Sad više nikog ne mogu dobiti.. Tek u srijedu.
A kad sam bila zadnje kod endokrinologa rekla je da sve dalje korigirao gin.. Osim ak bi bilo hitno za nju..
Nalaze nemam ispred sebe nit znam koja je vrijednost u pitanju.
U četvrtak zovem da me spoji sa dr. I da mi veli kolje su vrijednosti.. Ako nije siguran da ću otići kod endokrinologa.
Šta mi znači i na hitnu zvati kad neznam vrijednosti.
Nalaze će mi isprintati tek na sljedećem pregledu..
Do četvrtka ću morati izdržati ovako i pit ću normalno svoju th. A onda ću zvati dok me ne spoje sa njim
Ma jako je površan..od jučer čekam da me nazove.. I na kraju nazove sestra.. Jadno..
Što se tiče spavanja, moj najmlađi ima 3 godine i još spava s nama u sobi u svom kreveticu.nekad se prebaci kod nas u krevet i meni je to predivno! Kad bude došla bebica, ja cu s njom u drugu sobu a muž će sa starijim bracom da se ne osjeća odbačen.
Što se tiče akcije, sve se to može, kako je rekla jedna cura..ima puno drugih prostorija u kući 😁😁😁..nikad skoro ni nismo u spavaćoj!
I curke moje skroz ste me zbunile s tim kolicima..na kraju nemam pojma koja da uzmem..svakako bi neka 3u1 i do 4000kn jer ne bih davala vise poucena iskustvom svoja 3 starija sina. Ni jedan nije volio vise u kolica kad je prohodao, jedino kad smo na more isli smo ih duze od godinu dana koristili..
Mina
Ja ljecim stitnjacu ,zapravo moje vrjednosti bile su u granici normale za normalno zivot medju tim za trudnocu je bilo poviseno 3,6 Tsh
Jer sam isla na IVF.pila sam terapiju sto gin .rekao 50ml Eutyrox zadnji nalaz mi je bio 4,5 TSh i povećali su mi na svaki dan da pijem 75ml.mozes stinjacu i koregirati sa prehranom .procitaj malo.
Cudi da nije ti rekla kakve su ti vrjednosti a da pijes 2puta 25ml a pila Di drugacije to mi nikako nije jasno😕
Nadam se da ces uspjeti to rjesiti .
Ja sutra idem vaditi hormone stitnjace .i kad sam ja bila kod endokrinologa on mi je rekao da isto da sve koregira gin a on ne vidi opce problem Zasto ja ne mogu ici u postupak ,i onda meni gin pustio u postupak sa 4,5Tsh i Eutyrox 75ml svako jutro o evo trudna sam.
Cula sam i da stres na nju utječe ,pa pokusavam biti smirenije .pokusavla sam i sa prehranom ,ima neke namjernice lkoje trebamo izbaciti
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Mina
Samo se ne moj jako sikirati,sve se da rjesiti i mozda i nije tako strasno,koliko ti je bilo prije Tsh?
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Pozdrav curke!
Plusic sam ugledala 28.1. Uspilo nam iz prve :D prva trudnoća, 11 tjedana i 3 dana. :D
Nemam simptome, osim sto sam non-stop gladna, i ne trazi mi se nesto posebno neka odredena hrana. Kako ste vi curke? Cestitam vam svima na bebacima :)
Koji ti je termin da te stavimo na listu?
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Prvi put čujem da gin korigira terapiju. Meni je moj samo dao neku uputnicu koja vrijedi god dana da mogu endokrinologu kad hod bi trebala. Imam hipo hashimoto i s endokrinologom se čujem telefonom sad kad je ovakva situacija i ona mi određuje terapiju u skladu s nalazima. Zadnji TSH mi je bio 2,8 pa mi je povisila terapiju s 50 na 75. Trebala bih uskoro opet vadit krv, ali nemam gdje. Kod nas nitko ne vadi krv, bila trudnica ili ne.
Još nemam niti jednog favorita za kolica i to mi se čini kao znanstvena fantastika za izabrati, zato bi vam postavila lakše pitanje.
Razmišljali smo kupiti krevetić od ikee STUVA / FÖLJA jer se može i koristiti i kasnije, spusti se jedna stranica skroz.
Ali sve više čitam ovo za dojenje, te ustajanje tijekom noći i nekako mislim da mi je pametnije kupiti next to me, slide by me ili neki putni krevetić.
Istina mi dosta godišnje putujemo kod mojih i tamo bi mi putni dobro došao,a sad kad si malo i razmislim u sobi iskreno ni ne znam di bi stavili krevetić, mislim da stvarno nemam di staviti jer je glup raspored u sobi i nemam mogućnost promjene.
Tako da razmišljam krevetić kupiti tek za godinu dvije, a sada kupiti tako nešto što je odmah do kreveta.
Pomozite molim vas, ovo nam je prva bebica.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Mina
Samo se ne moj jako sikirati,sve se da rjesiti i mozda i nije tako strasno,koliko ti je bilo prije Tsh?
Pa sa stresom će mi još i porasti.znam da se moram smiriti.zadnje su me slali mjesec dana prije nego sam ostala trudna.. Sad prvi puta od kad sam trudna.
Nalaze ću znači vidjeti kad idem na iduću kontrolu..
Endokrinolog mi je rekao kad sam bila na početku trudnoće da mi sve dalje regulira gin. Ako bi bio malo povišen da pijem svaki dan 100.
Ali ovak kak on buba napamet i da mi 2x25 a prvi put čujem da se tak pije, mi je totalno blesavo..
Ali riješit ću.. Prvo se ne smijem živcirat to ste dobro rekle.. A šta će tiče prehrane.. Jedem jako jako malo jer mi je većinom još mučno.. Jedem skroz malo ujutro na silu .. Malo ručak i večere nemam jer se više ne mogu natjerati..
Mina
Pa sa stresom će mi još i porasti.znam da se moram smiriti.zadnje su me slali mjesec dana prije nego sam ostala trudna.. Sad prvi puta od kad sam trudna.
Nalaze ću znači vidjeti kad idem na iduću kontrolu..
Endokrinolog mi je rekao kad sam bila na početku trudnoće da mi sve dalje regulira gin. Ako bi bio malo povišen da pijem svaki dan 100.
Ali ovak kak on buba napamet i da mi 2x25 a prvi put čujem da se tak pije, mi je totalno blesavo..
Ali riješit ću.. Prvo se ne smijem živcirat to ste dobro rekle.. A šta će tiče prehrane.. Jedem jako jako malo jer mi je većinom još mučno.. Jedem skroz malo ujutro na silu .. Malo ručak i večere nemam jer se više ne mogu natjerati..
Nemres nista bez novog nalaza jer ne znas koliko je tsh povisen. Probaj dobit svog gina a do tada pij svoju dosadasnju terapiju.
Kad saznas koji je novi tsh - zovi bolnicu i trazi endokrinologa da ti da savjet, netko je vec to napisao.
I nemoj se sekirat jer terapiju vec pijes i beba ce si uzeti koliko joj treba... 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji