Hvala na dobrodošlici
da vas odmah pitam za mišljenje u vezi kolica, to mi je danas glavna "prepirka" s mojima doma. Znači, imam kolica od sina, koja em su sad već stara (7 god), em su plave boje, i htjela bi druga za curicu, a moji ukućani smatraju da nema potrebe, jer budu poslužila ova koja imamo. Oni to ne shvaćaju kao ja, njima su kolica kolica i bitno da budu funkcionalna
Našla sam neka doslovce kineska kolica kojih nema u dućanima kod nas, ali meni su baš wow. Čitala sam strane recenzije i sve su super, imaju ocjenu 4.7 od 5. Najbliža opcija je pogledati ih uživo u Ljubljani - oni imaju i dostavu u HR, i to dođe 4300 kn. Druga opcija je Aliexpress, direkt od proizvođača koji šalje i poklone, i cijena je cca 350 USD.
Kaj vi mislite? Jesam luda jer mi se sviđaju kolica made in China ili misli još koja da to nije baš tak loše? (uzela bih 2 u 1, ne njihovu sjedalicu)
Ne mogu staviti link, kolica su Aulon Aigi.
Hvala na dobrodošlici
da vas odmah pitam za mišljenje u vezi kolica, to mi je danas glavna "prepirka" s mojima doma. Znači, imam kolica od sina, koja em su sad već stara (7 god), em su plave boje, i htjela bi druga za curicu, a moji ukućani smatraju da nema potrebe, jer budu poslužila ova koja imamo. Oni to ne shvaćaju kao ja, njima su kolica kolica i bitno da budu funkcionalna
Našla sam neka doslovce kineska kolica kojih nema u dućanima kod nas, ali meni su baš wow. Čitala sam strane recenzije i sve su super, imaju ocjenu 4.7 od 5. Najbliža opcija je pogledati ih uživo u Ljubljani - oni imaju i dostavu u HR, i to dođe 4300 kn. Druga opcija je Aliexpress, direkt od proizvođača koji šalje i poklone, i cijena je cca 350 USD.
Kaj vi mislite?Jesam luda jer mi se sviđaju kolica made in China ili misli još koja da to nije baš tak loše? (uzela bih 2 u 1, ne njihovu sjedalicu)
Ne mogu staviti link, kolica su Aulon Aigi.
Ovo sto mi je google izbacio bas su slatka kolica... Vidi to nisu mali novci a isla bi na slijepo... Vjerujem da je bolje da pogledas u zivo kolica, a pretpostavljam da ima i jeftinijih... Pričekaj jos malo sa odlukom i obiđi par trgovina i isprobaj da vidis kako sta, bit ce ti tako lakse
Ajmeeeee koliko slatke dječje robice 😍😍😍 jedva čekam idući pregled i onda shopping nakon njega,ima da spiskam svu plaću 😂
Demetria može samo mali ispravak mog termina,26.10.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sif neznam iskreno koliko bi ti preporučila ta kolica. Ako se ne varam ona su kao napravljena od kože(ispravi me ako nije tako),a znam da se puno njih žalilo na Mima Xari kolica po čijoj su kopiji ova koja si ti stavila napravljena da su djeca po ljeti zakuhala ispod njih. Za te novce mislim da možeš dobit puno bolja i kvalitetnija kolica. A i svakako je najbolje kolica vidjet uživo.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Nakon danasnjeg dobrog raspolozenja nakon pregleda, veceras sam bas jako tuzna i jos vise zabrinuta. Isla sam ponovo u detalje citati sve papire i u upitnici za detaljni uzv pod rubrikom razlog za pretragu pise Ausschluss Vitium. U prijevodu Iskljucenje Greske, znaci salje me na uzv da doktor iskljuci postojanje neke greske, poremecaja..
To bi sve bilo jos i ok da nisam cackala po internetu a na netu se pise vecinom o tom ultrazvuku i o srcanim greskama, a kad se sjetim doktorica je srceko bas gledala nekak malo dulje nego ostale organe..
Rekla mi je da se lijepo vise sve 4 komore, nije spominjala nikakvu gresku niti nist,
a i ta uputnica je bila isprintana vec i prije nego sam dosla u ordinaciju, tj vec je bila pripremljena zajedno s ostalim papirima, tak da brijem da nije mogla prije pregleda znati nis o greskama a niti se na uputnici ne spominje srce.. Al strah mi je proradio
Bas sam oduzila oprostite al jako sam se rastuzila, nadam se da je moja beba dobro i da ce sve biti dobro i da doktorica tako salje sve trudnice u tom periodu na detaljan uzv.
Nakon danasnjeg dobrog raspolozenja nakon pregleda, veceras sam bas jako tuzna i jos vise zabrinuta. Isla sam ponovo u detalje citati sve papire i u upitnici za detaljni uzv pod rubrikom razlog za pretragu pise Ausschluss Vitium. U prijevodu Iskljucenje Greske, znaci salje me na uzv da doktor iskljuci postojanje neke greske, poremecaja..
To bi sve bilo jos i ok da nisam cackala po internetu a na netu se pise vecinom o tom ultrazvuku i o srcanim greskama, a kad se sjetim doktorica je srceko bas gledala nekak malo dulje nego ostale organe..
Rekla mi je da se lijepo vise sve 4 komore, nije spominjala nikakvu gresku niti nist,
a i ta uputnica je bila isprintana vec i prije nego sam dosla u ordinaciju, tj vec je bila pripremljena zajedno s ostalim papirima, tak da brijem da nije mogla prije pregleda znati nis o greskama a niti se na uputnici ne spominje srce.. Al strah mi je proradio
Bas sam oduzila oprostite al jako sam se rastuzila, nadam se da je moja beba dobro i da ce sve biti dobro i da doktorica tako salje sve trudnice u tom periodu na detaljan uzv.
Ej ne sekiraj se, isključenje greske po meni znaci trazim drugo mišljenje, jer moj uzv nije dovoljno kvalitetan i želim da se sve jos jednom pregleda... Bebice osjete kako se mi osjećamo i necemo negativno misliti. Bit ce sve uredu, samo se opusti
Nadam se da je sve u redu i da šalje samo da bude sigurna da je sve u redu. 🤞
Htjela sam zahvalit sto pazite na nasu tablicu, ja sam na mobitelu uvijek, pa mi je teško. 😘
Ja bi rekla da je to čista preventiva i da te šalje zato jer vjerojatno svih šalje na takav pregled. Nemoj brinut,sigurna sam da je sve uredu. Smatram da je nešto da bi ti sigurno rekla,čisto da budeš informirana. Sretno i nemoj brinut ❤️
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Zojo, dakle citam i ne vjerujem 😂😂 da sam na vrijeme procitala poslala bi muza odmah u Kaufland 😂
Marta nisi sama, imas nas 😄 a i webshopovi rade punom parom 😂
Napokon, preslatki su bodiji, nisam ulovila gdje si ih nasla? Kik?
Ja sam uglavnom narucivala neutralne boje, plave,sive i tu i tamo zutu. Htjela bih šarenije ali nisam jos nigdje naisla...🙈
Ninche, koliko vidim po tjednima to je bio veliki anomaly scan. Nemoj brinuti, pogotovo ako ti doktorica nije ništa spomenula. Sigurno bi ti rekla da je nešto zabrinjavajuće. A gledaj i s druge strane, bolje da detaljno pregledaju sve. Tako ćete i ti i bebica biti mirni 😊❤️
Pozdrav, cure. Bila danas na pregledu i sve izgleda ok. Evo slikica:
https://ibb.co/4YhtmNj
Pošto imam bratića sa Downom i preko 35 godina preporučio mi je amnio ali ja sam odbila jer namjeravam roditi bez obzira na rezultat a i postoji određeni rizik od pobačaja. Jednostavno sam stava da će biti kako mora biti.
U vezi spola mi je rekao da misli da je cura ali nije skroz siguran i potrudit će se drugi put vidjeti sa sigurnošću. Termin mi je pomaknuo za 1 dan, dakle 22.10.
Dobila sam još kutiju duphaston 2x1 a vaginalete do kraja trudnoće i još mi je dao i rojazol kremu.
Vidim da kupujete robicu i sve mi je preslatko al ja se još ne usudim, nekako mi je prerano.
Svim novom curama želim dobrodošlicu i uredne trudnoće 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji