Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    30. Ožujak 2020. 19:32

Jedva cekamo slikice😍🤰
    Buse ce sad brzo rasti, pogotovo u karanteni 😅Ja sam se uhvatila kuhace, stalno nesto kuham..
    Pocela sam na Zalandu gledati neke haljine trudnicke, valjda cemo uzac iz kuce nekada.. 
    Imam jos 21 dan do pregleda, previse..

Napokon 2804
    30. Ožujak 2020. 20:00

Princess Mimi

Napokon i Rosha, preslatko🤗
    Kako ste mi cure?
    Kako kratite dane u karanteni?
    Skakavac, kad je pregled? Nisi dugo pisala (ili ja ne vidim)
    Meni su zakazali na Sv duhu kontrolu za iduci utorak, 7.4. i bas se veselim, nisam od 12 tt bila. 🙈
    Buša raste i to iz dana u dan, budem poslikala 😅

Zamijenila dan za noc... Dosadno, zao mi kreveta koliko ga dropim, kauc mi je pre tvrd za sjedit ili lezat, nonstop bi jela nesto i piskila... Odbrojavam do pregleda i tako... 

Marta14
    30. Ožujak 2020. 20:07

Ana da, i ja vise volim uzivo vidjeti i isprobati, jedva nadem da mi pase uzivo a di cu onda preko moba 😅 Sad muku mucim sa grudnjacima, doma me sve zulja i malo mi je a bez grudnjaka ne mogu.. 

Bosco
    30. Ožujak 2020. 20:09

Ja isto samo kuham i pospremam. Bas mi je dosta vec svega ovoga, ali proc ce i to.
    Meni je pregled u cetvrtak, samo o tom razmisljam. 😁

inaaa
    30. Ožujak 2020. 20:10

Joj ja idem sutra na pregled curkeeee..i bas sam uzbudena...🙈🙈🙈

Rosha
    30. Ožujak 2020. 20:32

E pa i ja danas lijepo nazvala privatno ginekologa i sutra idem na uzv! 😁 Malo mi je predugo cekati do 15.4.
    Bas se veselim i nekako se nadam da ce gin sutra vidjeti i spol..! 🤞🏻🙃
    I naravno, da bebica lijepo napreduje! 🍀

Marta14
    30. Ožujak 2020. 20:37

A blago vama, javite dojmove 😊😊🍀
    Sad kad i ja odem haha 😁a rekla mi je da mogu doc izmedu privatno ako hocu.. I planirala sam ali sam bila odustala zbog situacije.. 

Princess Mimi
    30. Ožujak 2020. 20:47

Marta14

A blago vama, javite dojmove 😊😊🍀
    Sad kad i ja odem haha 😁a rekla mi je da mogu doc izmedu privatno ako hocu.. I planirala sam ali sam bila odustala zbog situacije..

Obuci se u zastitno odijelo i na pregled 😂 😷😷😅

Princess Mimi
    30. Ožujak 2020. 20:49

Imam pitanje, vezano za trombofiliju. Nisam nikako upoznata s time, a vidim da ako se ne tretira i ne pazi, moze uzrokovati ozbiljne posljedice 😟 
    Jeste vi sve radile test na to? Ja mislim da nisam, ne znam jesam li trebala? I kako znati jeste li u rizicnoj skupini?
    Ako mi moze netko to malo pojasniti 🙈

• Gonal
    30. Ožujak 2020. 21:16

Princess Mimi

Imam pitanje, vezano za trombofiliju. Nisam nikako upoznata s time, a vidim da ako se ne tretira i ne pazi, moze uzrokovati ozbiljne posljedice 😟
    Jeste vi sve radile test na to? Ja mislim da nisam, ne znam jesam li trebala? I kako znati jeste li u rizicnoj skupini?
    Ako mi moze netko to malo pojasniti 🙈

Ja sam testove na trombofiliju radila nakon drugog spontanog. Uputnicu mi je dala moja ginekologica a vadila sam u Vinogradskoj. Nalaz sam cekala nekih tri tjedna. Sada kad sam ostala trudna dr mi je rekla da cim budemo culi srceko odmah idemo s clexanom. Za sad je sve ok i nadam se da ce tako i ostati.
    Ako nisi imala indikacije za radit taj nalaz nisu te ni slali.

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.