Pozdrav svima. Pratim vas vec duze ali sad se prvi put javljam. Citala sam sve komentare i vidim da ja ovo najgore podnosim. Trenutno sam 11 + 4 vec mjesec dana mozda malo i vise imam strasne mucnine znaci bez prestanka, povracam boli me zeludac i sve mi se gadi, apsolutno sve. Kao biljka sam, u krevetu po cijeli dan nekad jedva nesto stavim u usta ali povratim cini mi se i vise nego sto pojedem. U minusu sam 13 kg do sad i ne popusta. Toliko sam zeljela trudnocu i cekala je poprilicno dugo borila se ali ne uzivam, ja samo placem i pitam se kad ce proci ovaj grozni osjecaj.
Nadam se i ja da si pogriješila, ako je 13 kg minusa, obavezno na infuzije, i vadit nalaze. Mozes zeno dehidrirat, a to ti nikako nije dobro... Ja jos uvijek povraćam, ali sam - 2 kg... Ali i jedem i pijem...
Cure kako vi sa hemeroidima... Čini mi se da imam unutarnje...
Ja sam mislila Nifty odmah obaviti, preskociti kombinirani probir(jer oboje se puno placa ovdje) ..ali su mi doktori u bolnici gdje sam se morala naruciti rekli da nema potrebe to raditi. Jedino ako kombi bude los, srecom nije.
Ja sam mislila Nifty odmah obaviti, preskociti kombinirani probir(jer oboje se puno placa ovdje) ..ali su mi doktori u bolnici gdje sam se morala naruciti rekli da nema potrebe to raditi. Jedino ako kombi bude los, srecom nije.
Mislim da cu na kraju i ja tako...
Hvala curke, pomogle ste mi puno 😃🥰
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Napokon sta ti mozes iz kuce? 🤣
Ja ne, cak se pregledi oni redovni trudnicki otkazuju..
I sta je bilo, u ponedjeljak sam bila na kombi. u bolnoci i jucer ispalo da je neka doktorica koja tamo radi zarazena i sad se molim samo da me nece nitko zvat iz bolnice 🤣😅
I sta je bilo, u ponedjeljak sam bila na kombi. u bolnoci i jucer ispalo da je neka doktorica koja tamo radi zarazena i sad se molim samo da me nece nitko zvat iz bolnice 🤣😅
Nitko me nije nazvao da mi kaze da je otkazano, a naručena sam 15 do 8, a od 8 službeno rade, tako da cu to otici obaviti... Iako sad mudrujem da ja svakako nazovem i pitam
😂
Nitko me nije nazvao da mi kaze da je otkazano, a naručena sam 15 do 8, a od 8 službeno rade, tako da cu to otici obaviti… Iako sad mudrujem da ja svakako nazovem i pitam
😂
Dobro je što se ne radi nista u bolnici, nego sve kod svog privatnog gin obavim, a onda oni šalju krv dalje
Ja bi trebala vadit krv, urin.. U 3 razlicitih doma zdravlja, mislila sam sljedeci tjedan s obzirom da sam na godišnjem, mislite da je to pametno s obzirom na koronu? 🤔
Ja bi trebala vadit krv, urin.. U 3 razlicitih doma zdravlja, mislila sam sljedeci tjedan s obzirom da sam na godišnjem, mislite da je to pametno s obzirom na koronu? 🤔
Koliko pratim svu ovu situaciju, mislim da možeš zahtijevati da ti se dode kuci to obaviti... Ili privatno
Pozdrav svima. Pratim vas vec duze ali sad se prvi put javljam. Citala sam sve komentare i vidim da ja ovo najgore podnosim. Trenutno sam 11 + 4 vec mjesec dana mozda malo i vise imam strasne mucnine znaci bez prestanka, povracam boli me zeludac i sve mi se gadi, apsolutno sve. Kao biljka sam, u krevetu po cijeli dan nekad jedva nesto stavim u usta ali povratim cini mi se i vise nego sto pojedem. U minusu sam 13 kg do sad i ne popusta. Toliko sam zeljela trudnocu i cekala je poprilicno dugo borila se ali ne uzivam, ja samo placem i pitam se kad ce proci ovaj grozni osjecaj.
Ne znam je li mozda tipfeler ali 13 kg ako si izgubila u tom razdoblju, podhitno se moras javiti doktoru ili u bolnicu na infuziju!
Nisam pogrijesila tacno sam 13 kg-, nalaze radila ok su, a idem na infuziju svako 3 dana. Doktorica mi to savjetovala, a dala mi je i neke tablete 2, 3 vrste ali mi nista ne pomaze.
Sortiraj odgovore
Najstariji