Cure lipi su vam trbuscici 😍
Hopsice zao mi je za manju bebicu, ali super sta je veca dobro i da sve ide kako treba ❤️
Meni je termin stavlje po zm 26.9. Ali posto je opet beba veca nekako mislim da bi mogla malo ranije.
Btw spominjale ste gljive i pizzu i totalno ste me umele da san misila tijesto i eno pece se pizza 🙄🍕😏😁
Hahahah ja sam isto mjesila tijesto i pekla pizzu za veceru😂😂
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Hip hopsice drago mi je da je bar druga beba u redu. Zao mi je zbog druge 🥺
Nego, zanima me, sto se događa u ovom slučaju sa drugom bebom? Neće se pojaviti nekakvo krvarenje ili nešto? Samo je vise nema i to je to ili?
Dobro jeste vi normalne, jela sam kolaca od uskrsa, pa nakon tog cips i sad bi i ja pizzu... Ali s obzirom da nemam germe, jest cu francusku i kobasice... Ja bi mogla izgleda svoje minus kilograme, jakooo dobro nadoknaditi
Cure lipi su vam trbuscici 😍
Hopsice zao mi je za manju bebicu, ali super sta je veca dobro i da sve ide kako treba ❤️
Meni je termin stavlje po zm 26.9. Ali posto je opet beba veca nekako mislim da bi mogla malo ranije.
Btw spominjale ste gljive i pizzu i totalno ste me umele da san misila tijesto i eno pece se pizza 🙄🍕😏😁
Hahahah ja sam isto mjesila tijesto i pekla pizzu za veceru😂😂
Hahaha najbolja vecera 😋
Dinosaurus i Gonalosjećam se krivcem za vašu večeru 😂
Ja mjesim u petak 🤪
Danas sam skuhala lonac graha. Muka mi je od sunke i francuske 🤣
Uh ja bi sad domaću pizzu :))) ja sam curke po zadnjoj M 11 tj i 4 dana iako mi je bebica manja za 5-6 dana jer mi je bila kasna ovulacija ( na 20dc). Čula sam srčeko već sa 6 tjedana...zadnji put bila s 9+6 i isto mi pustili srčeko i ful se vidjela bebica....čekam da prođu prva 3 mjeseca jer sam vječni paničar i stalno je prisutan strah...kako se vi nosite sa strahovima? Iako je to naravno neizbježno :) treba mislit pozitivno i to je to....ja pijem elenatal...to cu pit do 13.tj pa onda preć na elebaby zbog drugih vitamina itd. Koristi jos netko to?
Uh ja bi sad domaću pizzu :))) ja sam curke po zadnjoj M 11 tj i 4 dana iako mi je bebica manja za 5-6 dana jer mi je bila kasna ovulacija ( na 20dc). Čula sam srčeko već sa 6 tjedana…zadnji put bila s 9+6 i isto mi pustili srčeko i ful se vidjela bebica….čekam da prođu prva 3 mjeseca jer sam vječni paničar i stalno je prisutan strah…kako se vi nosite sa strahovima? Iako je to naravno neizbježno :) treba mislit pozitivno i to je to….ja pijem elenatal…to cu pit do 13.tj pa onda preć na elebaby zbog drugih vitamina itd. Koristi jos netko to?
Mislim da bih možda bila mirna da imam prozorčić na trbuhu i da mogu nonstop gledati bebu... Ovako se tješim da cu se možda malo smiriti kad krenem osjećati bebu....
Jutro žene! Evo mog trbuscica
https://ibb.co/vVMHK3R
👧 35, sve ok, AMH 23,9
👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
-12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
-06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
-12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
-01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
-06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
-06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana
Sortiraj odgovore
Najstariji