Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    17. Travanj 2020. 17:50

teica30

https://ibb.co/ysbsMwD
    Evo i slikica ako sam dobro kopirala 🥰

Prekrasno 😍😍😍😍😍😍😍😍

Maskota85
    17. Travanj 2020. 17:51

teica30

Išla sam u 9 kod soc. Gin. I u 12 sam išla kod privatnika, i odlučila do kraja voditi tamo trudnoću, jer me dr pri domu zdravlja naručila tek za 2 mjeseca na pregled… Bas sam se skroz razočarala.
    A sto se tiče pregleda kod privatnika sasvim druga priča. Dobili smo i video, koji je stvarno super … 🥰

Pa je, i drugacije je komunikacija i sve,makar opet ne mora znaciti,ima puno zena kaj su vise zadovoljni prek hzza ....ja sam prvu trudnocu vodila kod privatnika i sada, je da budem bankrotirala jer moram svako malo dolaziti ali neka bude samo sve ok

Napokon 2804
    17. Travanj 2020. 17:53

teica30

Išla sam u 9 kod soc. Gin. I u 12 sam išla kod privatnika, i odlučila do kraja voditi tamo trudnoću, jer me dr pri domu zdravlja naručila tek za 2 mjeseca na pregled… Bas sam se skroz razočarala.
    A sto se tiče pregleda kod privatnika sasvim druga priča. Dobili smo i video, koji je stvarno super … 🥰

Ja dobijem sličice od 2D jer trazim bar jednu da mogu muzu pokazat... 

Maskota85
    17. Travanj 2020. 17:56

teica30

Vauuu🥰to je 4d zar ne

Maskota85
    17. Travanj 2020. 17:57

Maskota85

teica30

Vauuu🥰to je 4d zar ne

3d mislim

teica30
    17. Travanj 2020. 17:59

Maskota85

Maskota85

teica30

Vauuu🥰to je 4d zar ne

3d mislim

To je 3d-4d live HD 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

teica30
    17. Travanj 2020. 18:01

Napokon 2804

teica30

Ja dobijem sličice od 2D jer trazim bar jednu da mogu muzu pokazat…

Tražila i ja kod moje... Ona to ne daje. a iskreno nisam danas ni inzistirala jer sam bila naručena i privatno tak da mi bilo ssvejedno 😁

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

teica30
    17. Travanj 2020. 18:03

Ja iskreno nisam planirala nikako ići privatno, osim tamo kasnije na 4d, ali kako sam bila užasno nezadovoljna na prvom pregledu, odlučila sam svakako ići privatno za te kao velike preglede... Ali danas smo dragi i ja odlucili da ćemo ipak sve obavljati ovak, jer je sve skupa 100% bolje 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Napokon 2804
    17. Travanj 2020. 18:05

teica30

Ja iskreno nisam planirala nikako ići privatno, osim tamo kasnije na 4d, ali kako sam bila užasno nezadovoljna na prvom pregledu, odlučila sam svakako ići privatno za te kao velike preglede… Ali danas smo dragi i ja odlucili da ćemo ipak sve obavljati ovak, jer je sve skupa 100% bolje

Ja razmišljam da trazim da snimam cijeli pregled, jer znam da mi nece dat na cd-u ni nista... 

2020
    17. Travanj 2020. 18:09

🤩🤩🤩 Ajme koje slike wow!! 🤗 Ja se nadam da ce mi sljedeći puta bar 1 biti kako treba, nemam uopće slika na kojima se vidi beba 😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.