Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bosco
    29. Ožujak 2020. 22:24

Cure.. Ovo mi je doslo.. 

https://ibb.co/NT04cxP

isabelagregorijan
    29. Ožujak 2020. 22:38

Marta14

bulba

Rosha nadam se da si u pravu , mene je bas danas splasila jer dugo traje. Zvala sam doktora i kaže da je moguće da imam upalu mjehura, Ko će ga znati vise. Pokušati ću odspavati pa ćemo vidjeti sutra.

E sad sam se sjetila jer sam citala u Ljetnim bebama nedavno, jednu curu je tako kao menstrualno boljelo cijeli dan i ispala upala mjehura na kraju..
    .
    Isabela zao mi je, nadam se da ce biti u redu ovaj put 🍀🍀🍀

Hvalaa♥️♥️ iskreno, nekaj unutra mi govori da je sve ok unatoč izostanku simptoma i smedarenju, ali zasad zbilja mislim da je sve u redu i da bebica raste 😊 
    Za komolikacije ja jos uvijek nisam nis rijesila, nadam se da cu u cetvrtak uspjet sve rijesit jer jos mi ni doznake nisu stigle, a radno mjesto otvaraju tek u srijedu tak da prije ni nemrem do potvrde. 
    Kaj se tiče vasih stalnih piskenja, ja piskim svakih pol sata, po noci se dignem najmanje 4 puta...imam grčeve povremeno, al ja ne vjerujem da bi to bila upala mjehura...kaj nebi to trebalo peci dok se piski? 

[/url

• celaena
    29. Ožujak 2020. 23:42

Bosco doznake od ginekologa svaki mjesec saljes poslodavcu i nosis/saljes na hzzo.

• celaena
    29. Ožujak 2020. 23:43

Bosco posalji na ppp@hzzo.hr pa ce oni dalje gdje vec treba. 

• bulba
    30. Ožujak 2020. 00:14

Evo cure ja ipak završila na Hitnoj, uglavnom beba ok. Zatvorena. Beba visoko gore i cerviks dug koliko treba. No imam povišen CRP i čini se da ipak je upala. Bez obzira na sve mene i dalje bolucka i fakat je neugodno. No bitno da je mrvica ok. 

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

Napokon 2804
    30. Ožujak 2020. 00:27

bulba

Evo cure ja ipak završila na Hitnoj, uglavnom beba ok. Zatvorena. Beba visoko gore i cerviks dug koliko treba. No imam povišen CRP i čini se da ipak je upala. Bez obzira na sve mene i dalje bolucka i fakat je neugodno. No bitno da je mrvica ok.

Draga drzi se. Bitno da znas da je beba dobro... Javljaj kak si 
    ❤️

inaaa
    30. Ožujak 2020. 01:47

Bosco

Meni je jedno 3 dana trajalo da sam stalno piskila, i bas mi je bio pritisak kao da moram stalno na wc, ali mi je proslo samo od sebe. Mozda i od odnosa mi je to 🤷‍♀️

Opet pitanje vezane u komplikacije 😅 poslala sam svs na mail, jel moram opet tak svaki mjesec? I dal moram samo od ginekologa svaki mjesec ili i od firme onaj R1 papir.. Iako mi nema to smisla 🤭 hvala na strpljenju i odgovorima 😂🤗

Sad svaki mj dok je ovako, samo doznake saljes..sad prvi put si sve ostalao..😊 zovi bas hzzo di spadas..tipa ja spadam u zabok, napisala sam u google hzzo hzzo 

inaaa
    30. Ožujak 2020. 01:48

inaaa

Bosco

Meni je jedno 3 dana trajalo da sam stalno piskila, i bas mi je bio pritisak kao da moram stalno na wc, ali mi je proslo samo od sebe. Mozda i od odnosa mi je to 🤷‍♀️

Opet pitanje vezane u komplikacije 😅 poslala sam svs na mail, jel moram opet tak svaki mjesec? I dal moram samo od ginekologa svaki mjesec ili i od firme onaj R1 papir.. Iako mi nema to smisla 🤭 hvala na strpljenju i odgovorima 😂🤗

Sad svaki mj dok je ovako, samo doznake saljes..sad prvi put si sve ostalao..😊 zovi bas hzzo di spadas..tipa ja spadam u zabok, napisala sam u google hzzo hzzo

Prekinulo mi, ugl. I zvala, i teta mi je rekla svoj mail da posaljem njoj..inodg mi da su doznake primljene..i to je to..😊

• SmileA
    30. Ožujak 2020. 07:44

bulba

Bulba drzi se 🤗bitno da je bebica ok, pa si odma i mirnija! A ovo drugo ce se vec rijesiti i proci!saljem zagrljaje🤗🤗🥰😘😘

🌈💙👣🙏

Tonks
    30. Ožujak 2020. 08:35

Jutro drage cure, kakve ste s redovnim pregledima ovih dana? 
    Naime, moja ginekologica je od danas zatvorila, trebala sam ovaj tjedan imati redovni pregled i saznati spol. Znam da je prioritet da se cuvamo ❤️ ali bas sam se veselila... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.