Ja ako ću raditi po intuiciji bil cu svaki dan na hitnoj 🙈 radi 4 spontana sam istraumatizirana i tesko je vjerovat da će ovaj put bit sve ok..
Isabelagregorijan znam i sama po sebi da je tesko jako psihicki to sve, ali probaj se bar malo opustiti i vjerovati da ce biti sve dobro, bit ce ti puno lakse a i sto smo opustenije to bolje za nase bebice. 🤗 sama sam se evo do neki dan borila s tim smedkastim iscjetkom, i bojim se jos skroz opustiti jer znam da se to sve moze opet u sekundi promjenit, ali trudim se max vjerovati i misliti da ce sve biti dobro, a u tome mi puno i molitva pomaze. Zelim ti da ti sve bude u redu i da nam ovaj tjedan sa ultrazvuka javis opet lijepe vijesti!🥰🤞🍀
🌈💙👣🙏
Zenske, bebe osjete nasu nervozu, brigu.. Ne mozemo uvijek samo crno misliti!
Ima razloga za sve na ovome svijetu ali ne znaci odmah da su razlozi losi, nagativni, crni..
Cure ja sam u 15 tjednu i danas bas osjetim bol Ko pred menstruaciju i bol u donjem dijelu leđa? Je li ijedna od vas imala te probleme u tim tjednima. Vise me boli kad ležim nego ako hodam. Hvala❤️
Tamam idem tu na forum da se pozalim kak me leđa rasturaju vec tjedan dana...kako koji dan ali evo, danas me stalno bole i ja se sagnut nemogu a da me ne presjece 😣 bas uzas! I kaj je najbolje - radim vjezbe za leda i pazim na fleksibilnost i to u tom trenu pomogne ali malo kasnije - opet.
Tako me nije bolilo u prvoj trudnoci pa se malo brinem..
I da, i mene vise boli kad lezim!
Sto ce rec, zene moje, trebamo se nekog posla primit 😅
Ma ne vjerujem ja ni doktorima bas ttoliko. Stvarno sam svasta prosla i vjerujem da ako je zdrava trudnoća i beba i ako je sve u redu, bit će ok unatoč svemu, bsr kaj se početka tiče jer su meni rekli da tih prvih 3 mjeseca doktori ili bilo što ne može pomoć ako trudnoća nije zdrava. Jedino kaj se moze pit progesteron i mirovat, dalje nema, tak da se tim vodim. Proslu trudnoću prvi uzv uredan, sece kuca, nakon 4 dana ja prokvarila, otisla na hitnu, pregledali me, kazu forđira se posteljica i odatle krvarenje, srce kuca i sve je ok, iduci dan ujutro je sve ispalo iz mene...eto, tak da mislim da u tim samim počecima majka priroda radi svoje. Zato se ja valjda 9 mjeseci necu potpuno opustit, a niti moj muz...
[/url
Al moram priznat da sam ovaj put opustenija nego ikad u proteklih 6 godina 😊 mozda je to neki dobar znam
[/url
Drage buduce mame😊
Trudna sam 9+6 i za sada je sve ok. Srceko nam kuca. Od terapije imam utrogestan 3×2, duphaston 3×1, folacin i clexan injekcije su mi uveli zbog dva ranija spontana i trombofilije.
Zadnja dva dana imam blage grceve u jajnicima i ledjima neka bol a mucnina me je danas bacila totalno u krevet. Kad mi krenu ta probadanja uhvati me panika al vidim da vas ima dosta s tim problem.
Pozzz iz Like😊Gonaltotalno istu terapiju imamo i totalno isti slucaj 2 spontana i trombofiliju, samo sto sam ja sad 8 tt. Takoder se pridruzujem istim simptomima, ponekad ali bas lagani grcici i vecinom bol u ledima ali to mi je vjerojatno i od puno lezanja, jer ja strogo mirujem zbog izljeva kojeg sam imala u 6 tt. Neki dan me isto mucnine na 2 dana bacile u krevet i jucer i dns pustile, tj danas samo popodne prije i oko rucka opet gnjavile, ali neka ih je, neka je svega samo da nase bebice budu dobro!☺️😃🙏 jel si ti mozda bila na temi potpomognuta?🤔🤗 Jer ja sam od tamo a zvuci mi tvoj nick jako poznato!
Ta sam😂 od 6 neuspjesnih postupaka, sva tri puta prirodno ostala trudna.
Meni je dr rekao da mirujem al ne strogo. Tako da napravim po kuci najnuznije i najvise sam u krevetu.
Nekako sam stalno umorna i neda mi se nista a mozda je i do ove izolacije.
Jel na preglede ides u Petrovu?Gonal hehe eto prepoznala sam te, ajde bas mi je drago da smo skupa sad i na ovoj temi!🤗 cestitam i urednu trudnocu ti zelim!🍀🤞 ja ti na preglede idem u Vinogradsku, iako sad kakva je situacija neznam dal ce me primiti, ali dogovorila sam s doktorom da se cujemo ovaj tjedan pa cemo vidjeti i dogovoriti vec nesto, isto su mi rekli i za inekcije da nazovem par dana prije radi trenutne situacije. Daj mi reci gdje se ti bodes sa Clexanom? Ja u trbuh jer tu imam malo skembe i najlakse mi je tako, iako vec imam dosta plavih masnica, opce se bojim probati piknuti u nogu jer mislim da je prebolno…A utrogestane sad pijem isto kao i duphastone, obzirom da sam tamo onaj prosli tjedan nakon pregleda prokrvarila, pa nije bilo smisla stavljat ih vaginalno, sad je iscjedak stao ali i dalje ih pijem jer se bojim dole nesto cackati, vjerujem da i ovako imaju isto ucinka.
Inače, i ja se pikam fraxiparinom u trbuh zasad, ima tu heparinki 😁
[/url
Isabela a u kojim tjednima su ti prije zavrsile trudnoce? Mozda si vec i pisala, ne znam 😳
Smile, pikam se u trbuh i noge naizmjenice. Ruke cuvam za poslije, prvu su mi u Petrovoj dali u ruku i jako me peklo i veliki podlijev je nastao.
Noge ne bole ok je isto kao i trbuh, mene jedino pecka nekada malo vise. Meni su odgodili 19.4 u Petrovoj i poslali mojoj soc.ginicki a dr mi je je rekla iz Zg da izmedju 11 tt i 13 tt trebam doc za nuhalni nabor u Zg pa cu ju zvat iduci tjedan sto ce bit od toga. Al mislim da ce odgodit zbog sve ove situacije.
Jesu vama vadili briseve?
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Isabela a u kojim tjednima su ti prije zavrsile trudnoce? Mozda si vec i pisala, ne znam 😳
Prve dvije u osmom tjednu, druge dvije u sedmom. Prva je bila kompletni pobačaj, druga missed ab sa jednojajčanim blizancima, treća je bila molarna, a četvrta isto kompletan pobačaj iz cistog mira.
[/url
Prve dvije u osmom tjednu, druge dvije u sedmom. Prva je bila kompletni pobačaj, druga missed ab sa jednojajčanim blizancima, treća je bila molarna, a četvrta isto kompletan pobačaj iz cistog mira.
Jesi fragmin koristila u prethodnim trudnocama?
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji