Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    25. Travanj 2020. 17:18

Mina 29

isabelagregorijan

Mina 29

isabelagregorijan

Meni je peta trudnoća, prva beba, planiram rodit u zaboku, al to još moram razmislit, 28 godina.

29 godina.. 2 trudnoća.. I ja planiram u Zaboku 😊

Ma daaaj, ja nisam čula jos nikakva iskustva, al mi se čini ok za rodit tamo. Otkuda si inače? Gdje vodis trudnoću?

Ja sam rodila prvog sina tamo a i najbliže mi.. Od 35 tjedna hodala na ctg kod njih a i mam 6 km do bolnice.
    Mali je bio 4,5 kg i oboje smo super.. Nisu mu čak ni ključnu polomili kak znaju tak velikima.. Istina da sam se na mučila ali su bili super prema meni a i kasnije sestre.. Puno mi pomogle oko dojenja..
    Trudnoću vodim u Zlataru. Ali je kada sam bila prvi puta trudna tamo bila jedna divna dr.a od nedavno je jedan zgubidan ak ga mogu tak nazvati.. Površan je ništa si ne za bilježi i baš sam ljuta..
    Ali kak je ta korona nisam ostala sam tamo.. Vidjet ću jel ću promijeniti ak ovak nastavi..
    Inače sam iz Bedekovčine

Lijepo je čut iskustva iz prve ruke😁 
    Ja sam tu iz dubrave i imam točno 5 min pješke do bračka 😅 planirala sam čak vodit trudnoću na bračku, al je ova glupa korona sve zeznula... Najbolja prijateljica mi je iz bedexa 😊

[/url

• ivy88
    25. Travanj 2020. 17:20

Ja imam 32 godine. Druga trudnoca (prva missed ab).  Sad smo u 17. tj :) i ja planiram u OB Zabok.

Princess Mimi
    25. Travanj 2020. 17:32

Cini mi se nekako da nas je malo iz Zagreba. A vidim samo nas 3 planira na Sv Duh?
    Inače, iskustva koja sam čula od žena koje su tamo rodile su super 😊
    Meni je prva trudnoća, 27 godina.

happy_m
    25. Travanj 2020. 17:50

Ja sam isto iz Zagreba...no jos nisam odlucila u kojoj bi bolnici 🙃

isabelagregorijan
    25. Travanj 2020. 17:51

ivy88

Ja imam 32 godine. Druga trudnoca (prva missed ab). Sad smo u 17. tj :) i ja planiram u OB Zabok.

A otkuda si ti? 

[/url

• Tea2807
    25. Travanj 2020. 17:53

Vita26

Teastvarno mi je jako zao ,kad ae oporavis krenes ponovo u akciju,ja znam sta je izgubiti bebicu ,oporavak nije lagan,ali sve prodje.koliko imas godina?
    Ja opce nisam tjela raditi nikakve testove bez obzira sto imam vec preko 30g i isla na Ivf. I to sam bas pricala sam sa doktoricom ona mi radila markere kaze ovako je ave uredu,i onda sam njo rekla ja necu raditi testove iza sebe imam vec 3teudnoce a dvoje krasne zdrava djecica.i ovu vu roditi kako god.
    A citam kod tebe to malo vise nepravilnosti kod bebice i jako mi je zao,jel kazu Zasto?jel ima razlog zbog cega to je tako??

25god. Kolko znamo, nikad niko u obe obitelji nije imao down. Neznaju ni doktori zasto se to sve pojavilo, nazalost za to nema predispozicija..

Napokon 2804
    25. Travanj 2020. 18:06

Tea2807

Vita26

Teastvarno mi je jako zao ,kad ae oporavis krenes ponovo u akciju,ja znam sta je izgubiti bebicu ,oporavak nije lagan,ali sve prodje.koliko imas godina?
    Ja opce nisam tjela raditi nikakve testove bez obzira sto imam vec preko 30g i isla na Ivf. I to sam bas pricala sam sa doktoricom ona mi radila markere kaze ovako je ave uredu,i onda sam njo rekla ja necu raditi testove iza sebe imam vec 3teudnoce a dvoje krasne zdrava djecica.i ovu vu roditi kako god.
    A citam kod tebe to malo vise nepravilnosti kod bebice i jako mi je zao,jel kazu Zasto?jel ima razlog zbog cega to je tako??

25god. Kolko znamo, nikad niko u obe obitelji nije imao down. Neznaju ni doktori zasto se to sve pojavilo, nazalost za to nema predispozicija..

Svakom zivot da koliko moze podneti... Isplaci se, vristi, urlici, sta god da treba... Jaki ste i pregurat cete ovo.. Ali najbitnije je da ste jedno drugome podrška i bit ce sa vremenom lakse.❤️

Skakavac
    25. Travanj 2020. 18:08

Marta14

Ja imam 31 i druga trudnoca. Nisam u Hr.. Prvo sam u Rijeci rodila.
    Dosle mi danas majice i haljina iz H&Ma, ogromno, vracam prvom prilikom ali u ducan.. Gotova sam sa online shoppingom

Koje si veličine narucivala? Meni bi u pon tribalo stic. Doduse grudnjaci, gaćice i jedna haljina pamučna. Riskirala sam s L veličinom haljine, sve racunan da cu se jos debljat pa bolje da mi je komodna. Bas me sada zanima

Marta14
    25. Travanj 2020. 18:16

Haljina je M(inace nosim) i nije za trudnice, moze jos jedna osoba unutra. A majice sam L, one 2 u paketu trudnicke, ajd to sam si sama kriva.. 

Ninche9
    25. Travanj 2020. 18:22

Ima li netko da je u De? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.