Rosha nadam se da si u pravu , mene je bas danas splasila jer dugo traje. Zvala sam doktora i kaže da je moguće da imam upalu mjehura, Ko će ga znati vise. Pokušati ću odspavati pa ćemo vidjeti sutra.
E sad sam se sjetila jer sam citala u Ljetnim bebama nedavno, jednu curu je tako kao menstrualno boljelo cijeli dan i ispala upala mjehura na kraju..
.
Isabela zao mi je, nadam se da ce biti u redu ovaj put 🍀🍀🍀
Hvalaa♥️♥️ iskreno, nekaj unutra mi govori da je sve ok unatoč izostanku simptoma i smedarenju, ali zasad zbilja mislim da je sve u redu i da bebica raste 😊
Za komolikacije ja jos uvijek nisam nis rijesila, nadam se da cu u cetvrtak uspjet sve rijesit jer jos mi ni doznake nisu stigle, a radno mjesto otvaraju tek u srijedu tak da prije ni nemrem do potvrde.
Kaj se tiče vasih stalnih piskenja, ja piskim svakih pol sata, po noci se dignem najmanje 4 puta...imam grčeve povremeno, al ja ne vjerujem da bi to bila upala mjehura...kaj nebi to trebalo peci dok se piski?
[/url
Bosco doznake od ginekologa svaki mjesec saljes poslodavcu i nosis/saljes na hzzo.
Evo cure ja ipak završila na Hitnoj, uglavnom beba ok. Zatvorena. Beba visoko gore i cerviks dug koliko treba. No imam povišen CRP i čini se da ipak je upala. Bez obzira na sve mene i dalje bolucka i fakat je neugodno. No bitno da je mrvica ok.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Evo cure ja ipak završila na Hitnoj, uglavnom beba ok. Zatvorena. Beba visoko gore i cerviks dug koliko treba. No imam povišen CRP i čini se da ipak je upala. Bez obzira na sve mene i dalje bolucka i fakat je neugodno. No bitno da je mrvica ok.
Draga drzi se. Bitno da znas da je beba dobro... Javljaj kak si
❤️
Meni je jedno 3 dana trajalo da sam stalno piskila, i bas mi je bio pritisak kao da moram stalno na wc, ali mi je proslo samo od sebe. Mozda i od odnosa mi je to 🤷♀️
Opet pitanje vezane u komplikacije 😅 poslala sam svs na mail, jel moram opet tak svaki mjesec? I dal moram samo od ginekologa svaki mjesec ili i od firme onaj R1 papir.. Iako mi nema to smisla 🤭 hvala na strpljenju i odgovorima 😂🤗
Sad svaki mj dok je ovako, samo doznake saljes..sad prvi put si sve ostalao..😊 zovi bas hzzo di spadas..tipa ja spadam u zabok, napisala sam u google hzzo hzzo
Meni je jedno 3 dana trajalo da sam stalno piskila, i bas mi je bio pritisak kao da moram stalno na wc, ali mi je proslo samo od sebe. Mozda i od odnosa mi je to 🤷♀️
Opet pitanje vezane u komplikacije 😅 poslala sam svs na mail, jel moram opet tak svaki mjesec? I dal moram samo od ginekologa svaki mjesec ili i od firme onaj R1 papir.. Iako mi nema to smisla 🤭 hvala na strpljenju i odgovorima 😂🤗
Sad svaki mj dok je ovako, samo doznake saljes..sad prvi put si sve ostalao..😊 zovi bas hzzo di spadas..tipa ja spadam u zabok, napisala sam u google hzzo hzzo
Prekinulo mi, ugl. I zvala, i teta mi je rekla svoj mail da posaljem njoj..inodg mi da su doznake primljene..i to je to..😊
Bulba drzi se 🤗bitno da je bebica ok, pa si odma i mirnija! A ovo drugo ce se vec rijesiti i proci!saljem zagrljaje🤗🤗🥰😘😘
🌈💙👣🙏
Jutro drage cure, kakve ste s redovnim pregledima ovih dana?
Naime, moja ginekologica je od danas zatvorila, trebala sam ovaj tjedan imati redovni pregled i saznati spol. Znam da je prioritet da se cuvamo ❤️ ali bas sam se veselila...
Sortiraj odgovore
Najstariji