ali materijal je super, pamuk, lagana je bas i prozracna. Rukavi su tri kvarta sta mi pase.. Ispod iman majicu i tajice, ali i tek sad vidin koliko su mi sise narasle hahah
    Ugl ako se nekad brzo sredin, postat cu sliku da vidis da je do mene, a ne do haljine 🤭🤭 sve sta je doslo mi je super, tako da 👌 za     HM. 
    https://ibb.co/cQkC2Ch

Gonal kod mene punjene isto, ali sarme 😅 sritno na pregledu, eto tebe veceras sa super vijestima 🤗💓
    Ninche9 jesi probala mozda tetre s minigreeny.hr? Na ljetnim bebama imaju dobra iskustava s njima.
    Malamala 🤗🤗

• SmileA
    28. Travanj 2020. 12:21

Malamala

Evo cure radila sam kombinirani, po uzv je sve super, nn je 1.13, vidljiva nosna kost, a nalaze čekamo… Doktorica kaže da je curka :)

Cestitaam☺️🥰bitno da je sve u redu! A curka pojacava zenski dio na nasem popisu💟

🌈💙👣🙏

• SmileA
    28. Travanj 2020. 12:22

Gonal

Kod mene je danas punjena paprika, mm je to zazelio a posto je na godisnjem i napokon smo skupa po cijele dane ispunit cu mu zelju.
    Veceras u 19 imam pregled i nadam se dobrim vijestima a vjerovatno je i bolji uzv pa mi kaze i spol.

Gonal sretno, cekamo te sa lijepim vijestima!🤗🥰🤞🍀

🌈💙👣🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.