Isabela Hmmm..vidim da si fakat puno toga prosla..da sam na tvom mjestu, digla bi kredit i isla do zadnjeg da saznam zasto ti se to sve dogada..makar i van hr..6g muke nije malo..a sa druge strane, prva tri mj su svakako kriticna, i jednostavno nitko, pa ni doktorica Borgudan ne zna dovoljno, odnosno nije istrazeno dovoljno zato se dogada krvarenje..moze ti napravit uzv kad dodes na hitnu, da vidi jel kuca srce ili ne, i to je to..meni je i krajcar kad sam prvi put prokrvarila i imala spontani reko "ne znam, sve je u Bozjim rukama"..i jednostavno ti doktori prva tri mj u tak ranoj trudnoci ne mogu pomoc(eventualno duphaston i mirovanje preporucit), cak te niti utjesit ne mogu..ja sam spontani imala u 8.tj, i u ovoj trudnoci me uzasno bilo strah da se ne ponovi..ali evo nas u 14.tj i dobro smo..:)
Nifty ne mora odjednom da se plati u Hr, nego moze na tri dijela. Ja sam bila pisala preko one sluzbene stranice mail, pa mi je poslala uplatnicu i popis klinika gdje se moze tako. Npr u Podobniku ne mozes..
I po meni je najbolje onaj najskuplji..
Tashe, Ginekos👌👌
Evo slikice: 12+3 (6.1cm)
https://ibb.co/Dfzjf8Rbaš se lijepo bebica vidi!
ja sam u potrazi za poliklinikom koja bi mi htjela napravit uzv, imate kakav prijedlog? inače sam iz okolice zagreba.
nego, primjetila sam kako mi kosa jaaaako pada. sezonski mi uvijek pada, al sad imam osjećaj da mi ništa neće ostat na glavi
Ginekos u Zagrebu 👌👌
Dr. Kos, nije bas pricljiv ali odlican je.
Ima i zenska neka tamo dr. Ujevic ili slicno, kazu da je super i da sve objasni.. Ona da je pricljiva 😁
Ja cu ic tamo na anomaly (ako uspijem doc do Hr uopce)
IsabelaHmmm..vidim da si fakat puno toga prosla..da sam na tvom mjestu, digla bi kredit i isla do zadnjeg da saznam zasto ti se to sve dogada..makar i van hr..6g muke nije malo..a sa druge strane, prva tri mj su svakako kriticna, i jednostavno nitko, pa ni doktorica Borgudan ne zna dovoljno, odnosno nije istrazeno dovoljno zato se dogada krvarenje..moze ti napravit uzv kad dodes na hitnu, da vidi jel kuca srce ili ne, i to je to..meni je i krajcar kad sam prvi put prokrvarila i imala spontani reko "ne znam, sve je u Bozjim rukama"..i jednostavno ti doktori prva tri mj u tak ranoj trudnoci ne mogu pomoc(eventualno duphaston i mirovanje preporucit), cak te niti utjesit ne mogu..ja sam spontani imala u 8.tj, i u ovoj trudnoci me uzasno bilo strah da se ne ponovi..ali evo nas u 14.tj i dobro smo..:)
Sve jasno. Ta prva 3 mjeseca nitko ne moze znat nista. Samo neka sve do kraja bude kako treba♥️
[/url
drage mame da vas pitam vodite li vi ljubav sa svojim suprugom(znate na sta mislim) nas je sve strah a tako nam fali to a sve nas strah da ne povrijedimo bebu jer sam tek u 9 tj
drage mame da vas pitam vodite li vi ljubav sa svojim suprugom(znate na sta mislim) nas je sve strah a tako nam fali to a sve nas strah da ne povrijedimo bebu jer sam tek u 9 tj
Mi ga prakticiramo, ja uvijek mislim da se u vezi toga treba i mora pitati ginekologa koji trudnoći vodi, nema srama, znam da ga 'zabranjuju' u rizičnim trudnoćama, ali ako je sve ok i osjećaš se dobro nema prepreka 🙂
Isabela jesi li radila pretrage nakon spontanih. Ja sam ih imala četri pa te potpuno razumijem. Koliko si sada trudna? Želim ti svu sreću ovog puta 😘
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Ja ti mogu reci iz svog iskustva..ovo mi je 4.trudnoca (sve uredne) i mi smo prakticirali uvijek od prvog do zadnjeg dana..normalno nije to bio neki divlji sex al lagano se moze. Naravno ako doktor ne kaze drugacije!
Mi se i dalje "volimo" i dokle god se osjecamo oboje ok u vezi toga i hocemo.. Ako je sve u redu samo budite malo pazljiviji i bit ce sve u redu..
Mene vise muci suhoca dolje i isto mi opada kosa drago mi je da je netko to spomenuo
Za opadanje kose, dobro je preventivno stavljati na tjeme bademovo ulje..koje je i za strije dobro u trudnoći. 🙂 makar mislim da jedan dio mora nažalost otpasti, mene je tog isto malo, glupo možda za reći strah, ali i ovak nemam neku jaku kosu..
Sortiraj odgovore
Najstariji