Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hannica0 👧
    18. Ožujak 2020. 12:37

Tako je. zato se mjeri u prvom tromjesecju samo CRL da se potvrdi tjedan trudnoce i jel trudnoca uredno napreduje. A kasnije idu mjerice bebe koja moze biti malo naprednija ili ne daj Boze da nesto ne valja. Zato neke zene preplase kad izbaci da je plod manji nego li su trudne. To samo znaci da su imali vjerovatno kasniju ovulaciju. Jer ti tjedni koje mi gledamo po zadnjoj mjesecnici su nerealni. Nit znamo tocno ovulacija kad je bila. Nit znamo kad se dogodila oplodnja i doputovalo u maternicu itd. Zato se treba drzat crl mjerila.  I da svaki dan u orvim tjednima raste po 1mm na dan. A s druge strane sve ovi i  o kvaliteti uzv. Jer su to toliko malene mjere u milimetrima da mogu fulati . 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Skakavac
    18. Ožujak 2020. 12:52

isabelagregorijan

Evo i mene, ja sam jučer bila napokon i od uzbudenja nisam mogla tipkat. Sve je super, bebač je 9.5 mm, srčeko kuca ko veliko, kaze da zasad izgleda sve točno kako treba. Imam kontrolni uzv za dva tjedna sam da vidimo dal je sve ok. Nadam se da će ovaj put uspjeti. Reko mi je za nifty test da bi ga radili, al kosta 3500 kn, ne znam kak ću to platiti…moram si razmislit o tome.

Kad god vidim da pises, uvik se nadam dobrome. Cestitam od srca na dobrom pregledu i zelim ti jednako tako dobre buduce  😌💓

isabelagregorijan
    18. Ožujak 2020. 13:02

Skakavac

isabelagregorijan

Evo i mene, ja sam jučer bila napokon i od uzbudenja nisam mogla tipkat. Sve je super, bebač je 9.5 mm, srčeko kuca ko veliko, kaze da zasad izgleda sve točno kako treba. Imam kontrolni uzv za dva tjedna sam da vidimo dal je sve ok. Nadam se da će ovaj put uspjeti. Reko mi je za nifty test da bi ga radili, al kosta 3500 kn, ne znam kak ću to platiti…moram si razmislit o tome.

Kad god vidim da pises, uvik se nadam dobrome. Cestitam od srca na dobrom pregledu i zelim ti jednako tako dobre buduce 😌💓

Hvalaa ♥️ problem je kak bu sad vrijeme jako sporo.islo, al sve u svemu jedino kaj zelim je da sve bude dobro.

[/url

tamica0002
    18. Ožujak 2020. 13:03

Cure, koje ste iz Zga i vodite trudnocu u nekim poliklinikama, jel sve i dalje redovno obavljate? Ja sam iz Zagorja i tu kod nas dosta toga ne radi i razmisljam o vodenju trudnoce u nekoj takvoj ustanovi... planiram i Nifty test ali neznam dal se sve to i dalje odvija...bas je grozna ova situacija 😔

Makarska
    18. Ožujak 2020. 13:10

Hannica0

Makarska

Napokon 2804

https://ibb.co/T17p6Y3 jako smo bili nemirni pa nas teta doktorica nije mogla lijepo uslikati… Veliki smo 4.8 cm…

Super 👏 vidis da ide sve kako triba ,mi smo veliki 4.5 cm,a sad smo 10+4 dobro mi je doktor reka da je beba velika 😄

Meni nije jasno kako ti doktori jedni govore jedno. Drugi drugo. U ranom stadiju trudnoce dok mjere CRL, sve su bebe "iste". Tako je objasnjavao jedan poznsti ginekolog i to mi je logicno. Kad mi dodjemo na uzv oni po mjeri bebe vide u kojem smo tjednu. Po tome se gleda jel trudnoca uredna. Moze biti varijacija plus minus 2 dana u tom ranom stadiju. Tek kasnije beba moze biti veca ili manja. Naprednija ili manje napredna. Sto znaci da ti nikako onda nisi 10+4 bila tad trudna, nego 11 + nesto.

Ne znam kako oni,ali posto sam ja bila na umjetnoj znamo tocno kako i sta...zato je i reka da je beba velika jer bi joj da 11+4 a ne 10+4 koliko ima ustvari

18. Ožujak 2020. 13:14

Mana_Mare

Jutro cure, nisam pisala dugo jer u mene nema promjena, al vas citam redovito. Ja sam na pocetku izgubila 1 kg zbog mucnina i vratila sam taj kg i jos pola, za sad 😂😂😂😂
    Zadnjih par dana kao da vise puta dnevno osjetim mjehurice ispod pupka 💕

Jesu ti mjehurici bas ispod pupka ili? Meni su dosta nize, na rubu gacica, ali ja imam i nisko posteljicu pa valjda zato. Znaci do oko pupka bi se trebala dici u ovo vrijeme 😂😂🙈

Talija
    18. Ožujak 2020. 13:42

tamica0002

Cure, koje ste iz Zga i vodite trudnocu u nekim poliklinikama, jel sve i dalje redovno obavljate? Ja sam iz Zagorja i tu kod nas dosta toga ne radi i razmisljam o vodenju trudnoce u nekoj takvoj ustanovi… planiram i Nifty test ali neznam dal se sve to i dalje odvija…bas je grozna ova situacija 😔

Tamica, ne znam od kud si, ali ja obavljam privatno u poliklinici Polančec.. imala sam normalno pregled u ponedjeljak.. kak bude za 4 tjedna, nitko ne zna. Trudnicki pregled/uzv mi je 400kn. Prije kad sam obavljala (dok nisam bila trudnica), isto je bilo 650kn...

inaaa
    18. Ožujak 2020. 13:51

tamica0002

Cure, koje ste iz Zga i vodite trudnocu u nekim poliklinikama, jel sve i dalje redovno obavljate? Ja sam iz Zagorja i tu kod nas dosta toga ne radi i razmisljam o vodenju trudnoce u nekoj takvoj ustanovi… planiram i Nifty test ali neznam dal se sve to i dalje odvija…bas je grozna ova situacija 😔

Ja sam isto iz zagorja..i kod dr.polanceca vodim trudnocu..odnosno u bolnici jer sam krvarila..i jucer zvala za duphaston, i pitala kak to sad funkcionira..i rekla mi sestra da sam trudnica i da sam na bolovanju, da moram po doznake poslije 25. I moram kontrolu obaviti..tak da bude mi sad opet ginic u ambulanti vodil trudnocu umjesto bolnice..trudnice, koje su i rizicne su hitni slucajevi, a ja se vodim pod prijeteci pobacaj..tak da sam "hitna"..:)

inaaa
    18. Ožujak 2020. 13:56

Mene zanima ustvari, kolko je "lose" imat veliku zelju za nekim spolom? Odnosno predosjecat spol djeteta? Kad sam probir radila (12.03.) mi je doktorica natuknula spol ali nije bila sigurna jer je pupcana vrpca bila medu nogama..i mene je sad "strah razocaranja" ak mi kaze drugacije na sljedecem pregledu..mislim, stvarno mi je bitno da je zivo i zdravo, al sam vec i zbog muza malo zabrijala.. 

18. Ožujak 2020. 14:00

Mana_Mare

fenjer

Mana_Mare

Jutro cure, nisam pisala dugo jer u mene nema promjena, al vas citam redovito. Ja sam na pocetku izgubila 1 kg zbog mucnina i vratila sam taj kg i jos pola, za sad 😂😂😂😂
    Zadnjih par dana kao da vise puta dnevno osjetim mjehurice ispod pupka 💕

Jesu ti mjehurici bas ispod pupka ili? Meni su dosta nize, na rubu gacica, ali ja imam i nisko posteljicu pa valjda zato. Znaci do oko pupka bi se trebala dici u ovo vrijeme 😂😂🙈

Pa nisu mi odma ispod pupka, osjetim i ja kao preko ruba gacica, neznam, nije ni pre nisko ni pre visoko pupku 🤣🤣🤣
    Tako su mi prijateljice rekle da cu osjetit i mozda mislit da su crijeva, al ipak skuzim da je malo drukcije od crijeva.
    Jucer sam bas nakon rucka osjetila, dva puta i sinoc isto 😀
    Al cekam onaj pravi udarac ✊😊

Ja isto bas osjetim da je drugacije, ali kazem dosta nisko mene moj mjehuric lupka 😂 a znam da je tu beba jer mi je radila uzv preko trbuha hahahah 
    Nadam se da ce se podignuti malo, jel znas kad se pocinje jace osjecati? Moj dragi je ljubomoran jer on ne osjeti 🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.