Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    15. Ožujak 2020. 16:00

babybaby7

Pozdrav svima. Pratim vas vec duze ali sad se prvi put javljam. Citala sam sve komentare i vidim da ja ovo najgore podnosim. Trenutno sam 11 + 4 vec mjesec dana mozda malo i vise imam strasne mucnine znaci bez prestanka, povracam boli me zeludac i sve mi se gadi, apsolutno sve. Kao biljka sam, u krevetu po cijeli dan nekad jedva nesto stavim u usta ali povratim cini mi se i vise nego sto pojedem. U minusu sam 13 kg do sad i ne popusta. Toliko sam zeljela trudnocu i cekala je poprilicno dugo borila se ali ne uzivam, ja samo placem i pitam se kad ce proci ovaj grozni osjecaj.

Nadam se i ja da si pogriješila, ako je 13 kg minusa, obavezno na infuzije, i vadit nalaze. Mozes zeno dehidrirat, a to ti nikako nije dobro... Ja jos uvijek povraćam, ali sam - 2 kg... Ali i jedem i pijem...

Cure kako vi sa hemeroidima... Čini mi se da imam unutarnje... 

Marta14
    15. Ožujak 2020. 16:05

Ja sam mislila Nifty odmah obaviti, preskociti kombinirani probir(jer oboje se puno placa ovdje) ..ali su mi doktori u bolnici gdje sam se morala naruciti rekli da nema potrebe to raditi. Jedino ako kombi bude los, srecom nije. 

Napokon 2804
    15. Ožujak 2020. 16:19

Ja 18.3 radim praena test... Oko 300 eura ce koštati 

teica30
    15. Ožujak 2020. 16:44

Marta14

Ja sam mislila Nifty odmah obaviti, preskociti kombinirani probir(jer oboje se puno placa ovdje) ..ali su mi doktori u bolnici gdje sam se morala naruciti rekli da nema potrebe to raditi. Jedino ako kombi bude los, srecom nije.

Mislim da cu na kraju i ja tako... 
    Hvala curke, pomogle ste mi puno 😃🥰

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Marta14
    15. Ožujak 2020. 16:54

Napokon sta ti mozes iz kuce? 🤣
    Ja ne, cak se pregledi oni redovni trudnicki otkazuju..
    I sta je bilo, u ponedjeljak sam bila na kombi. u bolnoci i jucer ispalo da je neka doktorica koja tamo radi zarazena i sad se molim samo da me nece nitko zvat iz bolnice 🤣😅

Napokon 2804
    15. Ožujak 2020. 17:30

Marta14

I sta je bilo, u ponedjeljak sam bila na kombi. u bolnoci i jucer ispalo da je neka doktorica koja tamo radi zarazena i sad se molim samo da me nece nitko zvat iz bolnice 🤣😅

Nitko me nije nazvao da mi kaze da je otkazano, a naručena sam 15 do 8, a od 8 službeno rade, tako da cu to otici obaviti... Iako sad mudrujem da ja svakako nazovem i pitam
    😂

Napokon 2804
    15. Ožujak 2020. 17:31

Napokon 2804

Marta14

Nitko me nije nazvao da mi kaze da je otkazano, a naručena sam 15 do 8, a od 8 službeno rade, tako da cu to otici obaviti… Iako sad mudrujem da ja svakako nazovem i pitam
    😂

Dobro je što se ne radi nista u bolnici, nego sve kod svog privatnog gin obavim, a onda oni šalju krv dalje

Bosco
    15. Ožujak 2020. 18:09

Ja bi trebala vadit krv, urin.. U 3 razlicitih doma zdravlja, mislila sam sljedeci tjedan s obzirom da sam na godišnjem, mislite da je to pametno s obzirom na koronu? 🤔

Napokon 2804
    15. Ožujak 2020. 18:27

Bosco

Ja bi trebala vadit krv, urin.. U 3 razlicitih doma zdravlja, mislila sam sljedeci tjedan s obzirom da sam na godišnjem, mislite da je to pametno s obzirom na koronu? 🤔

Koliko pratim svu ovu situaciju, mislim da možeš zahtijevati da ti se dode kuci to obaviti... Ili privatno

• babybaby7
    15. Ožujak 2020. 18:41

Princess Mimi

babybaby7

Pozdrav svima. Pratim vas vec duze ali sad se prvi put javljam. Citala sam sve komentare i vidim da ja ovo najgore podnosim. Trenutno sam 11 + 4 vec mjesec dana mozda malo i vise imam strasne mucnine znaci bez prestanka, povracam boli me zeludac i sve mi se gadi, apsolutno sve. Kao biljka sam, u krevetu po cijeli dan nekad jedva nesto stavim u usta ali povratim cini mi se i vise nego sto pojedem. U minusu sam 13 kg do sad i ne popusta. Toliko sam zeljela trudnocu i cekala je poprilicno dugo borila se ali ne uzivam, ja samo placem i pitam se kad ce proci ovaj grozni osjecaj.

Ne znam je li mozda tipfeler ali 13 kg ako si izgubila u tom razdoblju, podhitno se moras javiti doktoru ili u bolnicu na infuziju!

Nisam pogrijesila tacno sam 13 kg-, nalaze radila ok su, a idem na infuziju svako 3 dana. Doktorica mi to savjetovala, a dala mi je i neke tablete 2, 3 vrste ali mi nista ne pomaze.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.