Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    28. Travanj 2020. 15:10

2020 haljine su super ali lako tebi linija ti je top
    Ja necu uzimat gnijezdo a za ljulju jos ne znam, mislim da isto ne. 
    Ako negdje uhvatite dobar popust na neki proizvod javite

Napokon 2804
    28. Travanj 2020. 15:10

Žene moje sve tako odlično izgledate, da kraj vaših linija i trbuscica ja iskreno haljine nisam primijetila 

Bosco
    28. Travanj 2020. 15:26

nada23

Bosco

Ivy88. Cestitam na deckicu 🧚‍♂️

Jutro! Ja se probudila s glavoboljom. Zaspala sam s njom i sad se probudila. 😞
    Meni se jedan dan čini da trbuh uopce ne raste, a drugi kao da sam 7 mjeseci trudna haha meni je trbuh uvijek izgledao drugacije, ovisilo je o hrani. Sad ne mogu pratit 🤷‍♀️

I meni jedan dan trbuh izgleda veći, a drugi dan manji. 🤷‍♀️ Evo i slika. Prva slika je od subote ujutro a druga od danas ujutro. Baš se vidi da je u subotu bio veći. Baš mi to čudno.
    https://ibb.co/7k01Dt7

Da, vidi se razlika, a valjda ovisi šta i kad jedemo. Neznam 🤷‍♀️Meni baš frendica kaže da mi se ništa ne vidi, ona je sad 17+1 i vidi joj se baš dobro, samo je ona mršavija od mene.

Čestitam na urednim pregledima! 🥳

Komplikacije. Ja sam na komplikacijama od kad sam bila trudna  nekih 7 tjedana, jer radim u turizmu i zatvarala mi se firma, mogla sam il na burzu ili na bolovanje (možda bi mi čak i otkaz dali jer su se naljutili kaj sam trudna) . Još uvijek je firma zatvorena, do 01.06 otprilike.
    Ručak. Ja sam danas pohala piletinu+riža

Bosco
    28. Travanj 2020. 15:27

I 2020. Sve mi se svida, izgledaš prekrasno 🤗

happy_m
    28. Travanj 2020. 15:28

Ja sam ovo uzela u lesnini, do kraja 4 mj je 15% popusta na sav djecji asortiman...sad cekam u 5 mj je djecji sajam u west gate-u. 😊
    Mi smo se dogovorili da cemo svaki mjesec nesto kupovat, jer ne uzimamo nista na rate ili kredite pa nam je tako lakse nego sve odjednom.
    Svakako da imamo jos dosta vremena, ali ima i stvarno puno toga sto se mora kupiti (pogotovo mi s prvim djetetom) tako da mi je ovako nekako lakse 😊

nada23
    28. Travanj 2020. 15:29

Skakavac, preslatki ste! 😍 Kako vas pesek gleda, jojjj 🥰🥰
    2020 haljine su odlične i savršeno ti stoje. 😊 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

happy_m
    28. Travanj 2020. 15:35

Curke prekrasno izgledate 😍😍😍

Ninche9
    28. Travanj 2020. 15:46

Unakit

Ninche9

Hvala jod jednom cure puno mi znaci podrska i vas optimizam. Brinem jer je danas ginicka napravila taj veliki uzv i sve upisala u knjizicu i opet me salje dalje. Valjda moram prespavat, sutra je novi dan pa cu biti pozitivna. Nadam se da me salje jer se zeli "pokriti" jednostavno da pogleda jos netko s dobrim uzv, tu gdje cu ici to je bas ordinacija za detaljnu dijagnostiku gdje idu trudnice kad nesto nije u redu, ginica kaze da je to jedina tu u okrugu i da radi doktor koji je preuzeo ordinaciju od svoje mame koja je bila na nekakvoj uni klinici specijalka za uzv, da imaju super aparate pa mislkm ako vec treba neka se sve provjeri u detalje..
    Rekli smo sinu da ce beba biti curica, nije znao sto bi rekao, jos je mali

Ninche draga, u Njemackoj si gdje je obaveza da ako je sto bilo indikativno doktorka ti mora rec. Ovako ona zeli potvrditi rezultate. Ali razumijem tvoju brigu u potpunostu, sto ne bi pozvala telefonom I otvoreno rekla da si se uplasila jer ne razumijes sto iskljucenje greske znaci.

Hvala ti 
    Skakavac lijepa si

Skakavac
    28. Travanj 2020. 15:46

2020 fit mama, u punom smislu te riči. 👌💃 Haljine su super
    Nada23 🤭🤭 💓 luna sve mora popratit 🤗

Skakavac
    28. Travanj 2020. 15:48

Ninche9 hvala ti draga. Sve bi se trebale okuražit i stavit svoje slikice. Bas je lipo Vidit trudnice 💓🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.