Rosha lijep trbuscic
Cure u De, Lidl ima krevetic koljevku, onu malu sto se moze prikljucit krevetu na popustu za 75e online ako netko trazi
Napokon I Rosha, bas su vam slatki trbuščići. 😍😍 Ja imam salo pa će mi se teže primjetiti, iako se već nešto pomalo nazire. 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Joj u pomoć. Malo mi treba utjehe. Zadnja m10. 02 po tome sam trudna 7 tj. Danas odradena kontrola plod po uvz 6 +4 ali nevidi se srceko. Betu nisam vadila nije me poslala. Kaže da mi je plod velicine 0.66mm i da je žumancana vrećica kao ispuhana. Da idem za dva dana u bolnicu na uvz ali da od trudnoće nema ništa. Ima li ipak šanse da je pogriješila.
T. O. P.
Joj u pomoć. Malo mi treba utjehe. Zadnja m10. 02 po tome sam trudna 7 tj. Danas odradena kontrola plod po uvz 6 +4 ali nevidi se srceko. Betu nisam vadila nije me poslala. Kaže da mi je plod velicine 0.66mm i da je žumancana vrećica kao ispuhana. Da idem za dva dana u bolnicu na uvz ali da od trudnoće nema ništa. Ima li ipak šanse da je pogriješila.
Ja sam na prvom ultrazvuku po prvom dana menge bila 6+4 a ispalo je da sam 5+2, pa se beba nije ni vidjela. Nema veze kak si po prvom danu menge.. A u ovo se ne razumijem, nadam se da je samo prerano 😞
Ja sam na prvom ultrazvuku po prvom dana menge bila 6+4 a ispalo je da sam 5+2, pa se beba nije ni vidjela. Nema veze kak si po prvom danu menge.. A u ovo se ne razumijem, nadam se da je samo prerano 😞
Zvala sam nekog starog privatniku kaže čeka još 5-10 dana
T. O. P.
T.O.P. ako je beba velika 6,6mm morala bi pulsirati... meni je na 5+6 bila velika1-2mm i odmah je pulsirala.
Odi kod drugog doktora koji ima dobar ultrazvuk i gdje se sve dobro vidi...Nema potrebe da čekaš 10 dana i sekiraš se.
Kod ranih trudnoća, dobar ultrazvuk puno znači jer su tu ipak milimetri u pitanju.
Sretno i držim fige da bude sve dobro.
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
T.O.P. ako je beba velika 6,6mm morala bi pulsirati… meni je na 5+6 bila velika1-2mm i odmah je pulsirala.
Odi kod drugog doktora koji ima dobar ultrazvuk i gdje se sve dobro vidi…Nema potrebe da čekaš 10 dana i sekiraš se.
Kod ranih trudnoća, dobar ultrazvuk puno znači jer su tu ipak milimetri u pitanju.
Sutra dogovoreni pregled u bolnici ili će bit ili neće držite mi fige.
T. O. P.
T.O.P. ako je beba velika 6,6mm morala bi pulsirati… meni je na 5+6 bila velika1-2mm i odmah je pulsirala.
Odi kod drugog doktora koji ima dobar ultrazvuk i gdje se sve dobro vidi…Nema potrebe da čekaš 10 dana i sekiraš se.
Sutra dogovoreni pregled u bolnici ili će bit ili neće držite mi fige.
Samo ne zuri sa nicim... Možda je bila kasna ovulacija...
Napokon i Rosha, preslatko🤗
Kako ste mi cure?
Kako kratite dane u karanteni?
Skakavac, kad je pregled? Nisi dugo pisala (ili ja ne vidim)
Meni su zakazali na Sv duhu kontrolu za iduci utorak, 7.4. i bas se veselim, nisam od 12 tt bila. 🙈
Buša raste i to iz dana u dan, budem poslikala 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji