Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bulba
    12. Travanj 2020. 07:54

Malacrna tebi se očito ciklus poremetio i ovo je zaista rano da test bude pozitivan , s obzirom da je to bilo smeđe krvarenje pitanje jel bila menstruacija. Test ne može pokazati ni sjenu ako nema Beta hcg tako da vjerojatno jesi trudna. No, s obzirom da je kod tebe sve malo posemereno i potrebni su lijekovi nisam sigurna. Ja da sam na tvom mjestu prvi radni dan bi otišla privatno izvaditi betu, rezultate dobiješ isti dan i cijena je mislim 130 kuna. 

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

• @malacrna123
    12. Travanj 2020. 08:07

bulba

Malacrna tebi se očito ciklus poremetio i ovo je zaista rano da test bude pozitivan , s obzirom da je to bilo smeđe krvarenje pitanje jel bila menstruacija. Test ne može pokazati ni sjenu ako nema Beta hcg tako da vjerojatno jesi trudna. No, s obzirom da je kod tebe sve malo posemereno i potrebni su lijekovi nisam sigurna. Ja da sam na tvom mjestu prvi radni dan bi otišla privatno izvaditi betu, rezultate dobiješ isti dan i cijena je mislim 130 kuna.

Pa to me i muci,ja imam dvoje djece rodila carskim  rezom prije 5god i isto su bile ne redovite ali ako ne postoji beta test nebi trebao uopce biti pozitivan pa ni sa svjetlom crticom zar ne?

Marta14
    12. Travanj 2020. 08:07

Sretan Uskrs curama koje slave 🐇🐣🐰
    Vi cure iz DE, kako se zove na njemacki onaj jastuk za dojenje, spavanje? 

Demetria
    12. Travanj 2020. 08:12

bulba

Cure koje imate baby watcher jesu li vam bebe na istom mjestu ili plesu po trbuhu. Ja već znam Di je beba i vrlo brzo ga nađem, moj očito miruje. I osjećate li ih već ?

Koji si tjedan? Ja u 14 tjednu i većinom nađem bebitu desno od pupka. Ali se pomiče stalno pa desetak sekundi samo uhvatim otkucaje. Još ne osjetim bebicu.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Mina 29
    12. Travanj 2020. 08:23

Sretan Uskrs drage moje.. ❤️
    Znači još malo pa će mučnine stati.. Ajd utješile me.. Imam osjećaj da ovo traje već cijelu vječnost..

Ledolina
    12. Travanj 2020. 08:33

Ja sam 12+3 i još uvijek su mučnine prisutne, nisu jake i nepodnošljive kao u početku ali isto imam osjećaj kao da neće još skoro proći...

Sretan Uskrs 🐇🐣🌸

• bulba
    12. Travanj 2020. 08:46

Demetria ja sam u 17 tjednu i meni je lijevo od pupka.. mišići mali slatki, tako mi je simpa kad čujem na taj baby watcher... onda nekad ako ne mogu naći izbezumim se, i onda trenutak kad nađem oduševljenje. Ja isto slušam nekoliko sekundi , par se brojeva izmjeni da vidim jel ok i onda gasim jer ne želim ići bebi na živce, mislim da one u tome ne uživaju. 
    Malacrna nema sanse da test bude lažno pozitivan, no jako je hitno koji dan ciklusa je tako jedva vidljiva crtica. Napravi betu za dva dana i znati ces sve. Obavezno nam javi i sretno!

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

• @malacrna123
    12. Travanj 2020. 08:59

bulba

Demetria ja sam u 17 tjednu i meni je lijevo od pupka.. mišići mali slatki, tako mi je simpa kad čujem na taj baby watcher… onda nekad ako ne mogu naći izbezumim se, i onda trenutak kad nađem oduševljenje. Ja isto slušam nekoliko sekundi , par se brojeva izmjeni da vidim jel ok i onda gasim jer ne želim ići bebi na živce, mislim da one u tome ne uživaju.
    Malacrna nema sanse da test bude lažno pozitivan, no jako je hitno koji dan ciklusa je tako jedva vidljiva crtica. Napravi betu za dva dana i znati ces sve. Obavezno nam javi i sretno!

Hvalaa ❤❤❤

Ninche9
    12. Travanj 2020. 09:04

Sretan Uskrs drage trudnice. 
    Uzivajte u finoj papici danas, nek bebice rastu 
    Marta jastuk se zove Stillkissen, bit ce od cetvrtka na akciji u lidlu. 

• malisa
    12. Travanj 2020. 09:10

Sretan vam Uskrs cure... 
    I ja cekam cetvrtak da opustosim lidl
    Ovaj sad u lidlu ce bit multifunkcionalni kako kazu... U prvoj ga nisam imala a sad cu ga kupit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.