Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Siječanj 2020. 17:29

RedRobin

hope444

Evo me cureee beba je porasla i srce kuca po uzv sam trudna tacno 8+2! Hvala dragom bogu, smirena sam sad, evo lezim i dalje strogo mirovanje.

Koja prekrasna vijest
    Odmaraj i čuvaj svoju bebicu <3

Supeer,ti samo odmaraj ⚘

Princess Mimi
    17. Siječanj 2020. 18:15

Hope, prekrasne vijesti, odmaraj samo ❤️
    Nemo bas su cure pisale o tome, na stranici ili dvije prije ove, pa prođi. Uglavnom kazu da nije zabrinjavajuće 😊

17. Siječanj 2020. 18:20

Princess Mimi

Hope, prekrasne vijesti, odmaraj samo ❤️
    Nemobas su cure pisale o tome, na stranici ili dvije prije ove, pa prođi. Uglavnom kazu da nije zabrinjavajuće 😊

Evo taman vidila,hvala 😁

Slee
    17. Siječanj 2020. 20:15

Nemo, bez brige, to je cesto, imale su ga 3 od 4 moje bliske prijateljice i sve je naravno ok bilo.
    Ja prijavljujem novi simptom: osjetljive bradavice na dodir. Takvu bol jos nisam dozivjela nikada. Cim ih dotaknem bas jako boli, a kad ih ne diram je dobro.
    Stalno provjeravam te grudi, uhvatila sam se sad u setnji kako se hvatam za njih, tko zna sto si prolaznici misle 😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• malisa
    17. Siječanj 2020. 20:23

Hope Bogu hvala da je sve uredu, sad mozes i ti smirena bit...mrzim svoju tipkovnicu i autocorecct,zato sam onako ne pismena u prosloj poruci haha ali sam tek sad primjetila. To sam dns samo brzo s posla odgovorila

• malisa
    17. Siječanj 2020. 20:24

Ja isto zelim stavit päodbrojavanje ali kad to stavim u popis samo mi stoji kopiran link...sto radim pogresno?

Slee
    17. Siječanj 2020. 20:34

Stisni ono gdje pise forum pa taj link kopiraj

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• malisa
    17. Siječanj 2020. 22:14

Hvala Slee, isla sam ja na Forum ali pogresan link

Talija
    17. Siječanj 2020. 22:39

Slee

Nemo, bez brige, to je cesto, imale su ga 3 od 4 moje bliske prijateljice i sve je naravno ok bilo.
    Ja prijavljujem novi simptom: osjetljive bradavice na dodir. Takvu bol jos nisam dozivjela nikada. Cim ih dotaknem bas jako boli, a kad ih ne diram je dobro.
    Stalno provjeravam te grudi, uhvatila sam se sad u setnji kako se hvatam za njih, tko zna sto si prolaznici misle 😂

Ja sam upravo primjetila da nisu onako ogromne kao do sad i nekako sam tuzna jer sam imala spontani i prvo sam na cicama primjetila da su “splasnule”... sad nisu jos splasnule, ali nisu ni jako napete... valjda ce bit sve u redu 🙏🏻

• beb
    17. Siječanj 2020. 22:48

Zenice, može li pomoć, sa 6 sedmica i 5 dana bila sam na ultrazvuku i doktor me narucio ponovo za 7 dana, kaze ne moze da vidi plod od bijele mase 😕 sto god to znacilo, je li se neka susrela s tim na netu nista nema 😦😟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.