Inaaa, nemoj se s tim opterecivati.. ja sam si iskreno nekako prizeljkivala curicu, ali na dva pregleda doktori rekli da vjeruju da je decko...
Samo mi je u glavi da mi je zdravo. Bit ce nadam se cura kasnije ☺️
Mene zanima ustvari, kolko je "lose" imat veliku zelju za nekim spolom? Odnosno predosjecat spol djeteta? Kad sam probir radila (12.03.) mi je doktorica natuknula spol ali nije bila sigurna jer je pupcana vrpca bila medu nogama..i mene je sad "strah razocaranja" ak mi kaze drugacije na sljedecem pregledu..mislim, stvarno mi je bitno da je zivo i zdravo, al sam vec i zbog muza malo zabrijala..
Meni osobno nije bitno, toliko se brinem da sve bude u redu s bebicom da se s tim ne opterecujem. Cijeli zivot govorim da ocu 3 sina, a sad imam osjecaj da je curica i neka je, drago ce mi bit za oboje. Trebalo nam je 14 ciklusa za bebu i kojeg god spola da bude, nitko sretniji od mene. 😊
Ja iskreno ne vidim nista lose u tome da si netko zeli odreden spol, samo mi nisu jasni neki ljudi koji imaju fkt zatucane stavove, al svakom njegovo.
Cure, koje ste iz Zga i vodite trudnocu u nekim poliklinikama, jel sve i dalje redovno obavljate? Ja sam iz Zagorja i tu kod nas dosta toga ne radi i razmisljam o vodenju trudnoce u nekoj takvoj ustanovi… planiram i Nifty test ali neznam dal se sve to i dalje odvija…bas je grozna ova situacija 😔
Ja sam u zagorju isto, otkud iz zagorja si ti? Ja sam privatno u samoboru, al sad trebam radit neke pretrage koje nwmrem tam obavit, stitnjacu, briseve, kks, urinokulturu, nemam pojma di ću to...morala bi zvat bračak da ih pitam dal bi radili to ak donesem uputnicu...opsadno je stanje, uzas.
[/url
Cure, koje ste iz Zga i vodite trudnocu u nekim poliklinikama, jel sve i dalje redovno obavljate? Ja sam iz Zagorja i tu kod nas dosta toga ne radi i razmisljam o vodenju trudnoce u nekoj takvoj ustanovi… planiram i Nifty test ali neznam dal se sve to i dalje odvija…bas je grozna ova situacija 😔
Tamica, ne znam od kud si, ali ja obavljam privatno u poliklinici Polančec.. imala sam normalno pregled u ponedjeljak.. kak bude za 4 tjedna, nitko ne zna. Trudnicki pregled/uzv mi je 400kn. Prije kad sam obavljala (dok nisam bila trudnica), isto je bilo 650kn…
Kaj se polančeca tiče, ja sam inače iz oroslavja, al nisam k njemu isla jer sam čula baš loše stvari za njega u zadnje vrijeme...da nije ko prije, da mu se neda, da sve napravi onako na brzinu i da nije detaljan...pa sam se odlučila ne ić k njemu...razmisljala sam čak uzet d1 uputnicu i otić na bračak i zicat da mi tam vode trudnoću da mi bude blize, al od svih gore ginekologa jedino mi je krajcar krajc, ovo ostalo ajme meni...
[/url
Mene zanima ustvari, kolko je "lose" imat veliku zelju za nekim spolom? Odnosno predosjecat spol djeteta? Kad sam probir radila (12.03.) mi je doktorica natuknula spol ali nije bila sigurna jer je pupcana vrpca bila medu nogama..i mene je sad "strah razocaranja" ak mi kaze drugacije na sljedecem pregledu..mislim, stvarno mi je bitno da je zivo i zdravo, al sam vec i zbog muza malo zabrijala..
A muz oće sina jel? Meni je to svw smijesno...razočarenje? Nadam se samo da si se krivo izrazila...nemoj me krivo shvatit, mozda ja na to gledam malo drukcije jer se već 6 godina borim sa neplodnosti i spontanim pobačajima, nikad nisam shvaćala to silom oću dečka ili silom oću curu..imam situaciju i u obitelji gdje je covjek ostabio svoje tri curice jer je s ljubavnicom uspio dobit sina..uznemiruje me to sve. Nije mi to normalno. Ja bi sve na tom svijeti dala da dobijem dijete, da je živo i zdravo, bas mi se fucka za spol.
[/url
Evo naše slikiceeee sa uzv kombiniranog probira! Sve je ok, krvni nalaz za 10ak dana 😊
Nadam se da ce se vidjeti 🙈 (prvi put stavljam sliku)
Za sve koje se pitaju - u Petrovoj nije guzva za komb.pregled i moze se obaviti bez problema 👍🏻
Cure nemojte se brinuti da muz nece biti "zadovoljan" ako ne bude musko.. Mi smo prvi put doznali da nosim deckica i u razgovoru s pedikerkom kazem bit ce tatin decko oni ce igrati nogomet i imali te neke svoje muske stvari a ona kaze joj u krivu si, sinovi su mamini oduvijek bili.. Reko sta ova zena prica.. A sad moram priznati da ima mrvicu istine u tome hehe
Sad se veselim bitno da je zivo i zdravo, mada mislim da muz prizeljkuje kcerku a i ja bih jako voljela da imamo kcer a intuicija nam govori da je decko
Mozda doznamo iduci petak kad cu biti 15tt na pregledu
Onaj prvi tren kad primite bebu u ruke osjetit cete da je sve bas tako kako je moralo biti, bez obzira curica ili decko, nece biti razocarenja jer su jednostavno savršeni onako mali i mirisljavi
Nema slike 🙁
Molim pomoc… kak staviti? 🙈
Odi na stranicu ibb.co ucitaj sliku i vamo link kopiras
Tamica, ne znam od kud si, ali ja obavljam privatno u poliklinici Polančec.. imala sam normalno pregled u ponedjeljak.. kak bude za 4 tjedna, nitko ne zna. Trudnicki pregled/uzv mi je 400kn. Prije kad sam obavljala (dok nisam bila trudnica), isto je bilo 650kn…
Kaj se polančeca tiče, ja sam inače iz oroslavja, al nisam k njemu isla jer sam čula baš loše stvari za njega u zadnje vrijeme…da nije ko prije, da mu se neda, da sve napravi onako na brzinu i da nije detaljan…pa sam se odlučila ne ić k njemu…razmisljala sam čak uzet d1 uputnicu i otić na bračak i zicat da mi tam vode trudnoću da mi bude blize, al od svih gore ginekologa jedino mi je krajcar krajc, ovo ostalo ajme meni…
Ne hodam bas kod doktora Polančeca nego u Zaboku, ponedjeljkom kod doktora Ilija Alvir! Odlican mi je. Savrsen. Tople preporuke svakome! Toliko polako, detaljno, sve objasni.. cijeli pregled prica. Ja sam njime odusevljena.
Na Bracaku nemam favorita osim Krajcera kako i ti velis...
Sortiraj odgovore
Najstariji