Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    28. Travanj 2020. 11:24

Bosco

Ivy88. Cestitam na deckicu 🧚‍♂️

Jutro! Ja se probudila s glavoboljom. Zaspala sam s njom i sad se probudila. 😞
    Meni se jedan dan čini da trbuh uopce ne raste, a drugi kao da sam 7 mjeseci trudna haha meni je trbuh uvijek izgledao drugacije, ovisilo je o hrani. Sad ne mogu pratit 🤷‍♀️

I meni jedan dan trbuh izgleda veći, a drugi dan manji. 🤷‍♀️ Evo i slika. Prva slika je od subote ujutro a druga od danas ujutro. Baš se vidi da je u subotu bio veći. Baš mi to čudno.
    https://ibb.co/7k01Dt7

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Napokon 2804
    28. Travanj 2020. 11:25

Demetria

Napokon 2804

Demetria

nada23

Ja sam dobro spavala unatoč dizanju na wc i okretanju. Pretežno spavam na ljevom boku, ali se ukočim pa se okrenem na leđa pa na desni bok. Pritom me zaboli trbuh ( ne jako). Uglavnom jedva čekam jastuk za trudnice punjen sa heljdom. Stiže ovaj tjedan i nadam se da će pomoći. 😊

Ajd baš javi kakav je. Davno sam gledala klasične jastuke od heljde pa me ovaj sad baš zanima.
    *
    Cure što ćete kuhati danas?
    Kako me još uvijek malo boli ovo i kako sad moram paziti što jedem nemam ideju što kuhati.
    Mislila sam pileći paprikaš, neki lagani ipak je to na žlicu.
    Otkako sam jučer popila dva Rupuruta malo mi je bolje.

Ja kuham cobanac… Strasno sam ga se zazelila a jucer je bila paradajz juha, cordon blue i pomes

Zavidim ti. Volim i ja čobi samo mi to sad malo teško.
    Dobar tek!

Kod mene ti je sve uglavnom zaboravljeni rucak, i zaboravim da kuham, jos pogotovo ak je nest u rerni😂😂

nada23

Bosco

Meni se jedan dan čini da trbuh uopce ne raste, a drugi kao da sam 7 mjeseci trudna haha meni je trbuh uvijek izgledao drugacije, ovisilo je o hrani. Sad ne mogu pratit 🤷‍♀️

I meni jedan dan trbuh izgleda veći, a drugi dan manji. 🤷‍♀️ Evo i slika. Prva slika je od subote ujutro a druga od danas ujutro. Baš se vidi da je u subotu bio veći. Baš mi to čudno.

Ledolina
    28. Travanj 2020. 11:26

nada23

Ledolina

Pozdrav cure ja sam danas 14+5 i imam lagane kao menstrualnw bolove, jučer popodne pa se smirilo navečer, a sad opet… Ne znam koliko je to normalno za ove tjedne. Doktorica mi se ne javlja.. Što vi mislite i jel bilo kojoj tako?

Mislim da nemaš razloga za brigu ako su lagani bolovi. I ja ih ponekad imam pa je sve ok. U nama se događaju velike promjene, maternica se širi, organi se pomiču… Mora nas nešto malo i zaboliti. Bebice su na sigurnom i zaštićene. ❤️ U slučaju da bol postane intenzivnija, onda najbolje poći na hitnu.

Nadam se da nije ništa i da je sve zbog širenja... Ne znam ali u ovoj trudnoći me baš strah preranog otvaranja, mirovanja i svega toga... Moja doktorica inaće ne voli kad se pravi panika, kako ona kaže ako nema krvarenja, sve je dobro i popij si lupocet za bolove. Ali to nije tak jednostavno... 

Skakavac
    28. Travanj 2020. 11:27

Dobro jutro svima :) ja san kasnije legla pa san se evo ima pola sata probudila. Nocas i preksinoc samo jedno dizanje na wc, sta mi je ogroman pomak 🤭
    Cestitke na dobrom pregledu 🤗
    Danchy 💓💓
    Da vam javim za grudnjak iz hma, velika preporuka. Uzela sam dva za dojenje, racunajuci ih i za bas to vrime ako Bog da.. Super su, bez puno stavova, mekani i udobni. Malo postavljeni iznutra, bas preporuka :))
    Ja san sinoc po ko zna koji put pomislila na jastuk za trudnice.. Cekam recenziju heljdinog, super mi zvuci, a zanima me ima li koja od cura onaj s maminog malceka ili ethereala?  Danas bi narucila, bas me nervira ovako spavanje

Napokon 2804
    28. Travanj 2020. 11:29

https://ibb.co/HTPqrRp meni stigle tetrice

• ivy88
    28. Travanj 2020. 11:34

Cestitke svima na lijepim vijestima s pregleda.. lijepo je procitati 😉♥️
    Skakavac .. meni je danas stigao jastuk iz Etherala, nije heljda, ali jedva cekam da ga isprobam 😊
    Kod mene ce za rucak biti rizoto s piletinom..

nada23
    28. Travanj 2020. 11:36

Napokon 2804

Demetria

Napokon 2804

Demetria

nada23

Ja sam dobro spavala unatoč dizanju na wc i okretanju. Pretežno spavam na ljevom boku, ali se ukočim pa se okrenem na leđa pa na desni bok. Pritom me zaboli trbuh ( ne jako). Uglavnom jedva čekam jastuk za trudnice punjen sa heljdom. Stiže ovaj tjedan i nadam se da će pomoći. 😊

Ajd baš javi kakav je. Davno sam gledala klasične jastuke od heljde pa me ovaj sad baš zanima.
    *
    Cure što ćete kuhati danas?
    Kako me još uvijek malo boli ovo i kako sad moram paziti što jedem nemam ideju što kuhati.
    Mislila sam pileći paprikaš, neki lagani ipak je to na žlicu.
    Otkako sam jučer popila dva Rupuruta malo mi je bolje.

Ja kuham cobanac… Strasno sam ga se zazelila a jucer je bila paradajz juha, cordon blue i pomes

Zavidim ti. Volim i ja čobi samo mi to sad malo teško.
    Dobar tek!

Kod mene ti je sve uglavnom zaboravljeni rucak, i zaboravim da kuham, jos pogotovo ak je nest u rerni😂😂

nada23

Bosco

Znaci prekrasna si, al pizdama mi je vrh 😍😍😍

Hehe, hvala ti. 😘

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    28. Travanj 2020. 11:37

Napokon 2804

https://ibb.co/HTPqrRp meni stigle tetrice

Aww, baš su slatke! 😍😍😍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Marta14
    28. Travanj 2020. 11:38

Skakavac je li haljina stigla? 😁
    Ja nemam pojma sta cu, mozda riblje stapice, krompir, salata.. Danas nemama volje za kuhinju.. 

Napokon 2804
    28. Travanj 2020. 11:40

Marta14

Skakavac je li haljina stigla? 😁
    Ja nemam pojma sta cu, mozda riblje stapice, krompir, salata.. Danas nemama volje za kuhinju..

Najviše volim takve dane, onda se naruči pizza 🍕😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.