Dinosaurus gdje si ti, u hrvatskoj?
Inace ima mana i mama nova tak nekak, a ako si u De ima hrpa stranica
Cure da ja vas nesto pitam, iako je sezona korone i ne znamo kad ce to zavrsit i prve bebe dolaze u kolovozu, jeste li razmisljale o moru? Barem vi s kontinenta?
Meni je more ljeti sve i ta dva tjedna mi trebaju da napunim baterije. Znam da ce ovaj put biti drukcije, trbuh ce bit velik i klinac mi je sad vec malo veci (i zivlji) al opet jako bi htjela... Isli bi gdje i uvijek i na angazman muza oko malog mogu sto posto racunat al opet..
Mi inače već u ovo doba imamo rezervirano more za 7./8.mj....ove godine nismo ništa unaprijed, to ćemo ovako u hodu...još uvijek nas je dvoje i za dvoje se uvijek lako nađe smještaj pa makar u špici sezone...moj muž inače ne voli more jer ja bi po cijene Dane bila na plaži na najjačem suncu i navečer radila kilometarske šetnje...sve kaj on mrzi 😂 ali sad vidim da on forsira da bi otišli jer zna da neću moć biti na suncu, a o kilometrima u 7./8.mj trudnoće neću ni pricat...ono, sad sam mu taman par 🙈
Skakavac, super su ti stvari, haljina taman proljetna 😄
Nama su stigle neke stvarcice za bebu iz H&Ma i bas sam zadovoljna 😊
https://ibb.co/HGGwt1B
Suuuupeeer!! 😊
Vidim da je kod tebe sve kratki rukav. Ja sam uzimala vecinu dugi rukav, jer tako sitna bebica nema osjet toplo hladno, pa se preporuca dugi , bez obzira sto je ljeto.
Pisem kako su meni rekli 🤷
Da, ovo su potkosuljice kao bodiji i kratki rukavi, a gore bude isao dugi 😊 ovo je tek prva posiljka 😂😅
Stvari su divne.. Ma sve za bebe je preljepo, mogla bi stvarcice gledati cijeli dan.
Ne znam kolko je prakticno duplo ih odjevat u ranu jesen, ja sam mislila samo bodi i hlacice pa cu ga radije pokriti dekicom dok spava, kak cete vi cure?
Skakavac sad ću te znati prepoznati po plaži kad prošetaš u toj haljini :)
Ja sam malo promislila i neću ništa za bebicu kupovati do 6-7 mjeseca trudnoće. Tko ima anđele na nebu shvatiti će me. Malo ću s tim pričekati.
Ja sam danas pogledala u lidlu ima li još tajica nema ništa :(
Morat ću strogo paziti idući katalog.
Evo ostala mi i paradajz :)) juha.
Danas je svekrva sve spremila i pizzu i moju najdražu juhu.tako da ću juhu za večeru.
Imam i ja lude snove većinom se ne sjećam, jer se isto tri četiri puta dignem u polu snu do wca.
Prijateljica mi rekla da je ona kupila jastuk kod mali anđeo da joj bio bolji i jeftiniji od bubamare
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Skakavac sad ću te znati prepoznati po plaži kad prošetaš u toj haljini :)
Ja sam malo promislila i neću ništa za bebicu kupovati do 6-7 mjeseca trudnoće. Tko ima anđele na nebu shvatiti će me. Malo ću s tim pričekati.
Ja sam danas pogledala u lidlu ima li još tajica nema ništa :(
Morat ću strogo paziti idući katalog.
Evo ostala mi i paradajz :)) juha.
Danas je svekrva sve spremila i pizzu i moju najdražu juhu.tako da ću juhu za večeru.
Imam i ja lude snove većinom se ne sjećam, jer se isto tri četiri puta dignem u polu snu do wca.
Prijateljica mi rekla da je ona kupila jastuk kod mali anđeo da joj bio bolji i jeftiniji od bubamare
Hahaha javi mi se obavezno 🤩💃 meni je prva i zasada, Bogu hvala, uredna trudnoća. Svakako sam u nekom strahu. Nista strasno ni ogranicavajuce ali eto.. Termin mi je krajem 8.mj pa sve racunan pocetkom 6.mj pocet s kupovinom. Srica je to ogromna.
Ninche koje stranice u De?
Ja sam sa otoka tako da mogu kad hocu.. Ali muz ne moze uzeti godisnji 7-8mj..tako da ne znam sta cemo.
Ja bas i ne znam jos za oblacenje, mi bas nikad ne grijemo u sobi i prozor je na kip uvijek..
Ali svakako necu kratko nista jer je to vec 20.9.
Hahaha hoću ako te prepoznam hihi
Meni je početak 10 tog tako da imam vremena još.
Čekam da korona prođe pa ću vidjeti što to svekrva čuva od robice u podrumu.
Isto planiram dugi rukav kupiti. Bebice drukčije imaju temperaturu od nas.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Cure, ako niste znale imate na YouTube online tečajeve za trudnoću, porođaj i dojenje koje drži Hrvatska komora primalja.
Što se robice tiče, za bebu neću još ništa naručivati ali za sebe hoću haljine, kupaći, grudnjake... 🙂 Još gledam preko koje stranice mi je najbolje.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ninche koje stranice u De?
Ja sam sa otoka tako da mogu kad hocu.. Ali muz ne moze uzeti godisnji 7-8mj..tako da ne znam sta cemo.
Ja bas i ne znam jos za oblacenje, mi bas nikad ne grijemo u sobi i prozor je na kip uvijek..
Ali svakako necu kratko nista jer je to vec 20.9.
Ja sam gledala trudnicko na HM, lidl, erstings family, c&a, bonprix, mamalicious, zalando...
Ja se bediram zbog tog sto ne znamo sta ce biti i kako cemo do stvari za bebu..nadala sam se da ce mi i moji iz hrvatske doci oko termina, sad ne znam nista..
Mislim da je ionako propala sezona pa Ce sigurno biti mjesta i u hotelima, a i praznih apartmana.
Nadam se da cemo uloviti barem tjedan dana mora, da ce trudnoca biti uredna i da se sve poklopi 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji