Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    29. Ožujak 2020. 10:10

Ma ja mislim da ne mozes od bakterije smedariti, jesi bris i to sve rijesila? To se jednostavno desava, pucaju kapilari, siri se sve.. 

isabelagregorijan
    29. Ožujak 2020. 10:22

Marta14

Ma ja mislim da ne mozes od bakterije smedariti, jesi bris i to sve rijesila? To se jednostavno desava, pucaju kapilari, siri se sve..

Nisam nista rijesila jer nitko to sad ne radi 😒 pokusat cu doktora u cetvrtak zamolit da mi napise na papir da hitno trebam napraviti te osnovne pretrage...
    A ja sam ovu noć opet orgazam u snu imala, probudila me opet bol u trbuhu, katastrofa, ne razumijem zakaj me ne probudi prije da zaustavim to 🤨

[/url

fbb122
    29. Ožujak 2020. 11:06

Hejj😍❤️ Nova sam, prva trudnoca, milion pitanja 😂 :) ocekujem bebicu 14.20.2020 godine i mnoogo sam mlada buduca mama (aBd)🌹 mucim muke sa povracanjem wc solja i ja smo najbolji prijatelji 😂 
    12 sam sedmica i sutra mi je 3. pregled 🙈
    Da li ste vi pocele da pijete folnu kiselinu i vitamine? Ako jeste kada i koliko ❤️❤️❤️ Pozdravv❤️

29. Ožujak 2020. 12:02

Fbb122 folnu kiselinu trebas uzeti cim saznas da si trudna. Najmanje 400 μg na dan. Znaci jedna tableta. I to ti je sasvim dovoljno. U bilo kojoj ljekarni mozes kupiti. A ako zelis vitamine i folnu, moj prijedlog ti je elenatal da uzimas do 12og tjedna trudnoce se uzima, zatim sljedi elebaby. On uz sve vitamine i folnu ima i omega tri kiseline. Nadam se da vec pijes folnu kiselinu posto kazes da ce ti sada treci pregled, odavno si ju trebala poceti piti jer je folna kiselina izuzetno bitna do 12og tjedna. ☺️

fbb122
    29. Ožujak 2020. 12:11

Hvala Milla🌹 pijem, B kompleks i tacno 450 na dan :) od pocetka trudnoce naravno ali nisam bila sigurna da li je ispravno odmah krenuti znala sam da mi ne moze naskoditi ali cisto radi radoznalosti :) a elebaby sam vec kupila i cekamo 13. sedmicu da pocnem da pijem, jedna kutija i u njoj je 60 tableta, da li trebam samo tih 60 da pijem 2 mjeseca ili do kraja trudnoce da pijem? Da li si upucena ❤️🌹 hvala jos jednom

29. Ožujak 2020. 12:36

Fbb122 nema na cemu ❤️ Odlicno si postupila, folna kiselina je prvo sto se tadi cim se sazna da je zena j drugom stanju. Kod mene ja paket bio 30 tableta uvijek. Nisam znala da ima 60 komada sada 😊 elebaby pijes do kraja trudnoce. Kad rodis ako dojis mozes nastaviti uz elemama. Ja sam proslu trudnocu pila isto samo folnu do 12og tjd i onda od 13og do kraja elebaby. Pa ele mama. Sada uz svu zdravu prehranu puno povrca i voca ipak uzimam i elenatal posto dvije bebice sad crpe iz mene sve. Ako te sto jos zanima slobodno pitaj. I mozes dodatno uz elebaby uzimat i magnezij direkt. Pogotovo ako ikad osjetis kontrakcije, bolove, ili smedi iscjedak takoder. ☺️

29. Ožujak 2020. 12:41

Fbb122 a mozes ti pocet i danas sa elebaby, one ti isto imaju 400 μg folne ja mislim

Bosco
    29. Ožujak 2020. 12:48

Hvala puno na preporuci za skan, uspjela sam😘

Napokon 2804 predivna buša 🤗

Meni noc katastrofa, zaspala u 4 i 15 probudila se u pol 8 s uzasnim bolovima u zeludcu, otisla na wc - apsolutno nista, i nazad spavati do 11:30 po novom. Nis nisam spavala, jos se super drzim 😅

• bulba
    29. Ožujak 2020. 12:54

Cure ja sam u 15 tjednu i danas bas osjetim bol Ko pred menstruaciju i bol u donjem dijelu leđa? Je li ijedna od vas imala te probleme u tim tjednima. Vise me boli kad ležim nego ako hodam. Hvala❤️

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

Marta14
    29. Ožujak 2020. 13:29

Bulba mene boli tako ali kad lezim, dok hodam ili stojim nije nikad jos.. Ta bol mi dode 1-2x dnevno.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.