Ja imam 32 godine. Druga trudnoca (prva missed ab). Sad smo u 17. tj :) i ja planiram u OB Zabok.
A otkuda si ti?
Izmedu tebe i Mine 29 sam 😉
Haljina je M(inace nosim) i nije za trudnice, moze jos jedna osoba unutra. A majice sam L, one 2 u paketu trudnicke, ajd to sam si sama kriva..
Moja L za trudnice ce bit onda satorsko krilo hahahha. Kakvi su s povratima, moram pročačkat
Hahah Skakavac, bas me zanima sad. kad si ju narucila? Sa uskim haljinama vjerojatno stima broj ali ove leprsave i sire bolje broj manje uzeti..
Tea ❤️
Meni je ovo treca trudnoca (prva biokem.,iz druge imam sina 💙), 31god, Zadar (vidim da sam jedina 😁)
I ja sam tila narucit koju haljinicu ali je stalno sve sta pikiram rasprodano pa sam odustala 🙄
Hahah Skakavac, bas me zanima sad. kad si ju narucila? Sa uskim haljinama vjerojatno stima broj ali ove leprsave i sire bolje broj manje uzeti..
18oga san narucila, a mail mi je dosa da bi tribalo stic u ponediljak. Zivo me zanima jer su cure pisale da dpd stalno kasni u koroni. Bas cu ti javit, mozemo od viska sasit dvi pa ti jednu posaljen 🤭💃
Tea žao mi je što to moraš proživljavati ❤
Cure molila bih vas pomoć, jučer smo za ručak jeli tjesteninu s kajganom i od onda imam neke smetnje u stomaku, većinom oko pupka.
Do navečer sam pila i donat mg i bioaktiv koji su malo pomogli. Od današnjeg ručka me boli ispod grudi, gornja crta pupe. Pogotovo kada malo tu stisnem ili kada udahnem duboki uzdah
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Tea tako mi je zao 😥 nemam rijeci. Drzite se 🙏
Meni je ovo 2 trudnoca, 28 god. Rodit cu u Zaboku.
Meni je peta trudnoća, prva beba, planiram rodit u zaboku, al to još moram razmislit, 28 godina.
29 godina.. 2 trudnoća.. I ja planiram u Zaboku 😊
Ma daaaj, ja nisam čula jos nikakva iskustva, al mi se čini ok za rodit tamo. Otkuda si inače? Gdje vodis trudnoću?
Ja sam rodila prvog sina tamo a i najbliže mi.. Od 35 tjedna hodala na ctg kod njih a i mam 6 km do bolnice.
Mali je bio 4,5 kg i oboje smo super.. Nisu mu čak ni ključnu polomili kak znaju tak velikima.. Istina da sam se na mučila ali su bili super prema meni a i kasnije sestre.. Puno mi pomogle oko dojenja..
Trudnoću vodim u Zlataru. Ali je kada sam bila prvi puta trudna tamo bila jedna divna dr.a od nedavno je jedan zgubidan ak ga mogu tak nazvati.. Površan je ništa si ne za bilježi i baš sam ljuta..
Ali kak je ta korona nisam ostala sam tamo.. Vidjet ću jel ću promijeniti ak ovak nastavi..
Inače sam iz Bedekovčine
Mina ma ja ne vjerujem 😂 I ja sam u Zlataru kod gin. Ali sam stvarno zbog tog novog sarlatana odlucila trudnocu voditi na Bracaku. Kad sam dosla na pregled rekao mi je da nisam trudna. Uzas. Ne svida mi se nimalo 🙄 lagala sam sestri da zelim trudnocu voditi kod bivse doktorice koje je otisla na Bracak 🤷🏼♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji