Pitam jer vidim da dolje pise da si 12 +6 a beba je 7.5 mm, meni je na pregledu bilo 11+6 a beba 48 mm
Sta je moguce da je u tjedan dana tolika velika razlika ili to nema veze?
Pitam jer vidim da dolje pise da si 12 +6 a beba je 7.5 mm, meni je na pregledu bilo 11+6 a beba 48 mm
Sta je moguce da je u tjedan dana tolika velika razlika ili to nema veze?
Po uzv sam 13 tjedana, ticker je mislim po zadnjoj mengi.
Bebica je 70 mm sad, raste to brzo, i par dana cini razliku 😉
Obujam glave je ogroman, 85 mm, nista nije komentirala, a ja se samo sjetim kojeg glavonju imam doma, koliko su me rezali, genetika 😅
Ah..sad si me malo utjesila..vec sam se zabrinula
Ja sam se isto uplasila na zadnjem uzv kad mi je pokazivala glavu..pitala sam je sta je to? Svemirac neki?😀
Ali se samo nasmijala i rekla da je to sve normalno tako da..mozda ce biti ekstra pametni s tako velikom glavom..hehe
Mina super za pregled! Cestitke na 💙
Inace kad gin oko 12.tjedna uspije vidit medu nogice ali ne uspije vidit spol onda moze lako bit curica, kazu da se pisonje lakse i brze uoce. Evo ja kad sam bila u 12.tjednu vidila sam da je pokusavala vidit ali nije tila nista komentirat i na kraju zadnji put u 16.tjednu je rekla da je 90%curica,nema nis izmedu nogica 🤭🥰
Cure stigla mi je knjiga 🤗🤗🤗 javim dojmove!
Jel neka od vas koje ste preuzele u pdfu pocela citati?
https://ibb.co/jJJmRjx
Inace kad gin oko 12.tjedna uspije vidit medu nogice ali ne uspije vidit spol onda moze lako bit curica, kazu da se pisonje lakse i brze uoce. Evo ja kad sam bila u 12.tjednu vidila sam da je pokusavala vidit ali nije tila nista komentirat i na kraju zadnji put u 16.tjednu je rekla da je 90%curica,nema nis izmedu nogica 🤭🥰
Ovo je bas zanimljivi...Ja sam zadnji put bila na pregledu sa 11+6 i nije mi nista rekla...znaci mogla bi bit curica 😃
Curke koje nosite decke, u kojem tjednu ste vi saznale spol?
Cure stigla mi je knjiga 🤗🤗🤗 javim dojmove!
Jel neka od vas koje ste preuzele u pdfu pocela citati?
https://ibb.co/jJJmRjx
oću ja tu knjigu u pdf-u :D imam onu Duhovni pristup rađanju i počela sam čitati, al može i ta :D
Ovo je bas zanimljivi…Ja sam zadnji put bila na pregledu sa 11+6 i nije mi nista rekla…znaci mogla bi bit curica 😃
Ovo je bas zanimljivi…Ja sam zadnji put bila na pregledu sa 11+6 i nije mi nista rekla…znaci mogla bi bit curica 😃
Isto saznala preko praena testa...
Koje ste radile kombinirani.. Pošto se ne kužim puno jer me prvi puta nisu slali..
Sad ja sa ovim mjerama idem na vađenje krvi.. Pa se to uspoređuje nešto ako sa dobro shvatila.
Mjere za nuhalni nabor je 1.6 mm? Jel to ok?
I tjeme - trtica 56 mm..
Koje ste radile kombinirani.. Pošto se ne kužim puno jer me prvi puta nisu slali..
Sad ja sa ovim mjerama idem na vađenje krvi.. Pa se to uspoređuje nešto ako sa dobro shvatila.
Mjere za nuhalni nabor je 1.6 mm? Jel to ok?
I tjeme - trtica 56 mm..
Do 2mm je normalno, s tim da moze jos narast. A nalaz iz krvi kombiniranog? Na sindrome?
Sortiraj odgovore
Najstariji