Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    15. Ožujak 2020. 13:49

I ja isto Pre mama duo uzimam😅

teica30
    15. Ožujak 2020. 14:37

Curke evo mene nazad na forumu... Isključila sam se na jedno vrijeme jer su se bas bile zaredale lose vijesti, a malo sam panicar pa bolje se maknuti...
    Pregled obavili - kaže dr. sve super, beba odgovara TT ... Sad smo na 7+2. Idući pregled tek 09.04. i tad je rekla provjeriti za nuhalni nabor. 
    E SAD, kakva su vaša misljenja vezano za Nifty? Nešto se premisljam ... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

• Tea2807
    15. Ožujak 2020. 14:43

teica30

Curke evo mene nazad na forumu… Isključila sam se na jedno vrijeme jer su se bas bile zaredale lose vijesti, a malo sam panicar pa bolje se maknuti…
    Pregled obavili - kaže dr. sve super, beba odgovara TT … Sad smo na 7+2. Idući pregled tek 09.04. i tad je rekla provjeriti za nuhalni nabor.
    E SAD, kakva su vaša misljenja vezano za Nifty? Nešto se premisljam …

Meni je prva trudnoca, imam 25god. Rekla sam ic na nifty ukoliko mi nalaz kombiniranog probira ne bude dobar, inace mi je to malo preskupo...

tashee7
    15. Ožujak 2020. 14:46

teica30

Curke evo mene nazad na forumu… Isključila sam se na jedno vrijeme jer su se bas bile zaredale lose vijesti, a malo sam panicar pa bolje se maknuti…
    Pregled obavili - kaže dr. sve super, beba odgovara TT … Sad smo na 7+2. Idući pregled tek 09.04. i tad je rekla provjeriti za nuhalni nabor.

Ja sam radila Nifty jer me muž nagovorio,  a i dr mi je preporučio jer sam išla na mpo.. 
    Ovisi kakav ti je stav o svemu: koliko ti znači ako saznaš da je veći rizik za neku anomaliju i što ćeš učiniti u tom slučaju. Pretpostavljam po tvom nadimku da imaš 30 godina, znači nisi rizična za neke sindrome. Ako ne znaš već, ti testovi samo pokazuju stupanj rizika,  ne i konkretnu dijagnozu,  te ako je veći rizik za nešto, dalje te šalju na amniocentezu. 
    Meni je nifty ispao super pa sam mirna bar što se tiče tih kromosomskih anomalija. 

• babybaby7
    15. Ožujak 2020. 14:50

Pozdrav svima. Pratim vas vec duze ali sad se prvi put javljam. Citala sam sve komentare i vidim da ja ovo najgore podnosim. Trenutno sam 11 + 4 vec mjesec dana mozda malo i vise imam strasne mucnine znaci bez prestanka, povracam boli me zeludac i sve mi se gadi, apsolutno sve. Kao biljka sam, u krevetu po cijeli dan nekad jedva nesto stavim u usta ali povratim cini mi se i vise nego sto pojedem. U minusu sam 13 kg do sad i ne popusta. Toliko sam zeljela trudnocu i cekala je poprilicno dugo borila se ali ne uzivam, ja samo placem i pitam se kad ce proci ovaj grozni osjecaj. 

Eyia
    15. Ožujak 2020. 15:02

babybaby7

Pozdrav svima. Pratim vas vec duze ali sad se prvi put javljam. Citala sam sve komentare i vidim da ja ovo najgore podnosim. Trenutno sam 11 + 4 vec mjesec dana mozda malo i vise imam strasne mucnine znaci bez prestanka, povracam boli me zeludac i sve mi se gadi, apsolutno sve. Kao biljka sam, u krevetu po cijeli dan nekad jedva nesto stavim u usta ali povratim cini mi se i vise nego sto pojedem. U minusu sam 13 kg do sad i ne popusta. Toliko sam zeljela trudnocu i cekala je poprilicno dugo borila se ali ne uzivam, ja samo placem i pitam se kad ce proci ovaj grozni osjecaj.

Joj, vjerujem da je jako teško, nadam se da ćeš uskoro moći normalno jesti bez mučnina i povraćanja...pisale su cure da čaj od đumbira pomaže i bademi al vjerujem da si sve isprobala..Držim fige da kaj prije prođe! 🤗🤞🍀

Ledolina
    15. Ožujak 2020. 15:09

babybaby7

Suosjećam s tobom jer mi je isto tako. pitam kad će proći i zašto mi je tako, više me sve to psihički izluđuje i nisam za ništa, osjećam se grozno, a tek sam 8+2. Svi mi govore proći će, a ja imam osjećaj da će trajati vječno. Ali ne preostaje nam ništa drugo nego čekati. Sretno! 

teica30
    15. Ožujak 2020. 15:25

Tea2807

teica30

Meni je prva trudnoca, imam 25god. Rekla sam ic na nifty ukoliko mi nalaz kombiniranog probira ne bude dobar, inace mi je to malo preskupo…

Tako sam si nekako i ja razmišljala.. Ali dragi me nagovara da mozda napravimo pa budemo mirni do kraja ... I kolilo toliko opušteni.

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Princess Mimi
    15. Ožujak 2020. 15:49

babybaby7

Ne znam je li mozda tipfeler ali 13 kg ako si izgubila u tom razdoblju, podhitno se moras javiti doktoru ili u bolnicu na infuziju!

Marta14
    15. Ožujak 2020. 15:59

Princess Mimi

babybaby7

Ne znam je li mozda tipfeler ali 13 kg ako si izgubila u tom razdoblju, podhitno se moras javiti doktoru ili u bolnicu na infuziju!

Slazem se skroz sa Mimi!
    Pa sta ti kaze gin? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.