Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    13. Travanj 2020. 17:03

Isabella trudim se sta manje secera. Mislila sam da radin pametno ali kazu cure sa je i voce zeznuto radi fruktoze.. Tako da do ponediljka cu normalno kako i inace, bez nekih izleta 😅 e da, za sve vas kojima to tek slijedi ko i meni samoj, sve zene na ljetnim bebama kazu da su lakse podnile taj ogtt sto su ga ranije radile. Ta glukoza koja se pije i tri vađenja krvi na tašte.. Pa eto cisto, mali savjet :) 

Dinosaurus
    13. Travanj 2020. 17:18

Kod mene se trbuscic bas zaokruzio 😁
    Danas sam prvi put bas lipo osjetila bebicu. Javila se sa dva lupkanja koja sam cak i izvana osjetila 💕
    Meni je gin u cet mjerila glavu bebice, abdomen i bedrenu kost. Rekla je da na sljedecem pregledu se provjerava jel srce uredno i ima li nekih srcanih mana. 

Napokon 2804
    13. Travanj 2020. 17:18

Skakavac

Isabella trudim se sta manje secera. Mislila sam da radin pametno ali kazu cure sa je i voce zeznuto radi fruktoze.. Tako da do ponediljka cu normalno kako i inace, bez nekih izleta 😅 e da, za sve vas kojima to tek slijedi ko i meni samoj, sve zene na ljetnim bebama kazu da su lakse podnile taj ogtt sto su ga ranije radile. Ta glukoza koja se pije i tri vađenja krvi na tašte.. Pa eto cisto, mali savjet :)

Meni ginic nije nista spominjao, ali bas cu pitat babicu sljedeći tjedan na pregledu... Mozda mi ona bude nesto znala reci

Marta14
    13. Travanj 2020. 17:26

Dinosaurus

Danas sam prvi put bas lipo osjetila bebicu. Javila se sa dva lupkanja koja sam cak i izvana osjetila 💕
    Meni je gin u cet mjerila glavu bebice, abdomen i bedrenu kost. Rekla je da na sljedecem pregledu se provjerava jel srce uredno i ima li nekih srcanih mana.

😍 Koliko si trudna? 

Dinosaurus
    13. Travanj 2020. 17:31

Marta14

Dinosaurus

😍 Koliko si trudna?

16+3
    Pitala sam ja za ogtt pa mi je gin rekla da cu ga raditi samo ako budem dobivala puno na tezini ili ako beba bude velike kilaze. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoci. Tad sam isla jer je beban kao bio dosta velik a na kraju se rodio sa uobicajenih 3.5kg 😁 nadam se da cu ovaj put proc bez tog testa jer je grozan. 

• bulba
    13. Travanj 2020. 17:38

Dinosaurus jel imaš posteljicu sprijeda ili straga?

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

Dinosaurus
    13. Travanj 2020. 17:44

bulba

Dinosaurus jel imaš posteljicu sprijeda ili straga?

Pa evo iskreno nemam pojma haha valjda onda straga ako mi nije nista komentirala? 

Skakavac
    13. Travanj 2020. 17:47

Dinosaurus

Marta14

Dinosaurus

😍 Koliko si trudna?

16+3
    Pitala sam ja za ogtt pa mi je gin rekla da cu ga raditi samo ako budem dobivala puno na tezini ili ako beba bude velike kilaze. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoci. Tad sam isla jer je beban kao bio dosta velik a na kraju se rodio sa uobicajenih 3.5kg 😁 nadam se da cu ovaj put proc bez tog testa jer je grozan.

Meni nijedno ni drugo pa mi je rekla da zeli da odem. Otac mi je dijabetičar a zadnji put mi je secer bio 5.4. Pa eto. Nazalost 🙄

Marta14
    13. Travanj 2020. 17:53

Da salju ako imas i u obitelji nekoga isto, meni je djed pa idem..a u prosloj sam i puno kila dobila. Meni to nije bilo strasno za popit prosli put 🤭🙈

Dinosaurus
    13. Travanj 2020. 17:55

Skakavac

Dinosaurus

Marta14

Dinosaurus

😍 Koliko si trudna?

16+3

Meni nijedno ni drugo pa mi je rekla da zeli da odem. Otac mi je dijabetičar a zadnji put mi je secer bio 5.4. Pa eto. Nazalost 🙄

A mozda ce ti stvarno bit lakse ovako ranije u trudnoci. Ja sam bila oko 30.tjedna kad sam radila i bilo je lito, vruce, groznoooo. 🤢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.