Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malisa
    17. Siječanj 2020. 13:42

Hope bit ce to sve uredu...probaj nazvat da te pregledaj cisto da si i ti smijesna
    Ana kod mene je bilo isto u prvoj trudnoci ali na kraju nisam krvarila...i meni je receno da se ne prepadam da je to uredu ako budem krvarila,malo...

17. Siječanj 2020. 13:54

Ana, ja isto imam mali hematom. Tu i tamo mi se pojavi smedja sukrvica. Al beba je ok. Ti hematomi su cesta pojava, cini mi se. Frendica je isto imala. 

MAmica21
    17. Siječanj 2020. 14:17

Hope javi se. Nadam se da si otišla na hitnu, samo da ti je duša mirnija🤞🤞 sve bu dobro!!

17. Siječanj 2020. 14:54

Evo me cureee beba je porasla i srce kuca po uzv sam trudna tacno 8+2! Hvala dragom bogu, smirena sam sad, evo lezim i dalje strogo mirovanje. 

MAmica21
    17. Siječanj 2020. 15:16

Odlično Hope !!!!!!! Bravo😊😊😊 

Marta14
    17. Siječanj 2020. 15:17

Super Hope 🤗🤗

Talija
    17. Siječanj 2020. 15:18

Odlično Hope! Miruj samo 🥰

17. Siječanj 2020. 16:22

hope444

Evo me cureee beba je porasla i srce kuca po uzv sam trudna tacno 8+2! Hvala dragom bogu, smirena sam sad, evo lezim i dalje strogo mirovanje.

Koja prekrasna vijest  
    Odmaraj i čuvaj svoju bebicu <3 

Slee
    17. Siječanj 2020. 16:40

Hope prekrasne vijestiiii! Doma odmaraj i sve ce biti super!!!

Evo i moj ticker, tako sam sretna i uzbudjena danas! Morat cu ga prilagoditi kad saznam spol, za sada neka bude ovakav zbog mame 😀
    Ja umorna ko pas, nakon posla samo legla, kuca nek se pocisti sama. 
    Cice danas ne bole, ali to smo vec zakljucili da je normalno. Tj. bole samo na dodir.
    Temperaturu vise nemam i grlo ne boli. Sva sreca da je vikend!
    Kako ste vi? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

17. Siječanj 2020. 17:28

Evo danas sam imala prvi pregled,po velicini gestacijske vrećice trudna sam oko 5 tjedana,veličina je 8 mm, ali vidjela mi je dva manja hematoma,to me šokiralo,i prepisala mi je tablete utrogestan 2× 3,na dan,kaže da ucvrstimo trudnoću..jel imao tko takvih iskustava?? Ja ne krvarim nista, a nije spominjala nikakvo mirovanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.