Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    28. Ožujak 2020. 12:38

Prerano sam se ponadala...opet sam imala svjetlosmedi izljev 😭 jedva cekam taj pregled da vidim kaj se dogada. 

[/url

isabelagregorijan
    28. Ožujak 2020. 12:38

Malamala

Ja danas od jutra imam blage grceve kao da cu dobit 😔 9 tj.

Ja imam skoro svaki dan takve bolove i u trbuhu i u krizima

[/url

Marta14
    28. Ožujak 2020. 13:20

Cure, mozda znate vi.. Trebam nesto ispuniti ali nemam printer za isprintati to.. Ima sta preko mobitela? Neka aplikacija ili nesto?? 🙈

• malisa
    28. Ožujak 2020. 13:46

Marta ja ne znam da to postoji.... 
    A za vrat ako te boli moze uvijek one vruce flastere lijepit ili samo termosvrecu stavljati, da opusti misice 

Bosco
    28. Ožujak 2020. 13:50

Ak netko zna za skenirati isto.. 

Leia91
    28. Ožujak 2020. 13:55

isabelagregorijan

Ajme zbilja prekrasne slikice 😍😍♥️
    Ja sam se danas zbudila ko nova, nista ne boli, nista ne smedari, cudo…dobro, od početka nemam ni jedan simptom trudnoće, al nadam se da ce od sad bez smedarenja.
    Jel itko od vas kod skvorca vodi trudnoću? Ja imam zakazano za 2.4, al sve me strah da ce otkazat 😔

Ja sam se naručila u petak kod Škvorca na Nifty i rekli su da moram uzv prije toga. Tako da ne vjerujem da će ti odgoditi 

Leia91
    28. Ožujak 2020. 13:58

Bosco

Ak netko zna za skenirati isto..

Za skeniranje ja koristim aplikaciju Camscan. Slika se s mobitelom i onda to aplikacija pretvori u scan. Može se spremiti kao pdf ili jpg pa dijeliti kao i sve drugo s moba

bebacica
    28. Ožujak 2020. 14:58

Isabela drzi se i misli pozitivno. Kad imas pregled?
    Super za sve odradene preglede. Ja nemam termin za sljedeci pregled, mislim da cu tek oko 20tj otici. Taman se ovo malo primiri.
    Jel netko zna kojeg datuma u mjesecu se isplacuju komplikacije?

tashee7
    28. Ožujak 2020. 15:59

bebacica

Isabela drzi se i misli pozitivno. Kad imas pregled?
    Super za sve odradene preglede. Ja nemam termin za sljedeci pregled, mislim da cu tek oko 20tj otici. Taman se ovo malo primiri.
    Jel netko zna kojeg datuma u mjesecu se isplacuju komplikacije?

oko 20. u mjesecu se isplaćuju, 17.-18. +/-. Ne kasnije

isabelagregorijan
    28. Ožujak 2020. 16:14

Super! Znaci da cu i js moc pregled obavit. Ja ga imam 2.4. kod skvorca...drzim se i nekako si mislim da je moja beba ok unatoč tom smedem jer zbilja vec dugo traje, a nema prave krvi ni nista. Sam se bojim da nemam neku bakteriju il nekaj pa da je radi toga to. 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.