Cure, mozda znate vi.. Trebam nesto ispuniti ali nemam printer za isprintati to.. Ima sta preko mobitela? Neka aplikacija ili nesto?? 🙈
Adobe app ak nekome treba 🙈
Malisa hvala ti, termosvrece se uopce nisam sjetila, budem bas stavila veceras.
Da li vas koje pijete utrogestan boli želudac? Ja baš mislim da mi to teško sjeda. Sada pijem 3x2 zbog hematoma, malo se krećem jer moram mirovati i baš me boli u želucu. Imate li kakav savjet?
Najradije bih to prestala piti, a ne smijem.
Ja kad sam pila utrogestan jedino kak mi se vrtilo, osjecala sam se ko zdrogirana. Zakaj ne stavljas vaginalno? Ja sam sad na duphastonu i nemam nuspijava
[/url
Cure, mozda znate vi.. Trebam nesto ispuniti ali nemam printer za isprintati to.. Ima sta preko mobitela? Neka aplikacija ili nesto?? 🙈
Adobe app ak nekome treba 🙈
Malisa hvala ti, termosvrece se uopce nisam sjetila, budem bas stavila veceras.
Nema na cemu... Samo neka pomogne
Ak netko zna za skenirati isto..
Za skeniranje ja koristim aplikaciju Camscan. Slika se s mobitelom i onda to aplikacija pretvori u scan. Može se spremiti kao pdf ili jpg pa dijeliti kao i sve drugo s moba
Hvala puno, budem probala! 😊
Isabelagregorijan ma stavila sam 2 puta vaginalno pa me poslije peklo pa sam mislila da imam neku infekciju. A i s obzirom da idem piškit svakih dva sata mislim da će to sve iscuriti. A i smeđarim pa nekako ne želim pričkati dolje
https://ibb.co/GcsDgJR ups ja skroz zaboravila da sam rekla sliku staviti 🙊🙊🙊 nećakinja kaze, ja mislila da si se samo dobro najela
Isabelagregorijan ma stavila sam 2 puta vaginalno pa me poslije peklo pa sam mislila da imam neku infekciju. A i s obzirom da idem piškit svakih dva sata mislim da će to sve iscuriti. A i smeđarim pa nekako ne želim pričkati dolje
Da, kuzim...onda probaj pitat svog ginekologa da ti propise duphastone, to je isto progesteron, mozda bi ti lakse sjelo ns zeludac...ja si isto mislom da smedarim mozda od neke upale il bakterije 😒
[/url
https://ibb.co/GcsDgJR ups ja skroz zaboravila da sam rekla sliku staviti 🙊🙊🙊 nećakinja kaze, ja mislila da si se samo dobro najela
Divan ti je trbuh ♥️😍😍
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji