Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAmica21
    14. Siječanj 2020. 07:05

Dobro jutro trudnice 😍! Iako sam spavala dobrih 8.5 sati, ja sam umorna i dalje, samo zijevam i zijevam... 
    Kak ste vi? 

• pepi19
    14. Siječanj 2020. 07:20

_ana_

Imam pitanje….danas sam pocela osjecat lagani svrbez dolje….inace imam problema sa candidom….17.01 sam narucena privatno na uzv a trudna sam cca 5 tjedana….jel se smije koristit plymicol vaginaleta u trudnoci….? Jos mi nije strasno i neizdrzivo ali nebi htjela riskirat….ima tko iskustvo s tim cudom? 😖🤔😣

Nemam iskustva, ali sam cula da je ovo jako dobro i prirodno,tako da mogu i trudnice http://acidosalus.com/hr/product/acidosalus-vaginalete/

Marta14
    14. Siječanj 2020. 07:44

Ana bolje samo nazovi i pitaj gin. sta mozes, ja sam proslu trudnocu imala skoro stalno candidu i svasta sam koristila.. U pocetku tako te a kasnije neke biljne. Ali pitaj gin...

Mare javi sta kaze 🍀😊😊 Sve ce biti u redu! 

Talija
    14. Siječanj 2020. 07:58

MAmica21

Dobro jutro trudnice 😍! Iako sam spavala dobrih 8.5 sati, ja sam umorna i dalje, samo zijevam i zijevam…
    Kak ste vi?

Jedva sam se dofurala na posao kako mi se spavalo i kako zijevam. 

Talija
    14. Siječanj 2020. 08:01

Mana_Mare

Dobro jutro cure, ja sam lose spavala, danas prvi pregled, pa sam malo ustrasena i zabrinuta. A od sinoc osjecam nekakvu nadutost

Javi kako je prosao pregled! To si tako radi pregleda.. al kad vidis da je sve u redu bit ces odlično ☺️

Hannica0 👧
    14. Siječanj 2020. 08:02

Jutro. Sretno na pregledu 🤞 ja sam se naspavala, nisam nesto specijalno umorna. Hehe, grudi i dalje na dodir bolne. I to je to 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

14. Siječanj 2020. 08:12

Mana_Mare

Hvala vam cure! Zbog pregleda i nisam spavala, idem iza 10 pa javim. Nadamo se najboljem☺️🤞, al eto uvijek postoji neki mali strah.

Sretno 🤞 zelim ti da vidis malo srceko kako kuca ❤️

• Pašticada
    14. Siječanj 2020. 08:15

Mare, sretno na pregledu! 😘

Sinoc sam isla spavat dosta rano pa nisam umorna, jos, heh, ali se u toku dana umorim dosta. Svako sat vremena gricnem nesto, studentski mix orascica, jabuka, banana, nesto, i mlijeka dosta, pa me drzi cijeli radni dan. Sreca da mi je takav posao pa da to mogu 😍

• _ana_
    14. Siječanj 2020. 08:25

Mana_Mare

Dobro jutro cure, ja sam lose spavala, danas prvi pregled, pa sam malo ustrasena i zabrinuta. A od sinoc osjecam nekakvu nadutost

Vjerojatno trema cini svoje....aliiiiio samo hrabro....danas ces spavat kako top kad cujes da je sve ok....  😘

url=https://lilypie.com]

14. Siječanj 2020. 09:30

Ja bas dobro spavam, navecer ko top, a po dani obavezno 2-3 puta bar po pola sata. Meni se jutros na toalet papiru opet pojavilo jako jako svijetlo smedjaksto, al je toliko svijetlo da mi je i smijesno sto toliko gledam dole 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.