Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malisa
    03. Travanj 2020. 10:06

Jutro cure... 
    Drago mi je na uspjesnim oregledima, da smo sve na kraju smirene koliko toliko I zadovoljne s razvojem trudnoce... Puno je deckih mali I jedna curica za sad ako sam dobro upratila. 
    Ja u zadnji par dana dosta aktivna u kucanskim poslovima, ovaj tjedan sam u pravom "proljetno ciscenje" duhu... Nista ne preskacem od ormara do prozora I zavjesa vi cure sto se zalite u 10 tt da nemate volje za nista znam da je isto tako I kod mene bilo.
    Vezano za paracetamol i ibuprofen... Paracetamol je lijek koji spada u neopioidne analgetike, tj. primjenjuje samo za temp I bolove a ibuprofen spada u skupinu nesteroidalnih antireumatika sto znaci da osim protiv temp i bolova, djeluje jos i protuupalno i upravo zbog takvih svojstava nije pozeljan u trudnoci. 

• malisa
    03. Travanj 2020. 10:06

Hannica0

Ja imam ovu od 15tt. Sada sam 17+2 . Za dva tj novi pregled. :)
    https://ibb.co/S0nhsKd

bas se dobro smjestila

• LUX
    03. Travanj 2020. 10:30

Hej cure, jel itko dobio milijun sitnih pristice po tijelu? Valjda svugdje osim po licu 🤣

[link=https://lilypie.com][/link]

Bosco
    03. Travanj 2020. 10:33

teica30

Bosco

teica30

Bosco

Moja sreća 💗
    https://ibb.co/xjHStF9

Predivno… Mi smo iste u tjednima i danima. I bas mi je lijepo vidjeti kako izgleda beba 😍🥰
    Ja idem u idući četvrtak, i ne mogu dočekati… 🥰

Joj super, zelim ti svu srecu i stavi slicicu da vidimo razliku 😊🤗

Da da, ako ju dobijem … Nisam dobila na prvom pregledu 😑…

Ja nemam ni jednu slikicu, ovo ti on meni zamrzne ekran pa ja slikam 😏

Jel imao netko situaciju da je radio kombinirani probir kod svog ginekologa?

Bosco
    03. Travanj 2020. 10:34

LUX

Hej cure, jel itko dobio milijun sitnih pristice po tijelu? Valjda svugdje osim po licu 🤣

Ja imam na vratu , prema prsima, onak par malih i to je to

Vita26
    03. Travanj 2020. 10:41

Dora
    Ja sam 9tjedana trudna,i jucer na pregledu vidjeli hematom,imala sam dva puta krvarenje bas bas krvarenje,pa preslo na smedji izcjedak.koristim utrogestane vaginalno.na ultrazvuku bebica je dobro i rekla da nije u opasnosti trudnoca znog hematoma.
    Miruj i pazi na sebe,nista drugo ne mozes na praviti.misli pozitivno kolilo god mozes,znam kako ti je,prolazim i to sama .

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Talija
    03. Travanj 2020. 10:45

Hannica0

Ja imam ovu od 15tt. Sada sam 17+2 . Za dva tj novi pregled. :)
    https://ibb.co/S0nhsKd

Predivna slikica! Bas se lijepo vidi 💕

bebacica
    03. Travanj 2020. 10:49

LUX

Ja po licu 😅 al to nam je sigirno od hormona.

bebacica
    03. Travanj 2020. 10:51

Cure super za preglede. Drago mi je da su bebice dobro i da lijepo rastu. Slikice su predivne. Pokusat cu i ja jednu svoju staviti iz 12 tjedna.

isabelagregorijan
    03. Travanj 2020. 10:52

DoraGucci

Pozdrav cure svima cestitam i upravo sam bila napisala temu u 19:58 i nitko mi nije odgovorio a ovu temu je otvorio netko u 20:04 ja msm i ima tisuce odgovora a ja ludim i stalno osvjezavam stranicu da vidim je li mi netko odgovorio evo da ne duljim cekam odgovore kao ozebli sunce pa cu vam samo kopirat ono sto sam napisala:
    Pozdrav svima btw nova sam ovdje a i u svemu ovome tako da mi ne zamjerite ako vec ima istih tema
    Trudna sam 10 tjedana i tamo negdje do 8. tjedna sam imala nekakav tamno smedi iscjedak i ginekologica mi je rekla da je to zbog hematoma i dala mi dvije kutije Duphastona i rekla da joj se javim kad popijem sve.Sve je bilo oke do danas i iscjedak mi je prestao mozda prije nekih tjedan dana ali se danas opet pojavio svjetlo smedi iscjedak… je li to normlano ili je moguce da imam spontani pobacaj? Bolova nemam samo nekad osjetim nesto lagano skroz.
    U panici sam totalnoj i hvala svima na odgovori

Ja cu ti rec iz svog iskustva, imala sam smedi iscjedak koji se prvi put pojavio u 5 tjednu, pa onda opet nakon par dana da bi od swdmog do osmog tjedna imsla svaki dan i to čak i kao komadice neke, bila sam i na hitnoj, nitko nije vidio nista, sad se smirilo, samo je zuto sad. S bebom je sve ok, a ako imas hematom 8nda ti je to razlog, ne znam koliko je velik, ali moras mirovat, i normalno je da ces od njega imat tu i tam iscjedak jer se čisti

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.