Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    03. Travanj 2020. 10:53

BOSCO ČESTITAAAAM ♥️🥰🥰🥰 mala divna bebica, i ja cu kod svog radit kombinirani, fala bogu jer ne znam ni da vadim krv za osnovne stvari

[/url

bebacica
    03. Travanj 2020. 10:57

https://ibb.co/fqBVynn
    Nadam se da mi je uspjelo. Moja mala bebuska 😁

isabelagregorijan
    03. Travanj 2020. 10:59

https://ibb.co/3RmpHmS

Evo i moje male srecice, stalno gledam u slike, zaljubljena sam. Ja dobim od svog i na cdu video 🥰

[/url

isabelagregorijan
    03. Travanj 2020. 11:00

bebacica

https://ibb.co/fqBVynn
    Nadam se da mi je uspjelo. Moja mala bebuska 😁

Ajme koja divna slilica i divna bebaaa 🥰♥️

[/url

isabelagregorijan
    03. Travanj 2020. 11:01

Vita26

https://ibb.co/XjjzFCK

Vita prekrasna bebica, tako su divne te slikice 🥰

[/url

Leia91
    03. Travanj 2020. 11:02

Evo i mene sa pregleda i nifty-ja. Bebač je super, hematom više nije iznad bebe nego pored što je super i malo se smanjio što je isto super. 
    I doktorici se čini da vidi pišu  nifty bude potvrdio ako je. Stvarno hrpa dečkića. Di ste curke??

Bosco
    03. Travanj 2020. 11:12

isabelagregorijan

BOSCO ČESTITAAAAM ♥️🥰🥰🥰 mala divna bebica, i ja cu kod svog radit kombinirani, fala bogu jer ne znam ni da vadim krv za osnovne stvari

Hvala 🥰
    Moj za kombinirani radi ultrazvuk, a krv vadim u Vinogradskoj ili Petrovoj. Samo neznam kak ce on ista vidjet na tom svom ultrazvuku, bebino srce se ne moze cut, ne moze slike davat, dobro da ista vidi 😂

Ja tak sretna kaj mi je pregled vec za 14 dana 😊

isabelagregorijan
    03. Travanj 2020. 11:19

Bosco

isabelagregorijan

Hvala 🥰
    Moj za kombinirani radi ultrazvuk, a krv vadim u Vinogradskoj ili Petrovoj. Samo neznam kak ce on ista vidjet na tom svom ultrazvuku, bebino srce se ne moze cut, ne moze slike davat, dobro da ista vidi 😂

Ja tak sretna kaj mi je pregled vec za 14 dana 😊

Moja kuma je radila uzv i isla u breyer vadit krv samo...e sad kak se to usporeduje poslije nemam pojma. Moj ce meni radit i uzv i vadit krv odma..tebi za 14, meni za 17 🥰 i ja jedva cekam! 

[/url

isabelagregorijan
    03. Travanj 2020. 11:20

Leia91

Evo i mene sa pregleda i nifty-ja. Bebač je super, hematom više nije iznad bebe nego pored što je super i malo se smanjio što je isto super.
    I doktorici se čini da vidi pišunifty bude potvrdio ako je. Stvarno hrpa dečkića. Di ste curke??

Aaajmeee jos jedan deckikc 🥰 cestitaam, ja jos ne znam, al imam neki predosjecaj da je decko hehe, cijelo vrijeme govorim u muskom rodu 😁

[/url

nada23
    03. Travanj 2020. 11:23

Cure, bas su vam slatke bebice. 😍 Bas uživam gledajući te sličice. 😊
    Ja se još nisam naručila za sljedeći pregled, ali mislim da ću ići oko 20.04. Taman ću biti u 16.tj. Znači, od zadnjeg pregleda u 12.tj.do sljedećeg mi je rečeno da nikakve pretrage nisu potrebne, pogotovo zbog Korone. Nemam bolove ni sumnjive iscjetke pa vjerujem da je sve ok... Iako jedva čekam pregled i vidjeti bebicu! ❤️
    Cure, ne znam kako vi, ali ja još nisam svjesna da u meni raste beba. Gledam zadnju sliku sa ultrazvuka i divim joj se, ali još nekako ne mogu vjerovati da je to moja beba. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.