Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    27. Travanj 2020. 22:51

Princess Mimi

Zojo, dakle citam i ne vjerujem 😂😂 da sam na vrijeme procitala poslala bi muza odmah u Kaufland 😂
    Marta nisi sama, imas nas 😄 a i webshopovi rade punom parom 😂
    Napokon, preslatki su bodiji, nisam ulovila gdje si ih nasla? Kik?
    Ja sam uglavnom narucivala neutralne boje, plave,sive i tu i tamo zutu. Htjela bih šarenije ali nisam jos nigdje naisla…🙈
    Ninche, koliko vidim po tjednima to je bio veliki anomaly scan. Nemoj brinuti, pogotovo ako ti doktorica nije ništa spomenula. Sigurno bi ti rekla da je nešto zabrinjavajuće. A gledaj i s druge strane, bolje da detaljno pregledaju sve. Tako ćete i ti i bebica biti mirni 😊❤️

Ma kakav kik. Kad sam pročitala kaufland 1kn. Otišla i ja u kaufland iako se nisam nadala jer je hrv i de nebo i zemlja i na kraju ih nađem 3 komada, 3 eura, zadnji paket 

Napokon 2804
    27. Travanj 2020. 22:55

Demetria

Neka netko molim vas kopira listu i prepravi darume, ja sam ugasila komp i legla, a kako me još boli ne bih se dizala ako ne moram. Hvala

Ja sam isto preko moba i u krevetu pa dok nađem listu sve zivo zaboravim...

• ela32
    27. Travanj 2020. 23:03

Cure kad budete prepravljale listu molim vas pored mog imena stavite 💜
    Cestitam na urednim pregledima i sva robica je predivna! Ja se jos suzdrzavam od kupovanja al morat cu i ja poceti 😁

Skakavac
    27. Travanj 2020. 23:13

Ninche9 cure su pametno napisale. Bez interneta i sta manje stresa. Dosta zena se na veliki anomaly salje, ako uzv kod ginek nije dovoljan. Sve imamo taj "veliki uzv" oko 20og tjedna. Samo pozitivno, sve ce bit uredu s bebicom 🤗😇

Ninche9
    28. Travanj 2020. 00:06

Hvala jod jednom cure puno mi znaci podrska i vas optimizam. Brinem jer je danas ginicka napravila taj veliki uzv i sve upisala u knjizicu i opet me salje dalje. Valjda moram prespavat, sutra je novi dan pa cu biti pozitivna. Nadam se da me salje jer se zeli "pokriti" jednostavno da pogleda jos netko s dobrim uzv, tu gdje cu ici to je bas ordinacija za detaljnu dijagnostiku gdje idu trudnice kad nesto nije u redu, ginica kaze da je to jedina tu u okrugu i da radi doktor koji je preuzeo ordinaciju od svoje mame koja je bila na nekakvoj uni klinici specijalka za uzv, da imaju super aparate pa mislkm ako vec treba neka se sve provjeri u detalje.. 
    Rekli smo sinu da ce beba biti curica, nije znao sto bi rekao, jos je mali 

28. Travanj 2020. 01:56

Čestitam svim curama na uspješnim pregledima.
    Da objavimo novost nas sinčić nas je sinoć prvi puta odlučio pozdraviti. Predivan osijecaj 🥰🥰
    Taman sam se umirila podigla noge a muž stavio ruku i gledali TV kad ono par uzastopnih udarca bas smo se raznježili 

Vita26
    28. Travanj 2020. 08:17

SmiliA
    Naravno da ce biti sve uredu 😘drugacije i ne Moze da bude,samo pozitivno ❤️❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    28. Travanj 2020. 08:18

Zojo
    Pratimo se ❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

danchy1990
    28. Travanj 2020. 08:39

Ninche9

Nakon danasnjeg dobrog raspolozenja nakon pregleda, veceras sam bas jako tuzna i jos vise zabrinuta. Isla sam ponovo u detalje citati sve papire i u upitnici za detaljni uzv pod rubrikom razlog za pretragu pise Ausschluss Vitium. U prijevodu Iskljucenje Greske, znaci salje me na uzv da doktor iskljuci postojanje neke greske, poremecaja..
    To bi sve bilo jos i ok da nisam cackala po internetu a na netu se pise vecinom o tom ultrazvuku i o srcanim greskama, a kad se sjetim doktorica je srceko bas gledala nekak malo dulje nego ostale organe..
    Rekla mi je da se lijepo vise sve 4 komore, nije spominjala nikakvu gresku niti nist,
    a i ta uputnica je bila isprintana vec i prije nego sam dosla u ordinaciju, tj vec je bila pripremljena zajedno s ostalim papirima, tak da brijem da nije mogla prije pregleda znati nis o greskama a niti se na uputnici ne spominje srce.. Al strah mi je proradio
    Bas sam oduzila oprostite al jako sam se rastuzila, nadam se da je moja beba dobro i da ce sve biti dobro i da doktorica tako salje sve trudnice u tom periodu na detaljan uzv.

Uvijek se rado vratim u ovu grupu da malo pročitam šta se kod vas dešava 😄.
    Ninche, u DE je obavezan pregled 4d ultrazvukom baš u tjednima kao što si ti sad.Tu se gledaju svi bebini organi,i doktori šalju u specijalizirane ordinacije.
    Ne sjećam se dal je tako pisalo i na mojoj uputnici ali mogao bi biti baš taj pregled

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

nada23
    28. Travanj 2020. 08:54

Ketty i Ninche, čestitam na uspješnim pregledima. 😍
    Ninche sigurna sam da bi ti ti dr rekla za ikakvu sumnju na grešku tako da vjerujem da je to sve ok. Nemoj brinuti i misli pozitivno. ❤️😘
    .
    Cure, dobro vam jutro. Želim nam svima lijep i sretan dan uz što manje tegoba. 🥰🌞🌸

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.