Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    18. Travanj 2020. 19:46

Dinosaurus gdje si ti, u hrvatskoj?
    Inace ima mana i mama nova tak nekak, a ako si u De ima hrpa stranica 
    Cure da ja vas nesto pitam, iako je sezona korone i ne znamo kad ce to zavrsit i prve bebe dolaze u kolovozu, jeste li razmisljale o moru? Barem vi s kontinenta?
    Meni je more ljeti sve i ta dva tjedna mi trebaju da napunim baterije. Znam da ce ovaj put biti drukcije, trbuh ce bit velik i klinac mi je sad vec malo veci (i zivlji) al opet jako bi htjela... Isli bi gdje i uvijek i na angazman muza oko malog mogu sto posto racunat al opet..

• LoMa
    18. Travanj 2020. 19:51

Mi inače već u ovo doba imamo rezervirano more za 7./8.mj....ove godine nismo ništa unaprijed, to ćemo ovako u hodu...još uvijek nas je dvoje i za dvoje se uvijek lako nađe smještaj pa makar u špici sezone...moj muž inače ne voli more jer ja bi po cijene Dane bila na plaži na najjačem suncu i navečer radila kilometarske šetnje...sve kaj on mrzi 😂 ali sad vidim da on forsira da bi otišli jer zna da neću moć biti na suncu, a o kilometrima u 7./8.mj trudnoće neću ni pricat...ono, sad sam mu taman par 🙈

Ninche9
    18. Travanj 2020. 19:53

Princess Mimi

Mana_Mare

Princess Mimi

Skakavac, super su ti stvari, haljina taman proljetna 😄
    Nama su stigle neke stvarcice za bebu iz H&Ma i bas sam zadovoljna 😊
    https://ibb.co/HGGwt1B

Suuuupeeer!! 😊
    Vidim da je kod tebe sve kratki rukav. Ja sam uzimala vecinu dugi rukav, jer tako sitna bebica nema osjet toplo hladno, pa se preporuca dugi , bez obzira sto je ljeto.
    Pisem kako su meni rekli 🤷

Da, ovo su potkosuljice kao bodiji i kratki rukavi, a gore bude isao dugi 😊 ovo je tek prva posiljka 😂😅

Stvari su divne.. Ma sve za bebe je preljepo, mogla bi stvarcice gledati cijeli dan. 
    Ne znam kolko je prakticno duplo ih odjevat u ranu jesen, ja sam mislila samo bodi i hlacice pa cu ga radije pokriti dekicom dok spava, kak cete vi cure? 

Demetria
    18. Travanj 2020. 19:55

Skakavac sad ću te znati prepoznati po plaži kad prošetaš u toj haljini :)

Ja sam malo promislila i neću ništa za bebicu kupovati do 6-7 mjeseca trudnoće. Tko ima anđele na nebu shvatiti će me. Malo ću s tim pričekati.

Ja sam danas pogledala u lidlu ima li još tajica nema ništa :( 
    Morat ću strogo paziti idući katalog.

Evo ostala mi i paradajz :)) juha.
    Danas je svekrva sve spremila i pizzu i moju najdražu juhu.tako da ću juhu za večeru.

Imam i ja lude snove većinom se ne sjećam, jer se isto tri četiri puta dignem u polu snu do wca. 
    Prijateljica mi rekla da je ona kupila jastuk kod mali anđeo da joj bio bolji i jeftiniji od bubamare

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Skakavac
    18. Travanj 2020. 20:37

Demetria

Skakavac sad ću te znati prepoznati po plaži kad prošetaš u toj haljini :)

Ja sam malo promislila i neću ništa za bebicu kupovati do 6-7 mjeseca trudnoće. Tko ima anđele na nebu shvatiti će me. Malo ću s tim pričekati.

Ja sam danas pogledala u lidlu ima li još tajica nema ništa :(
    Morat ću strogo paziti idući katalog.

Evo ostala mi i paradajz :)) juha.
    Danas je svekrva sve spremila i pizzu i moju najdražu juhu.tako da ću juhu za večeru.

Imam i ja lude snove većinom se ne sjećam, jer se isto tri četiri puta dignem u polu snu do wca.
    Prijateljica mi rekla da je ona kupila jastuk kod mali anđeo da joj bio bolji i jeftiniji od bubamare

Hahaha javi mi se obavezno 🤩💃 meni je prva i zasada, Bogu hvala, uredna trudnoća. Svakako sam u nekom strahu. Nista strasno ni ogranicavajuce ali eto.. Termin mi je krajem 8.mj pa sve racunan pocetkom 6.mj pocet s kupovinom. Srica je to ogromna. 

Marta14
    18. Travanj 2020. 20:40

Ninche koje stranice u De?
    Ja sam sa otoka tako da mogu kad hocu.. Ali muz ne moze uzeti godisnji 7-8mj..tako da ne znam sta cemo.
    Ja bas i ne znam jos za oblacenje, mi bas nikad ne grijemo u sobi i prozor je na kip uvijek..
    Ali svakako necu kratko nista jer je to vec 20.9.

Demetria
    18. Travanj 2020. 20:55

Hahaha hoću ako te prepoznam hihi
    Meni je početak 10 tog tako da imam vremena još.
    Čekam da korona prođe pa ću vidjeti što to svekrva čuva od robice u podrumu.
    Isto planiram dugi rukav kupiti. Bebice drukčije imaju temperaturu od nas.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

nada23
    18. Travanj 2020. 21:04

Cure, ako niste znale imate na YouTube online tečajeve za trudnoću, porođaj i dojenje koje drži Hrvatska komora primalja. 
    Što se robice tiče, za bebu neću još ništa naručivati ali za sebe hoću haljine, kupaći, grudnjake... 🙂 Još gledam preko koje stranice mi je najbolje. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Ninche9
    18. Travanj 2020. 21:07

Marta14

Ninche koje stranice u De?
    Ja sam sa otoka tako da mogu kad hocu.. Ali muz ne moze uzeti godisnji 7-8mj..tako da ne znam sta cemo.
    Ja bas i ne znam jos za oblacenje, mi bas nikad ne grijemo u sobi i prozor je na kip uvijek..
    Ali svakako necu kratko nista jer je to vec 20.9.

Ja sam gledala trudnicko na HM, lidl, erstings family, c&a, bonprix, mamalicious, zalando...
    Ja se bediram zbog tog sto ne znamo sta ce biti i kako cemo do stvari za bebu..nadala sam se da ce mi i moji iz hrvatske doci oko termina, sad ne znam nista.. 

Princess Mimi
    18. Travanj 2020. 21:07

Mislim da je ionako propala sezona pa Ce sigurno biti mjesta i u hotelima, a i praznih apartmana.
    Nadam se da cemo uloviti barem tjedan dana mora, da ce trudnoca biti uredna i da se sve poklopi 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.