Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    danchy1990
    28. Travanj 2020. 12:22

Nestala mi poruka pa ću ovaj put ukratko 🤣
    Dobro sam i fizički i psihički. Čekam da prođe još bar jedan ciklus pa ću se probati ubaciti među trudnice u zimskim bebama 🥰

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Ledolina
    28. Travanj 2020. 12:25

Skakavac, imam jastuk s Mamin malček i nekako mi je pretvrd pa ga slabo koristim zasad. Došla mi je i kriva boja jastučnice

Skakavac
    28. Travanj 2020. 12:27

Danchy1990 zelim ti to od srca 🤗🤗🤗
    Ledolina a jel? Onaj s ethereala je malo skuplji. Nemam pojma, bas mi triba

Unakit
    28. Travanj 2020. 12:31

Ninche9

Hvala jod jednom cure puno mi znaci podrska i vas optimizam. Brinem jer je danas ginicka napravila taj veliki uzv i sve upisala u knjizicu i opet me salje dalje. Valjda moram prespavat, sutra je novi dan pa cu biti pozitivna. Nadam se da me salje jer se zeli "pokriti" jednostavno da pogleda jos netko s dobrim uzv, tu gdje cu ici to je bas ordinacija za detaljnu dijagnostiku gdje idu trudnice kad nesto nije u redu, ginica kaze da je to jedina tu u okrugu i da radi doktor koji je preuzeo ordinaciju od svoje mame koja je bila na nekakvoj uni klinici specijalka za uzv, da imaju super aparate pa mislkm ako vec treba neka se sve provjeri u detalje..
    Rekli smo sinu da ce beba biti curica, nije znao sto bi rekao, jos je mali

Ninche draga, u Njemackoj si gdje je obaveza da ako je sto bilo indikativno doktorka ti mora rec. Ovako ona zeli potvrditi rezultate. Ali razumijem tvoju brigu u potpunostu, sto ne bi pozvala telefonom I otvoreno rekla da si se uplasila jer ne razumijes sto iskljucenje greske znaci. 

2020
    28. Travanj 2020. 12:35

🌞🌞 Ja oboooožavam trudnički jastuk, 💞 on mi je ko ljubavnik, grlim ga cijelu noć 😅 muž je rekao da otkad ga imam manje njega gnjavim po noći. Dobila sam ga od prijateljice, punjen jaaako sitnim kuglicama, moram vani skidat jastučnicu za oprat jer ispadaju po svuda 🙉

Princess Mimi
    28. Travanj 2020. 12:38

Moj jastuk je uz Bubamare i pretvrd mi je. Super je što se navlaka skida i periva je, ali bas ga nekako slabo koristim.
    Napokon, bas su slatke tetre, kakva je kvaliteta?
    Skakavac, sviđa mi se haljina, izgleda udobno 🤗

Princess Mimi
    28. Travanj 2020. 12:38

I zaboravih napisati, danas kuham poriluk😅

• SmileA
    28. Travanj 2020. 12:47

2020

🌞🌞 Ja oboooožavam trudnički jastuk, 💞 on mi je ko ljubavnik, grlim ga cijelu noć 😅 muž je rekao da otkad ga imam manje njega gnjavim po noći. Dobila sam ga od prijateljice, punjen jaaako sitnim kuglicama, moram vani skidat jastučnicu za oprat jer ispadaju po svuda 🙉

2020 a gdje si ti uzela svoj jastuk? Planiram uzeti uskoro ali jos samo gledam i informiram se🤗
    Curke sto se tice jela, ja kako sam na strogom mirovanju, svaki dan svekrva kuha, nekad muz, nekad on naruci dostavu i meni odlicno!😃 Stvarno imam stalno nesto raznovrsno i super mi je to

🌈💙👣🙏

Marta14
    28. Travanj 2020. 12:48

Skakavac dobro ti stoji, nisi fulala uopce.. Ja svoju drugi tjedan idem zamijeniti.. Valjda cu nac nesto. 

Skakavac
    28. Travanj 2020. 12:48

Princess Mimi materijal je stvarno predivan i liti ce bit super. Preporuka :))
    Muž mi na terenu ima misec ipo dana, da san bila pametna odma bi uzela jastuk 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.