SmileA
Bice sve to dobro jos se čistiš ,bitno da taj hematom ne raste.
Drzim fige i javlja se 😘
Vita26 hvala ti i ja tebi🤞🍀cekamo preglede i javljanja ovaj tjedan🤗😘 bas isto gledam za taj jastuk nisam ga htjela prerano uzimati i reko sad taman sam prekosutra 11 tjedan pa sam mislila poslati muza, i gledam isto u Bubamari ima cini mi se bas ok tih jastuka, samo se nadam da su dobri🤗
🌈💙👣🙏
happy_m ja san skoro pa napamet uzela grudnjak 😝 neki su u veličinama tipa 80D a neki su M, L.. Bit ce dobri, da su malo i veci posluzit ce. Dvojila sam se oko onih bez žica, pa racunan uzet cu iste takve ali za dojenje. Mozda budu posluzili kad dode vrime za dojit 😍😌 Grudi su mi isle oko broj gori zasada. A uvik sam imala solidnu tricu. Pamučni su, nadam se da ce bit dobri. Javim bas kad dode.. Napisali su za Split od 2-7 dana dostava..
Marta14 probat cu i ja ovde uploadat fotografiju pa da vidis koja je.. Jeftina, 20Eur, pamučna, šireg opusteno kroja.. Ne volin bas lito pa san se odlucila za sire modele, da mi nisu puno uz tilo.. Vidit cemo, L sam uzela.. Taj model bi isa i M ali sirit cu se ako Bog da 😅
Bas je lijepa, ja trazim neku malo duzu da sakrijem noge koliko toliko 🙈
Ja sam isto papila pizzu za ručak. Zvala svekrva da ju dođemo skupiti (pizzu)
Nakon toga sam rekla mužu da produlji u lidl kupiti sladolede one dječje sea world zbog jednog pucketavog i kiselog što je u kutiji.
Planiram i ja uskoro kupiti jastuk. Čak mi taj od heljde zvuči poznato da sam čitala nešto o njemu davno.
Nastala je blaga udubina u sredini i svaki puta kad idem obuhvatiti ko mala hobotnica muža praktički legnem na stomak :(
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Skakavac, super su ti stvari, haljina taman proljetna 😄
Nama su stigle neke stvarcice za bebu iz H&Ma i bas sam zadovoljna 😊
https://ibb.co/HGGwt1B
Ja sam isto papila pizzu za ručak. Zvala svekrva da ju dođemo skupiti (pizzu)
Nakon toga sam rekla mužu da produlji u lidl kupiti sladolede one dječje sea world zbog jednog pucketavog i kiselog što je u kutiji.
Planiram i ja uskoro kupiti jastuk. Čak mi taj od heljde zvuči poznato da sam čitala nešto o njemu davno.
Nastala je blaga udubina u sredini i svaki puta kad idem obuhvatiti ko mala hobotnica muža praktički legnem na stomak :(
Vec mi se danima jedu oni vodenasti sladoledi, kao ledeni stapici. Jel taj sea world nesto slicno? 🙈😅
Ajmee preslatkee su stvarcice 😍😍😍
Suuuupeeer!! 😊
Vidim da je kod tebe sve kratki rukav. Ja sam uzimala vecinu dugi rukav, jer tako sitna bebica nema osjet toplo hladno, pa se preporuca dugi , bez obzira sto je ljeto.
Pisem kako su meni rekli 🤷
Mislim da cu tak i ja uzimat...mozda par komada kratkih za svaki slucaj 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji