Smile, pikam se u trbuh i noge naizmjenice. Ruke cuvam za poslije, prvu su mi u Petrovoj dali u ruku i jako me peklo i veliki podlijev je nastao.
Noge ne bole ok je isto kao i trbuh, mene jedino pecka nekada malo vise. Meni su odgodili 19.4 u Petrovoj i poslali mojoj soc.ginicki a dr mi je je rekla iz Zg da izmedju 11 tt i 13 tt trebam doc za nuhalni nabor u Zg pa cu ju zvat iduci tjedan sto ce bit od toga. Al mislim da ce odgodit zbog sve ove situacije.
Jesu vama vadili briseve?
Gonal morat cu i ja polako probat u nogu..a sto se tice nekih drugih pregleda i briseva jos nista nisam dobila uputam da odradim jer mislim da je jos rano, kad sam bila na posljednjem pregledu bila sam 6+3, osim da izvadim krv za kompletnu krvnu sliku i urinokulturu, a to planiram ovaj tj ic privatno u neki laboratorij obavit. Mozda mi sad kad cu ic u 9 tjednu na pregled da dalje upute.
🌈💙👣🙏
Isabela a u kojim tjednima su ti prije zavrsile trudnoce? Mozda si vec i pisala, ne znam 😳
Prve dvije u osmom tjednu, druge dvije u sedmom. Prva je bila kompletni pobačaj, druga missed ab sa jednojajčanim blizancima, treća je bila molarna, a četvrta isto kompletan pobačaj iz cistog mira.
Jesi fragmin koristila u prethodnim trudnocama?
U prve tri ne, u četvrtoj da...
[/url
Rosha a menstrualni bolovi? Jel njih osjećaš ? Ja danas osjećam oboje uz pojačano piskenje. Bas me stresira i nervira. Da nije ova glupa korona otišla bi na hitnu sto posto a ovako mi je glupo. Opet si mislim da je nešto loše pogoršalo bi se tokom cijelog dana.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Rosha a menstrualni bolovi? Jel njih osjećaš ? Ja danas osjećam oboje uz pojačano piskenje. Bas me stresira i nervira. Da nije ova glupa korona otišla bi na hitnu sto posto a ovako mi je glupo. Opet si mislim da je nešto loše pogoršalo bi se tokom cijelog dana.
Pocelo me stezat i lagano grciti evo nema ni 2h. Bila sam ok cijeli dan i sve dane prije nisam imala nikakav osjecaj u trbuhu i evo ga danas... da, bas steze i grci. Lezim sad i nadam se da ce ubrzo proci.
Imam osjecaj da je ovo nase trenutno stanje - normalno. Maternica se širi pa nije bas ugodno. 🤷🏽♀️
Bulba mislim da se fakat ne trebas toliko brinuti, rekla bih da je to sad takva faza trudnoce.
Izdrzat cemo 💪🏻😅
Rosha nadam se da si u pravu , mene je bas danas splasila jer dugo traje. Zvala sam doktora i kaže da je moguće da imam upalu mjehura, Ko će ga znati vise. Pokušati ću odspavati pa ćemo vidjeti sutra.
Cure, jel smijemo jesti sladoled? Točnije, onaj skyr iz lidla. Kupila sam ga prije 2 mj, al sam bacila kutiju bez da sam proučila sastojke pa ne znam...🤔
Rosha nadam se da si u pravu , mene je bas danas splasila jer dugo traje. Zvala sam doktora i kaže da je moguće da imam upalu mjehura, Ko će ga znati vise. Pokušati ću odspavati pa ćemo vidjeti sutra.
E sad sam se sjetila jer sam citala u Ljetnim bebama nedavno, jednu curu je tako kao menstrualno boljelo cijeli dan i ispala upala mjehura na kraju..
.
Isabela zao mi je, nadam se da ce biti u redu ovaj put 🍀🍀🍀
Nekako i j mislim da je mjehur , cijeli dan piskim nenormalno, Prozirno i minimalno jedino sto ne pece
Meni je jedno 3 dana trajalo da sam stalno piskila, i bas mi je bio pritisak kao da moram stalno na wc, ali mi je proslo samo od sebe. Mozda i od odnosa mi je to 🤷♀️
Opet pitanje vezane u komplikacije 😅 poslala sam svs na mail, jel moram opet tak svaki mjesec? I dal moram samo od ginekologa svaki mjesec ili i od firme onaj R1 papir.. Iako mi nema to smisla 🤭 hvala na strpljenju i odgovorima 😂🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji