Ajmeee preslatke su baby stvari!! 🤩 Ja se još suzdržavam, pričekat ću bar još mjesec dana prije kupovine. Trenutno sebe opremam, naručila nekoliko haljina u većim veličinama, koje nisu trudničke ali su krojem idealne za pupu i moći ću ih nosit kasnije. Isto iz HM grudnjake za dojenje, super su (ne mogu vjerovat da imam šta stavit u mekani grudnjak i to veličinu C!! 😯 😁💪) i naručila cijelo čudo majčica sa Sinsaya po 15-20 kn i još na to 20% popusta 😅
Ninche9 nije neka fancy, ali posluzit ce za prosetat s muzem po plazi uskoro :)) pamučna je, trebala bi bit Marta14 ima i dugih, prolistaj malo.. Ma sta imas noge skrivat, nemoj me zezat😅 salim se ja malo, u cemu si najkomodnija, to uzmes.. Ja san uspila kupit dvi haljine u lidla.. Ok su Al vise onako za do ducana, po kuci i prosetat pasa eventualno.. Pa eto. Jos dvi da kupim negdi i dobro je za pocetka lipih vrimena
Demetria ja pojila dva komada, polsi pijata juhe od brokula i bas mi nije silo na zeludac kako triba.. Tako da je za danas to sve.. Uf. Mozda veceras kefir ili jogurt i dobro. Nikako se nacudit da mi jos uvik smeta vecina spize.. Brokulu sam jedva, a sve sam to prije obozavala. Ko ce znat 🙄 sta se tice jastuka, ja san skuzila kako mi drob ko da neprirodno stoji kad spavam na boku. Zateze, neman pojma. Cini mi se da bi a jastukom bilo lakse. Kakva takva potpora. Ovaj na maminim malceku cu vjerojatno, dode 200 kn s peticom jastučnicom. Jos cu promislit.
PrincessMimi aha mislim da ce mi bit dobra. Doduse nerviraju me moji bicepsi pa ce i haljine za lito bit sigurno sve osim na špaline.. Trazit cu one s rukavima kakvim takvim 😝... sacekajmo jos dostavu, valjda ova nece bit velika ko satorsko krilo 😂 a robica ti je preslatka.. Ja sam eto nekako jos suzdrzana po pitanju kupovine. Krevet cu vjer prvi narucit jer se malo ceka pa onda ostatak.. Sve doduse u neutralnim tonovima 😌 bit ce uzbudljivo to kupovat 💓
Meni je jos uvjek sve od robe dobro tako da nije bilo potrebe nista kupovati..cak su mi i grudnjaci dobri😪
Sta se tice odlaska u wc po noci od prvog dana barem jedno dizanje, cak i ako pazim da ne pijem sat vremena prije spavanja..negdje sam procitala da je to znak da ce beba biti nisko??
Snovi...svasta...citam vase i stvarno tako i kod mene..svega ima😀
Super su vam stvari, ovo za bebu je 😍
Ma skakavac noge su mi bolna tocka.. i more, pa ne provociraj sa setnjama pored mora 😁
Marta14 🤭😅 neka mi dovedemo trudnoću do kraja pa da uzivamo u svemu sta nam fali. Sta god to bilo 😌
Skakavac kak je tebi taj jastuk s maminog malceka 200kn s jastučnicom?? 👀. Ja sam jastuk platila 149kn dok je bio na akciji i jastučnicu samu sam platila još 9,99€ 🥺
Skakavac kak je tebi taj jastuk s maminog malceka 200kn s jastučnicom?? 👀. Ja sam jastuk platila 149kn dok je bio na akciji i jastučnicu samu sam platila još 9,99€ 🥺
Da, u pravu si. Krivo sam napisala. Sada je sve skupa 250 kn 😅
Cure dajte otkrijte mi jos koju stranicu s koje se moze narucit roba za trudnice osim hm, asos i sl. Prolistala sam hm i sve one koje su mi ok nema broja vise. Ako budem ka u prvoj trudnoci, usporedo sa stomakom mi naraste i guzica pa iz profila u svemu izgledam ko kit 😒🙈 ja bi neke ful siroke haljine 😁
Skakavac, super su ti stvari, haljina taman proljetna 😄
Nama su stigle neke stvarcice za bebu iz H&Ma i bas sam zadovoljna 😊
https://ibb.co/HGGwt1B
Suuuupeeer!! 😊
Vidim da je kod tebe sve kratki rukav. Ja sam uzimala vecinu dugi rukav, jer tako sitna bebica nema osjet toplo hladno, pa se preporuca dugi , bez obzira sto je ljeto.
Pisem kako su meni rekli 🤷
Da, ovo su potkosuljice kao bodiji i kratki rukavi, a gore bude isao dugi 😊 ovo je tek prva posiljka 😂😅
Cure dajte otkrijte mi jos koju stranicu s koje se moze narucit roba za trudnice osim hm, asos i sl. Prolistala sam hm i sve one koje su mi ok nema broja vise. Ako budem ka u prvoj trudnoci, usporedo sa stomakom mi naraste i guzica pa iz profila u svemu izgledam ko kit 😒🙈 ja bi neke ful siroke haljine 😁
Ja sam sve sa Asosa narucila, vidjet cemo kad dode kakvo je. Inace sam i prije trudnoće sve od njih uzimala i uvijek sam bila zadovoljna
Sortiraj odgovore
Najstariji