Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Siječanj 2020. 10:44

Mare, divno! Sad mozete u miru uzivati 🥰

Hope, nemam nikakve bolove. Al ja ni kod menstruacije nemam nikakve posebne bolove. Tu i tamo osjetim neko peckanje, al to stvarno samo na tren i jako rijetko. 

MAmica21
    14. Siječanj 2020. 10:44

Budem svakako! Iako ja mislim da ce ipak biti cca 5+5/6, zbog O ali javim svakako😊 svašta se može vidjeti tada već ❤️

14. Siječanj 2020. 10:55

Moj pregled je 23.1. 🤗

14. Siječanj 2020. 10:55

Mana_Mare

Cure ja stigla ranije na pregled i obavila!!! Sve je super😁😁😁, tockica ima 2 cm, srce kuca 💕 sljedeci pregled za 4 tjedna, do tada izvaditi krv mokracu.

Oo,super, hvala Bogu,sada se možeš opustiti😊

14. Siječanj 2020. 10:59

Ja 17 01 i ne mogu nikako dočekati..tlak mi je nizak,99/ 69 i baš mi se manta,lebdim po kući 

14. Siječanj 2020. 11:00

hope444

Moj pregled je 23.1. 🤗

Jel ti to prvi pregled ?

14. Siječanj 2020. 11:17

Nemo

hope444

Moj pregled je 23.1. 🤗

Jel ti to prvi pregled ?

Drugi, a inace imam i ja nizak pritisak, koji se jos vise snizi u trudnoci, zato stalno mogu i spavat.

klupko_srece
    14. Siječanj 2020. 11:23

Mare 😁😁😁😁 sretna sam za tebe mi smo danas 8+2 u pon 20.1.pregled nedam se da ću čuti ♥️ bojim se jako 

Marta14
    14. Siječanj 2020. 11:50

Mare ❤️

Meni je prvi pregled 23.1. Jedva cekam!
    I ja imam nizak tlak inace, 90 sa 60, u prosloj trudnoci se povisio na normalu, nadam se da ce i ovaj put... 

• Pašticada
    14. Siječanj 2020. 13:07

Mana_Mare

Cure hvala vam od ❤️!!
    Kad sam ugledala to malo cudo na ekranu sav strah je nestao, i onda gin govori, a sada cu ti ukljuciti da cujes kako srce kuca! A meni srce ko kuca, sretna zbunjena neznam ni sama zapravo kako sam 😂😂😂😂 Prva trudnoca, prvi pregled, prvi put gledas u ekran i vidis mrvicu, cujes srce kako kuca, ma nesto neopisivo!
    Zelim da i vi ostale uskoro dozivite isto sto i ja danas! 💕💕

Predivno 😍
    Eto, zelim i dalje da bude sve u redu 😘.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.