Tetrice cu uzeti u DMu. Dobile sam za sina 2 na poklon, nesto najljepse i najmekanije na svijetu
Svakako zaobiđite one iz Etherala, motivi su lijepi a kvaliteta UZAS kao i pepco
Ja cu jos malo pricekati s kupovinom, mozda bude srece pa cu moci direktno u ducan
Kod mene je danas punjena paprika, mm je to zazelio a posto je na godisnjem i napokon smo skupa po cijele dane ispunit cu mu zelju.
Veceras u 19 imam pregled i nadam se dobrim vijestima a vjerovatno je i bolji uzv pa mi kaze i spol.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Skakavac je li haljina stigla? 😁
Ja nemam pojma sta cu, mozda riblje stapice, krompir, salata.. Danas nemama volje za kuhinju..
Najviše volim takve dane, onda se naruči pizza 🍕😁
Pretvorila bi se u pizzu onda 😅
Meni su muz i mali doma skoro 2 mjeseca i kuham skoro svaki dan, uskoro se vracaju na posao/vrtic.. Tamo jedu, tako da cu ja onda jesti.. nista 😁salatee..
Evo cure radila sam kombinirani, po uzv je sve super, nn je 1.13, vidljiva nosna kost, a nalaze čekamo... Doktorica kaže da je curka :)
Mala
Tetrice cu uzeti u DMu. Dobile sam za sina 2 na poklon, nesto najljepse i najmekanije na svijetu
Svakako zaobiđite one iz Etherala, motivi su lijepi a kvaliteta UZAS kao i pepco
Ja cu jos malo pricekati s kupovinom, mozda bude srece pa cu moci direktno u ducan
Moji su na fejsu nasli martex baby, pa su tamo uzeli i stvarno su prekrasneeeee i mekane i velikeee
Evo cure radila sam kombinirani, po uzv je sve super, nn je 1.13, vidljiva nosna kost, a nalaze čekamo… Doktorica kaže da je curka :)
Jeeej čestitam na uspješnom pregledu...
Curke koje čekaju pregled sretno i naravno detaljan izvještaj +slikica
❤️❤️❤️
Marta14 mozda ti se na prvu ne cini bas, ali materijal je super, pamuk, lagana je bas i prozracna. Rukavi su tri kvarta sta mi pase.. Ispod iman majicu i tajice, ali i tek sad vidin koliko su mi sise narasle hahah
Ugl ako se nekad brzo sredin, postat cu sliku da vidis da je do mene, a ne do haljine 🤭🤭 sve sta je doslo mi je super, tako da 👌 za HM.
https://ibb.co/cQkC2Ch
Gonal kod mene punjene isto, ali sarme 😅 sritno na pregledu, eto tebe veceras sa super vijestima 🤗💓
Ninche9 jesi probala mozda tetre s minigreeny.hr? Na ljetnim bebama imaju dobra iskustava s njima.
Malamala 🤗🤗
Evo cure radila sam kombinirani, po uzv je sve super, nn je 1.13, vidljiva nosna kost, a nalaze čekamo… Doktorica kaže da je curka :)
Cestitaam☺️🥰bitno da je sve u redu! A curka pojacava zenski dio na nasem popisu💟
🌈💙👣🙏
Kod mene je danas punjena paprika, mm je to zazelio a posto je na godisnjem i napokon smo skupa po cijele dane ispunit cu mu zelju.
Veceras u 19 imam pregled i nadam se dobrim vijestima a vjerovatno je i bolji uzv pa mi kaze i spol.
Gonal sretno, cekamo te sa lijepim vijestima!🤗🥰🤞🍀
🌈💙👣🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji