Spavanje prvorođenog on i dalje spava s nama u bračnom iako ima namještenu svoju prekrašnu sobu 😄😄
Ma ja nemam ništa protiv tog cosleepinga 😄 brzo će odrasti i svatko od njih će tražiti svoju privatnost.
A što se tiče intimnosti mene i muža, ona se ne odvija uopće u spavaćoj sobi 😆 a i zašto bi 🤪 ima toliko drugih mjesta u stanu 😅
Hej cure..
Moram se negdje pojadati..
Znači.. Sad me maloprije zove sestra od gin.da je dr očitao nalaz od kombiniranog i nalaz je uredan (hvala Bogu) ali nalaz od štitnjače nije..
Gin je inače dobar ali zaboravljiv ništa si ne zapiše..
Svaki put me isto pita..
Pijem eutirox nakon prvog poroda sada već 75 i 100 naizmjence..
Sestra kaže da je nalaz loš i da mi je dr poslao recept u ljekarnu da pijem 2 x 25 jer mi više ne smije dati. Ja pitam molim? I objasnim kolko ja pijem svo ovo vrijeme.. Ona šuti nezna šta da kaže.. Molim je da mi ga da na tel.on je već otišao. Da je njen savjet nek sad pijem koliko mi je on propisao..zbunjena sam..
Nisam mirna.. Jer ako mi uz 100 nalaz nije dobar uz 25 neće biti bolji.. A da pijem 125 na dan na svoju ruku bojim se..
Zvat ću u četvrtak jer sutra ne radi. A do tad da pijem svoju th? Koji je vaš savjet?
Pogotovo vi koje isto liječite štitnjaču i prije trudnoće?
Spavanje prvorođenogon i dalje spava s nama u bračnom iako ima namještenu svoju prekrašnu sobu 😄😄
Ma ja nemam ništa protiv tog cosleepinga 😄 brzo će odrasti i svatko od njih će tražiti svoju privatnost.
A što se tiče intimnosti mene i muža, ona se ne odvija uopće u spavaćoj sobi 😆 a i zašto bi 🤪 ima toliko drugih mjesta u stanu 😅
Apsolutno se slazem u svemu
Dinosaurus razmisli jedino ako su oboje s tobom u sobi nece li beba budit starijeg po noci, osobito kad budu grcici..
Mozda da preselis malog u njegovu sobu i da muz preuzme frazu prilagodbe?
Moj ce sad tri god i spava u svojoj sobi, al kad je bio mladi nema sanse da bi ga uspjela preselit iz nase sobe jednostavno nije bio spreman
Spavanje prvorođenogon i dalje spava s nama u bračnom iako ima namještenu svoju prekrašnu sobu 😄😄
Pa eto isto je i kod nas 😁
Ne smeta ni meni ali ne znam kako ce to funkcionirat kad dode jos jedan clan pa zato pitam. Inace se ne zamaram s tim jer vidim da ne zeli spavat sam a forsiranje mi ne pada na pamet.
Mozda i ja onda stavim veliki krevet u nasu sobu... Ali onda vec vidim svih 4 u istom krevetu a i mali i kuz spavaju ko propeleri 🙄😁
Mc_mouse koji je onda vas plan za spavanje?
Mina29 odakle si? Jel ti može sestra poslati nalaz na mejl ili iščitati vrijednosti za štitnjaču pa da se privatno hitno konzultiraš sa endokrinologom.
Kako uopće tvoj ginekolog može odlučivati o terapiji?
Kod mene isključivo endokrinolog. Zovem ga nakon svakog nalaza pa evo i danas.
Pa eto isto je i kod nas 😁
Ne smeta ni meni ali ne znam kako ce to funkcionirat kad dode jos jedan clan pa zato pitam. Inace se ne zamaram s tim jer vidim da ne zeli spavat sam a forsiranje mi ne pada na pamet.
Mozda i ja onda stavim veliki krevet u nasu sobu… Ali onda vec vidim svih 4 u istom krevetu a i mali i kuz spavaju ko propeleri 🙄😁
Mc_mouse koji je onda vas plan za spavanje?
Dok mi rana ne zaraste pretpostavljam da ću ja u njegovu sobu sa malim ili u dnevnu. Uzet ću onaj Next2me krevetić iako imamo kinderbet. Pa kad se vratim u bračni onda ću taj Next to me sa jedne strane kreveta staviti.
Dinosaurus razmisli jedino ako su oboje s tobom u sobi nece li beba budit starijeg po noci, osobito kad budu grcici..
Moj ce sad tri god i spava u svojoj sobi, al kad je bio mladi nema sanse da bi ga uspjela preselit iz nase sobe jednostavno nije bio spreman
Za sad ono sta mi je neka sigurna opcija je ta da ja i beba budemo u jednoj sobi a muz da spava s malim u drugoj... Iako znam da bi tribalo bit normalno da dite od 2god spava u svojoj sobi meni pomisao da je "daleko" i sam totalno fobiju stvara.
Mina dok ne dođeš do endokrinologa, nazovi Petrovu bolnicu, reci da si trudnica i da trebaš dežurnog doktora. Spoje te s njim i ispričaj situaciju. Oni su dužni dati informaciju, ja sam par puta zvala kad sam imala neka pitanja odnosno bolove. A inače i ja mislim da ti treba endokrinolog za to.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Za sad ono sta mi je neka sigurna opcija je ta da ja i beba budemo u jednoj sobi a muz da spava s malim u drugoj… Iako znam da bi tribalo bit normalno da dite od 2god spava u svojoj sobi meni pomisao da je "daleko" i sam totalno fobiju stvara.
Ma nemoj uopce tako gledati, zasto bi bilo normalno da spava u svojoj sobi sa 2 godine, pa to je malo dijete..
Vecina nas krene sa onim da dijete spava u svojoj sobi od pocetka, samo i sl.. Ali kad dode beba realnost je drugacija. Puno stvati se treba poklopiti.. Mojoj rodakinji od pocetka dijete spava u svojoj sobi samo! Al jbt zaspi u 20 i spava do 7 bez budenja.. Moj se budio do 10tog mjeseca svakih sat vremenena.. Da nije spavao sa mnom u krevetu valjda bi ja isla kod njega u krevetic od muke 🙈
Za sad ono sta mi je neka sigurna opcija je ta da ja i beba budemo u jednoj sobi a muz da spava s malim u drugoj… Iako znam da bi tribalo bit normalno da dite od 2god spava u svojoj sobi meni pomisao da je "daleko" i sam totalno fobiju stvara.
Ma nemoj uopce tako gledati, zasto bi bilo normalno da spava u svojoj sobi sa 2 godine, pa to je malo dijete..
Vecina nas krene sa onim da dijete spava u svojoj sobi od pocetka, samo i sl.. Ali kad dode beba realnost je drugacija. Puno stvati se treba poklopiti.. Mojoj rodakinji od pocetka dijete spava u svojoj sobi samo! Al jbt zaspi u 20 i spava do 7 bez budenja.. Moj se budio do 10tog mjeseca svakih sat vremenena.. Da nije spavao sa mnom u krevetu valjda bi ja isla kod njega u krevetic od muke 🙈
To su za mene unicorn babys 😂🦄
Odustala sam od tog scenarija da spava cilu noc daaaavno hahah 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji