Malacrna tebi se očito ciklus poremetio i ovo je zaista rano da test bude pozitivan , s obzirom da je to bilo smeđe krvarenje pitanje jel bila menstruacija. Test ne može pokazati ni sjenu ako nema Beta hcg tako da vjerojatno jesi trudna. No, s obzirom da je kod tebe sve malo posemereno i potrebni su lijekovi nisam sigurna. Ja da sam na tvom mjestu prvi radni dan bi otišla privatno izvaditi betu, rezultate dobiješ isti dan i cijena je mislim 130 kuna.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Malacrna tebi se očito ciklus poremetio i ovo je zaista rano da test bude pozitivan , s obzirom da je to bilo smeđe krvarenje pitanje jel bila menstruacija. Test ne može pokazati ni sjenu ako nema Beta hcg tako da vjerojatno jesi trudna. No, s obzirom da je kod tebe sve malo posemereno i potrebni su lijekovi nisam sigurna. Ja da sam na tvom mjestu prvi radni dan bi otišla privatno izvaditi betu, rezultate dobiješ isti dan i cijena je mislim 130 kuna.
Pa to me i muci,ja imam dvoje djece rodila carskim rezom prije 5god i isto su bile ne redovite ali ako ne postoji beta test nebi trebao uopce biti pozitivan pa ni sa svjetlom crticom zar ne?
Sretan Uskrs curama koje slave 🐇🐣🐰
Vi cure iz DE, kako se zove na njemacki onaj jastuk za dojenje, spavanje?
Cure koje imate baby watcher jesu li vam bebe na istom mjestu ili plesu po trbuhu. Ja već znam Di je beba i vrlo brzo ga nađem, moj očito miruje. I osjećate li ih već ?
Koji si tjedan? Ja u 14 tjednu i većinom nađem bebitu desno od pupka. Ali se pomiče stalno pa desetak sekundi samo uhvatim otkucaje. Još ne osjetim bebicu.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sretan Uskrs drage moje.. ❤️
Znači još malo pa će mučnine stati.. Ajd utješile me.. Imam osjećaj da ovo traje već cijelu vječnost..
Ja sam 12+3 i još uvijek su mučnine prisutne, nisu jake i nepodnošljive kao u početku ali isto imam osjećaj kao da neće još skoro proći...
Sretan Uskrs 🐇🐣🌸
Demetria ja sam u 17 tjednu i meni je lijevo od pupka.. mišići mali slatki, tako mi je simpa kad čujem na taj baby watcher... onda nekad ako ne mogu naći izbezumim se, i onda trenutak kad nađem oduševljenje. Ja isto slušam nekoliko sekundi , par se brojeva izmjeni da vidim jel ok i onda gasim jer ne želim ići bebi na živce, mislim da one u tome ne uživaju.
Malacrna nema sanse da test bude lažno pozitivan, no jako je hitno koji dan ciklusa je tako jedva vidljiva crtica. Napravi betu za dva dana i znati ces sve. Obavezno nam javi i sretno!
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Demetria ja sam u 17 tjednu i meni je lijevo od pupka.. mišići mali slatki, tako mi je simpa kad čujem na taj baby watcher… onda nekad ako ne mogu naći izbezumim se, i onda trenutak kad nađem oduševljenje. Ja isto slušam nekoliko sekundi , par se brojeva izmjeni da vidim jel ok i onda gasim jer ne želim ići bebi na živce, mislim da one u tome ne uživaju.
Malacrna nema sanse da test bude lažno pozitivan, no jako je hitno koji dan ciklusa je tako jedva vidljiva crtica. Napravi betu za dva dana i znati ces sve. Obavezno nam javi i sretno!
Hvalaa ❤❤❤
Sretan Uskrs drage trudnice.
Uzivajte u finoj papici danas, nek bebice rastu
Marta jastuk se zove Stillkissen, bit ce od cetvrtka na akciji u lidlu.
Sretan vam Uskrs cure...
I ja cekam cetvrtak da opustosim lidl
Ovaj sad u lidlu ce bit multifunkcionalni kako kazu... U prvoj ga nisam imala a sad cu ga kupit
Sortiraj odgovore
Najstariji