Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Danijelaella
    21. Travanj 2020. 15:25

28.2 ispricavam se 

nada23
    21. Travanj 2020. 15:26

justagirl2201

Pozdrav curke 🤩 kad gledam vaše tjedne u potpisu, vidim kolko sam ja zapravo malo trudna 😊 tjedni tak sporo prolaaze….
    Ja idem u ponedjeljak na pregled. Tada radim harmony pa cemo saznat i spol 😊 tada ce mi biti 12 tjedana i 6 dana. Sto mogu ocekivat na UZV-u? Hoće se bebica micati? 😊 To je jos vaginalni uzv ili preko trbuha ide? Nadam ste da ste sve dobro…ja se jos mucim s mucninama i povracanjem

Iako ti se čini da ti tjedni sporo prolaze, opet će ti proletjeti. 😊 Ubrzo si i ti u visokim tjednima, samo polako i sigurno. Meni nekako sve prolazi kao san...  Znači bliži se i tvoj pregled. 😊 Meni je tada još bio vaginalni uzv, tek danas je prvi put preko trbuha. Sve ovisi hoće li se beba micati. Meni je danas na samom početku uzv-a spavala pa se onda probudila i postala nemirna. Nema tu pravila. 😊 Meni su mučnine taman prestale oko 12 tj. Nadam se da će i tebi uskoro. 😘

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Dinosaurus
    21. Travanj 2020. 15:38

Vita26

Dinosaurus
    Ja imam dvoje,nikad nisam bila za to da spajz djeca sa roditeljima i ako ova manja mi zna nekad doci iz svoje sobe da spava snama jer lose je spavala,inace ne od malena ja ucim ,oni trebaju svoj mir a tako i mi .kako naucis za tebe ce biti laske,takodjer i bebica kad je,kad jede u kinder.neznam ja sam tako radila ,jer kako moramo djecici posvetiteljsko tako i nesmijemo zanemariti ni sebe ni muza .

Ah slazem se ja s tobom u teoriji. Probala sam ja to sve dok je mali bio beba, vracala ga u krevetic nakon svakog podoja. Pa kad sam se skoro srusila od nespavanja i umora, i ja i muz, onda sam ga ostavila kraj sebe i u polusnu hranila i tako sam se i naspavala i sve je puno bolje funkcioniralo.
    Prije nego sam rodila bila sam strogo protiv toga da djeca spavaju s roditeljima ali brzo se promini misljenje kad se nades u situaciji koja to zahtijeva 😁

Marta14
    21. Travanj 2020. 15:43

Eto meni nema nista ljepse od zagrljaja ujutro..
    Dinosaurus a gdje mislis bebu staviti? Nisam skuzila..

Napokon 2804
    21. Travanj 2020. 15:44

Meni je babica rekla da misli da bi kroz 2 tjedna mogla osjetiti leptiriće, kaze u početku je osjecaj kao kad se zaljubis tako da jedva cekam 😁😁😁
    Isto tako mi je rekla da slobodno pred pregled pojedem nesto slatko da se bebac probudi i da ce onda biti vesel.. Jer kao beba pokupi navike mame (moje je da spavam dugo😂) tako da svaki uzv do sad koji je bio do podne je on spavao.😂😂😂 Ali za sljedeći nosim si cijelu cokoladu i jest cu je dok čekam

Dinosaurus
    21. Travanj 2020. 15:50

Marta14

Imam krevetic neki modularni pa samo trebam kupiti neke dodatke i od toga dobijem onda i krevetic i junior krevet. Mislila sam bebu staviti u krevetic s nama u sobi a maloga prebacit u junior krevet u njegovu sobu. Tj bar probat bebu stavit u krevetic, bude li ka braco, spavat ce s mamom u krevetu od starta 😂

Morgan
    21. Travanj 2020. 15:59

Pozdrav zene. Citam vas vec neko vrijeme pa reko ajde da se javim. Inace tipkam na drugom forumu no vidim da je ovdje puno zivlje. Imam pitanje za drugorotke/viserotke. Na nalazu mi pise skraceni cerviks (ne znam duzinu), uloziv pod simfizom, uterus u RVF. Trudnoca je jos rana. Ima li jos koja trudnica s takvom dijagnozom da je normalno docekala termin? Prva trudnoca je bila skolska i fakat prekrasno razdoblje. Malo me ovo bacilo u brigu. 😔

mara1992
    21. Travanj 2020. 16:14

isabelagregorijan

Evo i mene, samo javljam da sam imala pregled danas i da je sve super. Beba je velika za 12 tt točno, tri dana je naprednija 🥰 radili smo detaljan uzv i svw izgleda krasno i školski!
    Zaljubljeni smo i ja i muž, cijeli dan van sebe ♥️ sve se lijepo vidi, sad cu vam slilicu zaljepit.
    Sam da vas nekaj pitam, imam posteljicu naprijed i prekriva cervikalno ušće. Rekao mi je da se to podiže s tjednima i da nema brige…al sam svejwdno malo zsbrinuta radi glupog gugla…jel ima koja od vas da je imala posteljicu preko išća na početku?

Ja u obe trudnoće krene se namještati oko 16 tt

url=https://lilypie.com]

mara1992
    21. Travanj 2020. 16:23

Dinosaurus

Cestitke na dobrim pregledima! 🌹
    Imam pitanje za cure koje imaju vise djece. Spavaju li vasi malci s vama u krevetu ili su u svojim kreveticima ili vecim krevetima? Treba mi savjet, iskustvo sta god.
    Moj malac spava prvi dio noci u svom kreveticu pa kad se probudi spava ostatak noci s nama u krevetu. Ne planiram da svi 4 spavamo zajedno kad beba dode pa evo uopce ne znam sta da radim. Nekako mi je premali za navikavanje na veliki krevet i njegovu sobu… A da ga ostavim u kreveticu to bi bilo dizanje svako malo jer ne zna zaspat sam i cesto se ne da spustit vise nazad u krevetic nego zeli s nama… HELP 🙄

To i naš radi ali uskoro mu kupujeno krevet ali će biti kod nas u sobi. Ne znam ne želim ga izbaciti kad dođe beba

url=https://lilypie.com]

Marta14
    21. Travanj 2020. 16:47

Dinosaurus

Marta14

Imam krevetic neki modularni pa samo trebam kupiti neke dodatke i od toga dobijem onda i krevetic i junior krevet. Mislila sam bebu staviti u krevetic s nama u sobi a maloga prebacit u junior krevet u njegovu sobu. Tj bar probat bebu stavit u krevetic, bude li ka braco, spavat ce s mamom u krevetu od starta 😂

Ahaa, pa ne znam.. Ja bi mali krevetic spojila sa velikim krevetom, a velikog stavila u svoj krevet (u njegovoj sobi) i objerucke ga primila kad bi dosao usred noci kod nas u krevet 🙈razapnite me sad haha
    Ali mozda da probas sa prelaskom u drugu sobu prije rodenja bebe? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.