Mare, divno! Sad mozete u miru uzivati 🥰
Hope, nemam nikakve bolove. Al ja ni kod menstruacije nemam nikakve posebne bolove. Tu i tamo osjetim neko peckanje, al to stvarno samo na tren i jako rijetko.
Budem svakako! Iako ja mislim da ce ipak biti cca 5+5/6, zbog O ali javim svakako😊 svašta se može vidjeti tada već ❤️
Cure ja stigla ranije na pregled i obavila!!! Sve je super😁😁😁, tockica ima 2 cm, srce kuca 💕 sljedeci pregled za 4 tjedna, do tada izvaditi krv mokracu.
Oo,super, hvala Bogu,sada se možeš opustiti😊
Ja 17 01 i ne mogu nikako dočekati..tlak mi je nizak,99/ 69 i baš mi se manta,lebdim po kući
Moj pregled je 23.1. 🤗
Jel ti to prvi pregled ?
Drugi, a inace imam i ja nizak pritisak, koji se jos vise snizi u trudnoci, zato stalno mogu i spavat.
Mare 😁😁😁😁 sretna sam za tebe mi smo danas 8+2 u pon 20.1.pregled nedam se da ću čuti ♥️ bojim se jako
Mare ❤️
Meni je prvi pregled 23.1. Jedva cekam!
I ja imam nizak tlak inace, 90 sa 60, u prosloj trudnoci se povisio na normalu, nadam se da ce i ovaj put...
Cure hvala vam od ❤️!!
Kad sam ugledala to malo cudo na ekranu sav strah je nestao, i onda gin govori, a sada cu ti ukljuciti da cujes kako srce kuca! A meni srce ko kuca, sretna zbunjena neznam ni sama zapravo kako sam 😂😂😂😂 Prva trudnoca, prvi pregled, prvi put gledas u ekran i vidis mrvicu, cujes srce kako kuca, ma nesto neopisivo!
Zelim da i vi ostale uskoro dozivite isto sto i ja danas! 💕💕
Predivno 😍
Eto, zelim i dalje da bude sve u redu 😘.
Sortiraj odgovore
Najstariji